Cum arată fiica lui Marius Moga, la 8 ani: „E o combinaţie între noi doi, cochetă, autoritară şi sensibilă. Ne surprinde...”. Imagini rare cu Maria Elisabeta

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată acum fiica lui Marius Moga. Toată lumea știe faptul că Marius Moga trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, Bianca Lăpuște de mai mulți ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat și micuța Maria Elisabeta, în vârstă de 8 ani. Așa cum bine știm, cântărețul este discret cu viața lui privată, motiv pentru care și-a ținut fiica departe de ochii curioșilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată acum fiica lui Marius Moga. Marius Moga este un bărbat cu adevărat fericit! Nu, nu doar că se bucură de un mare succes pe plan profesional, ci are și o familie frumoasă alături de soția lui, Bianca Lăpuște. Cei doi se iubesc cu mare patos, iar fiica lor este rodul bucuriei în casă. Deși nu se postează foarte des toți trei, din declarațiile pe care amândoi le fac este clar că au o familie demnă de invidiat.

whatsapp-image-2023-11-29-at-16.20.50-1whatsapp-image-2023-11-29-at-16.20.50-1

Citește și: Cum arată Maria, fiica lui Marius Moga, la 7 ani. Artistul este un părinte permisiv

Citește și: De ce s-au certat Liviu Teodorescu și Marius Moga: „Devenise frustrant și am decis să mă separ” / Compozitorul i-a fost mentor la Vocea României

Citește și: Irinel Columbeanu își caută o nouă iubită, după ce a ajuns la azil: „Tinerele, de 20 de ani, înalte… mă conversez cu ele”

Citește și: Cum a răspuns Iulia Albu la întrebarea „Cât de des faci dragoste cu Mike?'. Reacția fanilor: „Sunteți…'

Cum arată acum fiica lui Marius Moga

Spre surprinderea tuturor, de curând Marius Moga a postat o fotografie cu fiica lui, Maria Elisabeta, însă a avut grijă să nu i se vadă foarte clar fața. Chiar și așa, fanii au putut observa cât de frumoasă și mare este, astfel că secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt de către fanii artistului. Bianca, soția lui Marius Moga, a vorbit despre relația mamă-fiică, dar și despre Maria Elisabeta în general, explicând că are foarte multă personalitate și că îi surprinde de la o zi la alta.

Despre Maria, fiica noastră, nu ştim ce drum va lua, îşi va da singură seama când va creşte, până atunci fredonează piesele lui tati. E o combinaţie între noi doi, un mix, fiind foarte pedantă, cochetă, autoritară şi sensibilă. Are puţin din fiecare, dar are şi ceva al ei. Deocamdată e foarte ea însăşi, ne surprinde, are multă personalitate’, a mărturisit Bianca despre fiica ei, acum ceva vreme.

Cum este Marius Moga în rolul de părinte

Nici Marius Moga nu a ezitat și a povestit că fiica lui este destul de încăpățânată la această vârstă, însă are de gând să o lase așa și să o învețe să fie creativă, explicând că aceste lucruri o vor ajuta atunci când o să mai crească. De asemenea, a precizat inclusiv că atunci când se uita la fiica lui, se vede prin ea, semn că-i seamănă foarte bine nu doar fizic, ci și din punct de vedere comportamental și al caracterului.

Eu încerc să-i insuflu fetiței mele ideea de a fi creativă. Apoi, ea este încăpățânată. Îi va prinde bine în viață. Să nu ajungă la adolescență sau când va fi matură că va face orice îi zic alții! Este bine să asculți și de alții, dar să ai voință. La ea trebuie să fie ca ea! Deși e mai chinuitor așa. Mă văd în ea, dar totodată mă enervează. Nu e ușor când te uiți din perspectiva de părinte, dar, mai departe în viață, un copil încăpățânat va reuși mai mult decât unul ascultător', a povestit Marius Moga în podcastul Alexandrei Ungureanu.

Marius Moga: „Avem grijă să nu-i lipsească nimic„

Marius Moga a declarat și în urmă cu mai mult timp, exclusiv pentru VIVA!, faptul că el și soția lui au grijă să-i ofere micuței lor cea mai bună educație. Totodată, deși este singurul copil, nu o răsfață la cote maxime, ci din contră, se ghidează după o serie de reguli bine puse la punct.

Vrem să îi creăm cel mai bun mediu de dezvoltare, să o lăsăm să fie creativă și să descopere ce își dorește, îi oferim informația pentru a obține ce vrea, deși avem grijă să nu-i lipsească nimic. Și ne punem în pielea ei. Suntem, mai degrabă, adepții explicațiilor raționale și ai empatiei, fără a folosi impunerea prea des. Dacă nu o convingem, cedăm și îi cerem asumare. Bianca petrece mult timp cu ea și creează reguli, dar și eu le am pe ale mele. Cumva, nu am împărțit roluri contrastante și ne completăm, situație cu situație', a mai precizat cântărețul pentru VIVA!, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton