Cum arată Elena, fiica Loredanei Groza, la 23 de ani. Au plecat împreună în vacanță la Paris

 Dumitrache Laura
.

Cum arată fiica Loredanei Groza la 23 de ani. Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Artista este căsătorită cu Andrei Boncea, iar împreună au o fiică, pe Elena, în vârstă de 23 de ani. Tânără seamănă perfect cu mama sa, iar cele două au o relație foarte apropiată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Elena Boncea are 23 de ani și a moștenit frumusețea mamei sale. Cu toate că nu i-a moștenit vocea Loredanei, Elena compune melodii încă de când era mică, iar acum este producător muzical la un cunoscut post de radio. Fiica artistei a studiat la un liceu privat din Capitală, unde cursurile au fost predate în limba engleză.

Loredan si fiica eiLoredan si fiica ei

Loredana Groza se poate declara o mamă mândră. Fiica sa a moștenit frumusețea sa, dar și talentul pentru muzică. Elena și Loredana au o relație specială, iar în prezent au plecat într-o vacanță, la Paris, alături de creatorul de modă, Cătălin Botezatu. Cele două petrec mult timp împreună și se înțeleg foarte bine.

Citește și: Nick Casciaro, adevărul despre relația cu Loredana Groza:”Este ceva ce merge dincolo de X Factor”

Citește și: Loredana Groza, topless pe Instagram, la 51 de ani.Fotografia care a stârnit controverse

Citește și: Amintirile lui Jean Paler, la 45 de ani de la cutremurul din 1977:”Totul mirosea a moarte”

Citește și: Augustin Viziru, despre relația cu fratele său, Lucian:”Drumurile noastre s-au separat”

Cum arată fiica Loredanei Groza la 23 de ani

Loredana Groza este o artistă iubită de milioane de români. Vedeta este o prezență strălucitoare oriunde ar merge, iar vocea sa este incredibilă. Artista este căsătorită de peste 20 de ani cu Andrei Boncea, și are o fiică. Elena Boncea are 23 de ani și a moștenit frumusețea și talentul mamei sale.

Deși nu cântă, tânăra compune melodii, iar acum lucrează la un post de radio cunoscut. Cele două au o relație specială, iar Elena și Loredana se înțeleg foarte bine. Fiica și mama își petrec de cele mai multe ori vacanțele împreună și sunt bune prietene, după cum spunea si jurata de la X Factor.

Loredana Groza și fiica ei au mers în vacanță, la Paris, alături de Botezatu

Loredana Groza a plecat alături de Cătălin Botezatu la Paris Fashion Week, acolo unde cântăreața a avut un spectacol extraordinar. Vedeta a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, iar la un moment dat s-a filmat și cu Elena, fiica ei. Pe lângă faptul că este o artistă apreciată, Loredana Groza este o adevărată mamă.

Cele două s-au filmat pe străzile din Paris și pare că s-au simțit minunat. Elena Boncea este disrectă cu viața ei privată și preferă să stea în spatele camerelor de luat vederi. Rare sunt momente în care tânăra apare alături de mama sa, dar atunci când o face, fanii sunt entuziasmați.

Care este relația dinte Loredana Groza și fiica ei, Elena

În prezent, Elena lucrează ca producător la unul dintre cele mai cunoscute radio-uri din România. În urmă cu ceva timp, Elena a vorbit despre relația pe care o are cu mama sa, Loredana Groza. Tânăra de 23 de ani a recunoscut că sunt momente în care îi este foarte greu, având în vedere că mama sa este una dintre cele mai cunoscute artiste din țară.

Cu toate astea, cele două au o relație minunată și adoră să petreacă momente frumoase împreună. „Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste', spunea Elena, potrivit wowbiz.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton