Cum arată fiul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu, la 14 ani: ”Mă ridic pe vârfuri să îl pup”. David calcă pe urmele tatălui său

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată fiul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu la 14 ani. David calcă pe urmele tatălui său. Diana Munteanu este cunoscută de toată lumea după aparițiile sale nenumărate pe micile ecrane, în calitate de prezentatoare TV, iar la fel de cunoscut este și tatăl fiului ei, Claudiu Niculescu, mai ales când vine vorba despre lumea sportului. Ei bine însă, deși fanii îi cunosc foarte bine, nu sunt mulți cei care știu cât de mare a crescut fiul lor, David, dar și cât de mult s-a schimbat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au trăit o frumoase poveste de dragoste mai mulți ani. Din rodul iubirii lor a rezultat și un băiat absolut superb, care acum este un adevărat adolescent, chipeș și frumos, la fel cum sunt și părinții săi, pentru care vârsta este cu adevărat doar un număr la cât de bine se mențin. Din nefericire, căsnicia lor a luat sfârșit, însă chiar și așa, s-au ocupat în permanență de fiul lor, David.

whatsapp-image-2023-06-26-at-15.15.26-1whatsapp-image-2023-06-26-at-15.15.26-1

Citește și: Câte kilograme are Diana Munteanu: „Sunt în cea mai bună formă'. Mulți fani i-au spus că ar fi anorexică

Citește și: Diana Munteanu, replică usturătoare pentru fanii deranjați de postările ei în costume de baie sumare: „Un sac pe cap dacă se poate, ca să stea liniștite”

Citește și: Ce semnificație au florile din buchetul Cristinei Spătar de la nunta cu Vicențiu Mocanu. De ce se spune că aduc ghinion

Citește și: Andreea Bălan, adevărul despre relația cu părinții lui Victor Cornea, după ce s-a spus că aceștia nu o acceptă: „Am fost acasă la el, la Sibiu și…”

Cum arată fiul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu la 14 ani

Diana Munteanu este foarte activă pe rețelele de socializare, unde se bucură de o mare comunitate de fani, cu care împart zilnic diferite momente din viața ei. Recent însă, a surprins pe toată lumea când de la postările cu ea, a trecut la cele cu fiul ei. Da! Frumoasa prezentatoare TV s-a fotografiat alături de băiatul ei și al lui Claudiu Niculescu, care a împlinit vârsta de 14 ani pe data de 24 iunie. Ce-i drept, toată lumea a rămas fără cuvinte când a văzut cât de mare este David, dar și cât de mult seamănă cu tatăl lui!

Diana Munteanu nu s-a sfiit, iar pe lângă superbele fotografii în compania fiului său, care tocmai a împlinit 14 ani, nu a putut să nu lase și un mesaj frumos, cu ocazia aniversării lui. Mesajele frumoase și urările au luat și ele cu asalt secțiunea comentariilor la pozele prezentatoarei TV.

Mă ridic pe vârfuri să îl pup. A crescut! La mulți ani frumoși și sănătoși, minune! Te iubesc infinit!', a fost mesajul Dianei Munteanu.

Așa cum era de așteptat, fanii nu au trecut prea repede peste fotografiile de senzație postate de Diana Munteanu alături de fiul ei, asa că mulți au sesizat cât de bine seamănă David cu tatăl lui, fostul internațional român Claudiu Niculescu. Ba mai mult decât atât, se pare că David a moștenit și pasiunea pentru fotbal a părintelui său, sport la care este foarte talentat.

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au divorțat în anul 2014

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu s-au iubit cu foc o perioadă bună de timp și au trăit un frumos mariaj vreme de 7 ani, însă mai apoi și-au făcut apariția problemele, peste care nu au mai putut trece. Deși aveau un copil împreună, iar pe atunci David avea doar 5 ani, nu au putut merge mai departe și au ales calea divorțului. În tot acest timp, din 2014 și până în prezent, Diana Munteanu a demonstrat că rolul de mamă i se potrivește perfect, așa că a crescut un băiat extrem de bine educat, frumos și care este gata să devină cel puțin la fel de cunoscut precum sunt părinții săi.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton