Cum arată fiica Adelinei Pestrițu la aproape 6 ani. Imagine rară cu Zeny, după ce părinții au decis să nu mai publice fotografii cu ea

 Dumba Gabriela
.

Fiica Adelinei Pestrițu va împlini 6 ani în luna august și toată lumea se întreabă cum mai arată Zeny, având în vedere că părinții ei au decis să nu mai publice fotografii cu ea. Adelina Pestrițu explica, acum câțiva ani, că pentru a-și proteja fetița, nu va mai posta pe rețelele de socializare cu ea, însă foarte rar le va arăta fanilor săi ce mai face micuța Zenaida, pe care o alintă Zeny.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În ultimii ani, Adelina Pestrițu și Virgul Șteblea au luat decizia să nu-și mai expună fiica public, astfel aparițiile micuței Zenaida au fost tot mai rare în spațiul public, dar și pe internet. De regulă, Adelina Pestrițu postează o fotografie cu fiica ei de ziua ei, însă recent a făcut o excepție.

001-cover-1-2-754×1024-1001-cover-1-2-754×1024-1

Cum arată Zeny, fiica Adelinei Pestrițu, la aproape 6 ani

Zeny a devenit o adevărată domnișoară, foarte cochetă, semn că o moștenește pe mama ei, unul dintre cei mai apreciați influenceri din România. Adelina Pestrițu a postat recent, pe Instagram, o fotografie cu fiica ei, îmbrăcată în rochie albă, și toți cei aproape două milioane de fani ai săi cât de frumoasă este micuța Zeny la aproape 6 ani.

Acum ceva timp, Adelina Pestrițu explica de ce a decis să o țină ascunsă pe fiica ei de ochii publicului, după ce îi făcuse propriul cont de socializare în primii ani de viață.

„Nu pot să spun că acum o să o postez foarte des. Mai răruț că este mai drăguț, vorba clasică. Dar cred că, din când în când, este frumos să o mai vadă și cei din comunitatea mea pentru că primeam mii de mesaje, fără niciun fel de exagerare. Tocmai pentru că atunci am simțit să luăm așa o pauză de la rețelele de socializare, simțeam încărcătura negativă, simțeam nevoia să o țin departe, să o protejez.

După ce a mai crescut puțin, am decis, evident, împreună cu soțul meu, că, din când în când, ar mai trebui să mai postăm câte o poză cu ea. O mamă nu are cum să îți explice de ce a simțit așa și nu așa. Pentru ea, lucrurile sunt pe moment, se gândește întotdeauna la binele copilului ei', spunea Adelina Pestrițu.

Citește și: Andrei Păunescu, acuzații dure către sora lui vitregă, în procesul moștenirii lăsate de regretatul lor tată: „Valoarea de 4 milioane de euro e o invenție arbitrară. Lăcomia…’ / De ce a dat Rapidul în judecată

Citește și: De ce merge Adelina Pestrițu la psiholog. Drama care i-a marcat viața: „Ziua eram la înmormântare și seara la emisiune. Pe interior eram dărâmată…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea după 6 ani de relație și cum s-a schimbat relația lor după ce au devenit părinți: „Avem și momente tensionate. Câteodată suntem impulsivi, ne aprindem de la…’ / EXCLUSIV

Cum o educă Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea pe fiica lor, Zeny

Adelina Pestrițu dezvăluia, anul trecut, într-un interviu pentru VIVA!, cum o educă ea și soțul ei, Virgil Șteblea, pe fiica lor, Zeny, menționând faptul că îi oferă acces la tehnologie, dar nu în exces.

Am încercat cumva să găsim calea de mijloc, deși nu întotdeauna ne iese. Nu o restricționăm de la tehnologie, pentru că ar fi anormal să o privăm de la beneficiile ei într-o eră unde totul este tehnologizat și evoluția e constantă. Dar i-am explicat că excesul nu este bun și poate cauza probleme de sănătate. A înțeles și nu suntem nevoiți să îi spunem asta în mod repetat. De multe ori închide din proprie inițiativă și spune: „Gata cu tableta!.

În rest, mizăm mult pe jocurile copilăriei, în aer liber, alături de prietenii ei. Acasă i-am construit un loc de joacă pentru copii cu leagăne și tobogan, tablă, cretă. I-am cumpărat mașinuțe electrice, bicicletă, trotinetă și tot ce e potrivit vârstei ei. Am învățat-o jocurile copilăriei noastre, care i-au plăcut foarte mult și pe care le joacă cu prietenele ei.

De câte ori ne sincronizăm ca program, plecăm în vacanță cu ea. Destinațiile le alegem întotdeauna în funcție de ce activități putem să-i oferim ei la fața locului. În plus, îi are și pe cei doi pufoși, Sugar și Choco, iar asta o ajută și o distrage mult de la ecrane„, ne spunea Adelina Pestrițu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton