Ce mult a crescut fiica Alinei Laufer și a lui Jorge! Karina s-a transformat într-o adolescentă superbă

 Iacob Antonia
.

Jorge a divorțat de prima soție, Alina Laufer, în urmă cu aproape 10 ani. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Karina, care s-a transformat acum într-o domnișoară superbă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Jorge este un tătic tare mândru! Solistul are trei copii cu două femei diferite, un băiat și două fete, dintre care una vitregă, însă asta nu-l împiedică să-și împartă timpul pentru toți.

jorge-1jorge-1

Recent, artistul a publicat pe rețelele de socializare o imagine emoționantă în care apare alături de Karina, fiica din prima căsnicie. Nu a uitat-o nici pe Ilinca, fiica actualei lui soții, Ramona. Karina, care va împlini 13 ani în luna noiembrie a acestui an, a devenit o domnișoară superbă, care seamănă leit cu tatăl său.

Citește și: Jorge și soția lui, Ramona, au împlinit 8 ani de căsătorie: „Leșina în biserică, la cununia religioasă'

Citește și: Alina Laufer, despre viața de mamă de gemeni: „Vreau să las totul baltă și să plec”

Citește și: Apropiații lui Petrică Cercel, devastați după moartea manelistului. Tzancă Uraganu: „Abia mai pot să vorbesc'

Citește și: Ce rugăciune a postat Adi de la Vâlcea pentru Petrică Cercel: „Domnul o să ne audă'

Cum arată fiica cea mică a lui Jorge

În bună perioadă de timp, Karina a locuit în America, alături de mama ei, Alina Laufer, și soțul ei, Ilan. De anul trecut, aceasta a revenit în România și a început să petreacă cât mai mult timp cu tatăl său, Jorge.

'Trei este un număr magic, chiar dacă doar doi sunt ai mei, de sânge, o iubesc la fel de mult și pe Ilinca, stăm împreună și ne bucurăm de viață în fiecare zi', declara acum ceva timp Jorge.

Jorge și soția lui, Ramona, au împlinit 8 ani de căsătorie

Ziua de 18 august are o semnificație deosebită pentru Jorge și soția lui. La această dată, în urmă cu opt ani, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. La aproape un deceniu de la frumosul eveniment, aceștia demonstreză în fiecare zi că se iubesc la fel de mult.

Potrivit spuselor lui Jorge, cununia religioasă e un eveniment pe care nu-l vor uita niciodată. Artistul a povestit pe rețelele de socializare că Ramona a fost atunci atât de emoționată, încât a leșinat în biserică. Incidentul a avut însă și o parte amuzantă. Cântărețul a explicat că atunci când i-a dat acesteia cu apă pe față, grija ei a fost să nu i se strice machiajul.

„Fix acum 8 ani, leșina în biserică la cununia religioasă…. A adunat-o nașul de pe jos. Eu îi dădeam palme, ea nimic. Copiii plângeau, lumea disperată… Arunc cu sticla de apă pe fața ei, se trezește și zice MACHIAJUL’…… 😃 Așa a început drumul nostru, cu tot felul de lucruri, unele haioase, altele frumoase și experiențe care ne-au ajutat să creștem împreună. Mulțumesc. @ramona_prodea pentru 8 ani magici, alături de copiii noștri minunați. Te iubesc!’, i-a transmis Jorge soției lui, Ramona, pe Instagram.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton