Cum arată fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Zsolt Jr. are 15 ani, și-a făcut cont de Instagram și postează imagini din viața sa

 Dumitrache Laura
.

Cum arată fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Nicoleta Luciu se poate declara o femeie împlinită. Actrița s-a retras din lumina reflectoarelor la scurt timp după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Zsolt Jr, acum în vârstă de 15 ani. Ulterior, Nicoleta Luciu i-a adus pe lume pe tripletii Kim, Karol și Kevin. Vedeta a preferat să își țină copiii departe de ochii curioșilor, dar recent, Zsolt Jr. și-a făcut cont de Instagram, acolo unde a postat câteva imagini din vacanta la Londra.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Nicoleta Luciu s-a retras de multi ani la Miercurea Ciuc și este căsătorită cu Zsolt Csergo. Cei doi au împreună patru copii, pe Zsolt Jr, si tripletii Kim, Kevin si Karol. Nicoleta Luciu a pus pauză carierei sale în televiziune și s-a dedicat în totalitate familiei ei. Recent, fiul său cel mare a devenit activ pe Instagram, acolo unde postează imagini cu el.

copii nicoletacopii nicoleta

Cum arată fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Zsolt Jr. în vârstă de 15 ani și-a făcut recent cont de Instagram și postează imagini din viața sa. De curând, fiul cel mare al Nicoletei Luciu a mers în vacanță la Londra și nu s-a sfiit să posteze câteva imagini cu locurile pe care le-a vizitat.

Citește și:Cum arăta Nicoleta Luciu la începutul carierei. S-a iubit cu Dinu Maxer și a pozat dezbrăcată în PlayBoy

Citește și:Cum arată Nicoleta Luciu la 43 de ani, după ce a slăbit 15 kilograme: „De nerecunoscut…” Fanii au fost surprinși de schimbarea ei radicală

Citește și:Lolrelai și Ionuț Popa de la Survivor s-au despărțit după doar câteva săptămâni de relație: „Ne dorim lucruri diferite de la viață și trăim în lumi diferite”

Citește și:Adevăratul motiv pentru care Oana Zăvoranu l-a iertat pe Alex Ashraf: „Este iubirea vieții mele, am simțit că…”

Cum arată fiul cel mare al Nicoletei Luciu, la 15 ani

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Fosta actriță s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu 15 ani, atunci când l-a adus pe lume pe fiul său, Zsolt Jr. Ulterior, Nicoleta Luciu a devenit mamă de tripleți si s-a mutat în Miercurea Ciuc, alături de sotul ei, Zsolt Csergo si copiii lor. În toti acești ani, Nicoleta Luciu a fost foarte discretă cu viața sa de familie și nu a dorit să-și expună copiii.

Acum în vârstă de 15 ani, Zsolt Jr. și-a făcut cont de Instagram și postează imagini cu el. De curând, fiul cel mare al Nicoletei Luciu a mers în vacanță la Londra și a postat imagini cu el. Zsolt Jr. s-a pozat în London Eye și pe strada din capitala Marii Britanii. Cu toate astea, fiul cel mare al Nicoletei Luciu a preferat ca în majoritarea imaginilor să își ascundă chipul. Totusi, nu putem trece cu vederea faptul că Zsolt Jr. este foarte înalt.

Nicoleta Luciu este ajutată de bonă și de soțul ei

Viața Nicoletei Luciu s-a schimbat radical după ce a devenit mamă. Vedeta este căsătorită de multi ani cu afaceristul Zsolt Csergo, iar împreună au patru copii minunati. Fosta Miss România a născut tripleti, pe Kim, Kevin și Karol. În urmă cu ceva timp, Nicoleta Luciu declara că este foarte greu să se descurce cu patru copii, dar a recunoscut că esta ajutată de bonă și de soțul ei.

„E soțul acasă și bona. El se implică în primul rând. Nu se ia nicio decizie fără acordul lui, până nu ne confruntăm și supunem la vot. Acum, copiii sunt mari, nu putem lua numai noi hotărârea, facem ca ei, mai ales dacă au rezultate bune la școală și-și fac temele', a declarat vedeta pentru Playtech.

Deși ea este cunoscută de multă lume, Nicoleta Luciu a încercat să își țină copiii de lumina reflectoarelor și să îi țină cât mai departe de telefon sau tabletă. Copiii vedetei au o multime de activități la Miercurea Ciuc. „Acum din vorbe și din fapte trebuie să înțeleagă. Dacă nu fac ce trebuie, le tai de unde îi doare cel mai tare, din plăcerile pe care le au. Că nu ai ce să le faci. Aici copiii cresc ca pe vremea noastră, au o copilărie asemănătoare. Fac sport, limbi străine, stau afară, merg pe biciclete. Sâmbăta, duminica îi ducem la călărie sau la cățărat', mai spunea Nicoleta Luciu.

Sursa foto: Facebook/Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton