Cum arată fiica lui Răzvan Raț, la aproape 14 ani, și ce temeri are fostul fotbalist legat de perioada adolescenței: „Chiar dacă educația e bună, există acest pericol...”

 Tudorache Simona
.

Răzvan Raț are o fiică de care e tare mândru. Nicole are 13 ani și jumătate. Adolescenta își dorește o carieră în jurnalism și pare decisă să urmeze acest vis. Răzvan Raț recunoaște că cel mai mult se teme de anturajul pe care l-ar putea avea fiica lui adolescentă, dar are încredere în educația pe care a primit-o acasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Răzvan Raț are convingerea că meseria de părinte e cea mai grea, deși viața l-a supus multor provocări. În acest domeniu i se pare că nimeni nu știe cum e mai bine, asta pentru că fiecare copil e unic în felul lui. Fostul căpitan al Naționalei României e căsătorit cu Iulia,
care a renunțat la propria ei carieră pentru a-și întemeia o familie alături de el. 

rat 7rat 7

Cum arată fiica lui Răzvan Raț, la aproape 14 ani, și ce temeri are fostul fotbalist legat de perioada adolescenței

Răzvan Raț se teme de felul în care ar putea evolua lucrurile în viața fiicei lui, pentru el adolescența fiind o perioadă plină de încercări.

„Acum începe să îmi fie frică, așa…Începe să se transforme fizic, după cum vezi, și nu îmi place. Am încredere în educația pe care a primit-o, am teamă de anturaj care poate să influențeze anumite lucruri. Chiar dacă educația e bună, există acest pericol, nu poți să te ascunzi. Nu stau bine la răbdare. (…) Cred că meseria asta de părinte e cea mai grea. Ești într-un domeniu în care nimeni nu știe ce e cel mai bine, pentru că fiecare copil e unic în felul lui', a spus Răzvan Raț, la PRO TV. 

Ce pasiuni are Nicole, fiica lui Răzvan Raț

De cealaltă parte, Nicole are convingerea că celebrul ei tată ar trebui să îi acorde votul de încredere. Pasionată de gimnastică atunci când era mai mică, Nicole se declară acum fascinată de volei.

Da, tatălui meu îi e frică să nu merg pe căile greșite. (….) Da, e bine să ai încredere în mine. Cel mai mult mie  îmi place să fac volleyball, îmi plăcea de mică, dar am dat mai multă atenție gimnasticii”, mai spune ea.

Citește și: Cum a fost căsătoria dintre Marina Voica și Viorel Teodorescu: „Dacă bărbatul vine acasă să doarmă cu tine, să doarmă acasă, înseamnă că e în regulă totul”

Citește și: Margherita de la Clejani, transformată radical la trei ani și jumătate după ce s-a retras din viața publică. Cum s-a îmbrăcat la un eveniment

Citește și: Cum arată Monica Bârlădeanu în costum de baie la 45 de ani. A postat fotografii la care a reacționat și Valeriu Gheorghiță: „În ultima zi de vacanță am simțit să…”

Citește și: Fiul Florentinei Fântânaru a plecat să studieze în străinătate: „Casa va părea puțin mai goală și serile mai tăcute fără râsul și energia lui”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Roxana Anghel, dublă medaliată la Jocurile Olimpice de la Paris, și iubitul ei, Florin Horodișteanu: 'O să bată și clopotele de nuntă…' / EXCLUSIV

Cum și-a cunoscut Răzvan Raț soția

Răzvan Raț și-a cunoscut soția în Donețk, pe când se întorcea de la un antrenament. A remarcat-o imediat și a intrat în vorbă cu ea.

„Iulia, soția mea, este din Doneţk. Eu veneam de la antrenament și am observat pe stradă o fată mai deosebită, așa. Se plimba cu părinții pe stradă. M-am dat jos din mașină și i-am întrebat părinții dacă mă lasă să discut cu ea.  Mi-am cunoscut soția la 3 ani și jumătate după ce-am ajuns la Doneţk. Împreună avem o fetiță care face zece ani și care știe patru limbi străine. Vorbește engleză, spaniolă, rusă și română', spunea el în 2021, pentru Gsp.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton