Cum arată fetița Elenei Udrea, la 5 ani. Eva Maria a fost surprinsă pe litoral cu tatăl ei, Adrian Alexandrov: "Stătea cuminte și tăcută..."

 Dumba Gabriela
.

Cum arată fetița Elenei Udrea, la 5 ani. În spațiul public au apărut câteva imagini cu Eva Maria, fiica Elenei Udrea, care a fost zilele trecute la mare, împreună cu tatăl ei. Reamintim faptul că Elena Udrea a fost condamnată, în aprilie 2022, la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, pentru luare de mită și abuz în serviciu, decizia judecătorilor fiind una definitivă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum arată fetița Elenei Udrea, la 5 ani. Jurnalista Floriana Jucan a relatat un moment pe pagina ei de Facebook, legat de fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov. Micuța a fost filmată pe o terasă din Mamaia, acolo unde, potrivit spuselor jurnalistei, tatăl ei încerca să îi aline tristețea și să suplinească absența mamei. Elena Udrea se află după gratii, la penitenciarul Târgșor, în acest timp.

adrian-alexandrov-si-micuta-eva-1024×788-1adrian-alexandrov-si-micuta-eva-1024×788-1

Cum arată Eva Maria, fiica Elenei Udrea, la vârsta de cinci ani

Floriana Jucan a apreciat că fetița Elenei Udrea era tristă în imaginile surprinse.

'Ieri, pe o terasă din Mamaia, Eva Maria, fetița Elenei Udrea, m-a ucis cu tristețea ei. Stătea cuminte și tăcută, privind copiii din piscină, în timp ce tatăl ei o înconjura cu grijă și tandrețe. 

Mi-a rupt sufletul… PS. Postez aceste imagini cu acordul domnului Adrian Alexandrov. PS2. Am oprit comentariile să nu ne desfigurăm de la atâta ură!', este postarea făcută în online de jurnalista Floriana Jucan.

Imaginile au atras un val de reacții și au împărțit Internetul în două tabere, a celor care o compătimesc pe Eva Maria și a celor care au scris că și copiii lor sunt triști, atunci când părinții pleacă la muncă, prin țările Europei.

'Nu mi se pare tristă, ar trebui ca maică-sa să de a înapoi banii care i-a furat, stau și mă gândesc câți copii sunt nefericiți pentru că stau în sărăcie, nu au acces la școală și toate din cauza unora ca Udrea …'/ 'Fetița este victimă a greșelilor mamei sale! Ce greu îi va fi când va merge la școală!'/ 'Trist într-adevăr, dar nu este singura care crește departe de un părinte!'/ 'Orice alegere duce la consecințe. Nu este normal ca cei mici să plătească pentru astea. Dar înainte de a face ceva, sa ne gândim că exista o lege dreaptă, care echilibrează si compensează'/ 'Înainte să ne gândim noi la fetița ei, trebuia să se gândească ea'/ 'Un copil cred ca nu trebuie sa plătească pentru greșelile părinților, în niciun fel', sunt unele dintre reacțiile celor din mediul online.

Citește și: Elena Udrea și-a revăzut fiica după patru luni de închisoare: „Nu știe ce se întâmplă, crede că venim la birou’

Citește și: Cât au costat rochiile purtate de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Sunt create de un designer român

Citește și: Elena Udrea e revoltată după ce fiica ei a vizitat-o la închisoare: „Cine a gândit tâmpenia asta?'

Eva Maria, fiica Elenei Udrea, își vizitează mama la închisoare

În august 2022, Elena Udrea a reușit să-și vadă fiica, după patru luni, iar în urma vizitei fosta politiciană a postat un mesaj dur la adresa autorităților. Fostul ministru al Turismului a făcut demersuri pentru a i se accepta să își vadă fiica, iar în urma cu câteva zile, micuța Eva a mers la închisoare pentru a-și vedea mama.

Fostul ministru al Turismului a fost revoltată pentru că nu a putut să își îmbrățișeze fiica, ci doar să o vadă printr-un geam.

Pentru ca tot s-a aflat ‘pe surse’ din interiorul penitenciarului, și chiar în timp real, ca am fost vizitată de fetița mea. Va confirm ca după aproape 4 luni și un demers anevoios mi-am văzut in sfârșit copilul! As fi dorit ca Eva sa fie ferita de publicarea imaginilor de la aceasta vizita. Poate pentru ca eu încă sunt marcată de filmările cu Tibi.

Ridzi ducându-și de mânuțe cei doi copilași sa își viziteze mama, acum 6 ani. Cine a putut gândi o tâmpenie ca asta? Prin aceasta regulă, o mamă, condamnată eventual pentru furt din magazine sau pentru vreun abuz in serviciu, are același regim de primire a vizitelor ca un criminal in serie condamnat pe viață. Despre ce protecție poate fi vorba și a cui când vorbim de întâlnirea unei mame cu copilul ei???’, scria Elena Udrea pe Facebook la vremea aceea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton