Cum arată fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav la 7 ani. Sofia seamănă fizic cu ambii părinți și nu vrea să le calce pe urme în carieră!

 Oana Pantazi
.

Cum arată fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav la 7 ani. Sofia are doi părinți și celebri care se mândresc cu ea, și au și de ce, pentru că este o fetiță adorabilă. Cu siguranță a moștenit date genetice atât de la Bianca Drăgușanu, cât și de la Victor Slav, semănând fizic cu ambii părinți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Deși nu mai formează de ani buni un cuplu, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas în relații bune după divorț, în primul rând de dragul fiicei lor, Sofia, care are acum 7 ani. Fetița locuiește cu mama ei, însă își vizitează tatăl adeseori, iar fanii nu contenesc să comenteze asemănarea tată-fiică ori de câte ori Victor Slav postează câte o fotografie cu Sofia în social media.

434066373_18425255074013355_7592628985558229096_n434066373_18425255074013355_7592628985558229096_n

Cum arată fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav la 7 ani

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au o fiică din căsnicia cu Victor Slav, pe Sofia Natalia. Fetița a venit pe lume în anul 2016 și a rămas în grija mamei după divorțul părinților. După ce s-au separat legal, cei doi nu au rămas în relații foarte apropiate, însă asta nu-l împiedică pe Victor Slav să fie cât se poate de implicat în viața copilului său.

Sofia merge des la tatăl ei, iar acesta obișnuiește să publice imagini cu micuța, unde se poate observa cât de puternică este legătura dintre ei. Anii au trecut și Sofia este azi o școlăriță adorabilă, în vârstă de 7 ani, care, cel puțin deocamdată, nu este interesată de domeniul showbizului în care activează părinții ei.

Citește și: Bianca Drăgușanu, scandal cu mama unei colege de clasă de-ale fiicei sale: „Mă jignea, mi-a zis că data viitoare vine și mă…'. Sofia a trecut clasa întâi

Citește și: Bianca Drăgușanu nu mai prezintă emisiunea Detectorul de minciuni, de la Kanal D: „Nu mă surprinde, sunt singura care se bucură de această decizie’. Ce nemulțumuri a avut

Deși este destul de discret în ceea ce privește viața personală, Victor Slav nu ezită să publice fotografii cu Sofia, fiica lui și a Biancăi, din când în când. Recent, prezentatorul a postat un story în care apare fiica lui, iar fanilor nu le-a scăpat cât de mult a crescut puștoaica în ultimul timp. Nu în ultimul rând, Sofia seamănă mult cu tatăl ei la fizionomie.

Ce își dorește fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav să devină când crește

Cu siguranță, când va crește, Sofia ar putea să aibă alte preferințe, dar deocamdată, deși are doi părinți celebri, cu state vechi în lumea showbizului, fetița biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav își dorește să activeze într-un domeniu ce nu are nicio legătură cu profesiile părinților ei.

Invitată, cu un an în urmă, alături de mama ei, la emisiunea „Teo Show’, fiica Biancăi Drăgușanu i-a adresat câteva întrebări lui Teo Trandafir legate de cariera în televiziune. Sofia a mărturisit atunci că visează să ajungă medic veterinar, căci iubește animalele și vrea să-și urmeze „sufletul’.

„Îți place cum te descurci? De câți ani ești în televiziune?’, a întrebat-o Sofia pe Teo Trandafir.

„Nu-mi place foarte des cum mă descurc, uneori mă descurc mai bine, alteori mai rău, așa cum se întâmplă cu toată lumea, că nu avem toți o zi excepțională. Sunt în televiziune de 27 de ani. Nici mami nu apăruse la televizor. Eram cam ca mami acum, iar eu nu voiam să fac asta, nu-mi plăcea televiziunea, voiam să fac cu totul altceva, dar s-a întâmplat. Să știi tu de la mine, întotdeauna să urmezi ce vrei tu, nu ce îți zic alții’, i-a răspuns vedeta de la Kanal D.

„Da, eu îmi urmez sufletul, îmi plac animalele și vreau să fiu doctor veterinar’, i-a spus fiica Biancăi Drăgușanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton