Cum arată fiica lui Răzvan Simion 17 ani. Ianca este o adolescentă de o frumusețe răpitoare

 Dumitrache Laura
.

Răzvan Simion este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Matinalul de la Antena 1 se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan personal, cât și profesional. Fiica prezentatorul tv va împlini în luna august 18 ani. Ianca s-a transformat într-o adolescentă extrem de frumoasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ianca, fiica lui Răzvan Simion își va serba anul acesta majoratul. Prezentatatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani se laudă de fiecare dată când are ocazia cu cei doi copii, Ianca și Tudor Ștefan. Răzvan Simion a fost căsătorit cu Diana vreme de 15 ani, iar împreună au doi copii.

Razvan si IancaRazvan si Ianca

Răzvan Simion se poate lăuda cu fiica lui. Aceasta a crescut și a devenit o tânără domnișoară. Recent, moderatorul tv a postat imagini alături de Ianca, în timp ce se aflau la spectacolul de balet „Lacul lebedelor'. Adolescenta a atras toate privirile.

Citește și: Ianca, fiica lui Răzvan Simion, este îndrăgostită.Cine este iubitul ei

Citește și: Ce fiică superbă are Răzvan Simion! Ianca a împlinit 16 ani și seamănă foarte bine cu tatăl ei.Ce mesaj i-a trimis Lidia Buble

Citește și: Catrinel Sandu, declarații inedite despre căsnicia cu soțul ei:„Lucrurile s-au așezat altfel…'

Citește și: Ce aliment trebuie să mănânce Anca Serea, obligat-forțat, de când are probleme de sănătate:”Nu îmi plăcea, dar acum…”

Cum arată fiica lui Răzvan Simion 17 ani

Răzvan Simion se poate lăuda cu fiica sa din prima căsătorie. Ianca a devenit o adevărată adolescentă, iar în luna august va împlini 18 ani. Ianca este activă pe Instagram, acolo unde are aproape 15.000 de urmăritori. Tânăra postează, de obicei, imagini din vacanță, dar de această dată, Ianca a apărut alături de tatăl ei.

Cei doi au participat la un eveniment cultural de seară, îmbrăcată într-un compleu foarte elegant, de culoare galbenă. Răzvan și Ianca Simion au participat la spectacolul de balet „Lacul lebedelor'. Ianca Simion are deja un iubit, pe nume Marco, pe care vedeta tv l-a cunoscut.

Răzvan Simion și-a găsit fericirea în brațele Dalianei Răducan

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan, arhitect de design interior. Cei doi sunt împreună din vara anului 2020 și au planuri serioase pentru viitor.

Răzvan a fost căsătorit cu Diana, femeia care i-a dăruit doi copii minunați. Prezentatorul tv a divorțat de mama copiilor săi după 15 ani de mariaj, în 2015. Ulterior, a format un cuplu cu artista Lidia Buble, iar în 2020 a pus capăt relației cu aceasta.

Cum se înțelege Daliana Răducan cu Ianca și Tudor

Răzvan Simion le-a prezentat-o copiilor săi pe Daliana Răducan. Prezentatorul tv a postat în urmă cu ceva timp o imagine în care apare alături de Daliana și copii. Ianca, Tudor, Răzvan și Daliana zâmbesc și par că se înțeleg de minune. Mai mult, Daliana ne-a povestit într-un interviu că se înțelege foarte bine cu cei doi copii ai iubitului ei.

Ianca, Tudor, Răzvan sunt un tot. Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel. Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente. Ne vedem des și vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată.”, ne-a declarat Daliana Raducan.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton