Cum arată fiica vitregă a lui Jorge, Ilinca, care a împlinit 21 de ani: "Am descoperit iubirea necondiționată..."

 Radulescu Ruxandra
.

Jorge, pe numele lui din buletin Gheorghe Papagheorghe, se mândrește cu trei copii frumoși, Karina, David și Ilinca. Karina și David sunt copiii biologici, iar Ilinca este fiica vitregă din partea actualei soții, Ramona Prodea. Ilinca tocmai a împlinit 21 de ani, pe 12 aprilie și este evident că a moștenit frumusețea mamei sale. Fiica vitregă a lui Jorge este o domnișoară superbă, cu alură de fotomodel. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis artistul la ceas aniversar!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată fiica vitregă a lui Jorge, Ilinca, care a împlinit 21 de ani. Jorge este un tată dedicat celor trei copii ai săi, Karina, David și Ilinca. Artistul a devenit tatăl vitreg al Ilincăi atunci când s-a căsătorit cu actuala soție, Ramona Prodea. Jorge și partenera de viață au împreună un fiu, pe nume David. Din căsnicia cu Alina Laufer, Jorge are și o fiică pe nume Karina, în vârstă de 14 ani. Fiica vitregă a artistului, Ilinca, și-a serbat recent ziua de naștere, când a împlinit 21 de ani pe 12 aprilie. Ilinca seamănă mult cu mama ei, moștenindu-i trăsăturile rafinate și alura femină. Jorge i-a transmis Ilincăi un mesaj superb cu ocazia zilei de naștere.

ilinca-fiica-vitrega-jorge-4ilinca-fiica-vitrega-jorge-4

Cum arată fiica vitregă a lui Jorge, Ilinca, care a împlinit 21 de ani

A fost motiv de sărbătoare în familia lui Jorge, căci Ilinca, fiica Ramonei Prodea, soția lui Jorge, a împlinit 21 de ani pe 12 aprilie. Ilinca s-a transformat într-o domnișoara încântătoare, cu plete blonde, ochi căprui și zâmbet fermecător, ce seamănă extraordinar de mult cu mama ei. Jorge i-a transmis un mesaj emoționant Ilincăi, în care i-a mulțumit că l-a acceptat ca membru al familiei.

Citește și: Cum se simte Jorge la o lună de la operația la genunchi. Încă e în cârje, în urma accidentării de la Survivor: „Mă doare când pun piciorul jos, se umflă…'

Citește și: Ce s-a întâmplat în ziua în care Jorge și Alina Laufer au divorțat: „Știam că n-o să o văd o perioadă și știam că urmează jihadul!'

Citește și: Jorge a apărut în cârje la TV, după ce s-a operat din cauza accidentării de la Survivor: „Această operație simplă de menisc s-a transformat în…’

„La multi ani, Ilinca! Avea doar 7 ani când am cunoscut-o și azi face 21. Am descoperit amândoi ce înseamnă o iubire pe care nu o puteam simți decât împreună, iubirea necondiționată pentru copilul care nu e al meu și acceptarea și iubirea unui tată vitreg și un intrus' în relația ei cu mama.
Cuvintele spun prea puțin față de ceea ce simt pentru sufletul ăsta frumos. Te iubesc!'
, a fost mesajul emoționant al lui Jorge, pentru fiica lui vitregă.

Jorge, despre diferența de vârstă dintre el și Ramona Prodea

Jorge și-a găsit fericirea alături de actuala soție, Ramona Prodea, alături de care este tatăl biologic al unui băiețel de 6 ani, pe nume David. Ramona Prodea, soția lui Jorge, este mai mare cu 10 ani decât artistul și se ocupă de domeniul afacerilor. Partenera lui Jorge este o femeie de succes, ceea ce l-a influențat pe mai tânărul ei soț să-și depășească limitele, după a declarat acesta în cadrul unui interviu.

„Soția mea, de când am cunoscut-o, era și este de succes, este o femeie prosperă, cu mentalitate focusată, este foarte determinată să își dezvolte business-ul, am învățat foarte multe lucruri de la ea. Însă am învățat și împreună, am crescut și dezvoltat împreună diverse afaceri.

Ambiția mea a fost să mă autodepășesc pe mine, nu pe altcineva, iar Ramona și acum câștigă mai bine decât mine, însă asta nu înseamnă că eu nu câștig bine din cariera mea. Privind în urmă, la un moment dat, aveam frustrări legate de subiect, însă, focusându-mă să mă autodepășesc și să îmi canalizez energia și munca, lucrurile au fost depășite. Suntem norocoși, iar eu sunt recunoscător că am lângă mine o soție de la care să învăț și viceversa; ne motivăm unul pe altul să creștem în carierele noastre'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton