Cum arată familia Ninei Hariton de la Chefi la Cuțite. Locuiește împreună cu soțul și fiica în Franța: "Dragostea trebuie hrănită cu emoții..."

.

Nina Hariton se numără printre concurentii de la Chefi la cuțite și a ajuns în atenția publicului după ce a primit cuțitul de aur de la toți cei trei jurați ai emisiunii. Concurenta este prima femeie din istoria emisiunii culinare care a primit trei cuțite de aur. Iată cum arată familia acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nina Hariton a reușit să-i impresioneze pe jurații de la Chefi la cuțite, iar la preselecții i-au oferit trei cuțite de aur. Concurenta a decis să facă parte din echipa lui Sorin Bontea, căruia i-a promis că va ajunge până în marea finală.

nina hariton sotnina hariton sot

Nina Hariton este foarte fericită că a fost aleasă pentru a fi concurentă la Chefi la cuțite. Înainte de a primit telefonul din partea producției, Nina Hariton se afla cu tatăl ei la chimioterapie. Iubește să gătească și să fie înconjurată de familia ei. Iată cum arată soțul și fiica Ninei Hariton!

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Stelian Nistor și Adriana Stănescu au fost eliminați

Citește și:Ce dietă ține Claudia Radu de la Chefi la cuțite și cât cântărește acum, după ce a slăbit enorm: „Nu există nimic mai frumos decât o femeie care s-a redescoperit''

Citește și:Mariana Zinner și Florin Borșaru au fost eliminați de la Chefi la cuțite. Concurentei care s-a salvat la limită i s-a făcut rău: „N-am mai văzut nimic'

Citește și:Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici, s-a luptat cu depresia postnatală: „S-a manifestat prin repulsia mea față de oricine în afară de copil”

Cum arată familia Ninei Hariton, concurentă la Chefi la cuțite 2023

Nina Hariton face parte din echipa lui Sorin Bontea, în emisiunea Chefi la cuțite. Concurenta este pasionată de gătit și îi place să fie înconjurată de familia ei. La preselecții, Nina Hariton a dezvăluit că a renunțat la tot și și-a urmat soțul la Paris. Împreună au o fiică și au o familie frumoasă.

'La propunerea lui, am hotărât să-l urmez și să merg în Franța după el. Am renunțat la tot și m-am dus cu inima..Am un copil. Are 7 ani deja. Colegii niciodată nu mă înțelegeau când copilul era bolnav și trebuia să merg la urgență sau istorii din asta', ', a povestit concurenta de la Chefi la cuțite.

Nina Hariton are o fiică în vârstă de 8 ani

Nina Hariton locuiește la Paris, alături de soțul și fiica ei. A renunțat la viața din România și a decis să își urmeze partenerul în Franța. Concurenta de la Chefi la cuțite se mândrește cu familia sa și se pozează des cu soțul și fiica ei. Pe contul său de Facebook, Nina a postat de Ziua Îndrăgostiților cu soțul ei, care i-a dăruit un buchet de lalele.

'Mulți sunt împotriva acestei zile, acestei aniversări a Dragostei… poate chiar nu are importanță, însă ingnori azi, mâine uiți aniversarea nunții voastre, poimine ai uitat că se apropie ziua lui de naștere și uite așa relația se transformă în doi staini, doi parteneri de viață care defapt nu au nici-un sentiment unul față de altul..Dragostea trebuie hrănită, cu amintiri, cu emoții, cu mici atenții unul față de altul, dragostea cere sacrificii și multă multă comunicare.', a scis Nina Hariton.

Nina Hariton a renunțat la viața din România și s-a mutat la Paris

Nina Hariton și soțul ei au o poveste de dragoste frumoasă. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere în Republica Moldova și s-a îndrăgostit iremediabil. Din iubire pentru el, concurenta a părăsit România și s-a mutat împreună cu partenerul ei la Paris. Au trecut opt ani de atunci, iar în prezent au o familie frumoasă.

„Am ajuns la Paris după iubire, după dragoste, după soțul meu actual. Ne-am cunoscut la o petrecere în Republica Moldova. El era în Franța, ne-am văzut trei luni și apoi m-am hotărât, la propunerea lui, să îl urmez și să merg în Franța. Am renunțat la tot și m-am dus cu inima. Când am plecat în Franța am renunțat la facultatea mea de teatru din Galați și l-am urmat pe el acolo', a mai spus Nina Hariton.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton