Cum arată Mihai, fiul lui Lucian Viziru, la vârsta de 13 ani, și la ce se aseamănă cei doi: „Când era mic, îmi era frică să ies cu el pe stradă, că zicea lumea că l-am furat"

 Tudorache Simona
.

Lucian Viziru recunoaște că e un părinte exigent pentru fiul lui adolescent. După șapte ani petrecuți în Germania, unde a profesat ca antrenor de tenis, Lucian Viziru a revenit cu soția lui, Ema, și fiul lor, Mihai, în România, deciși fiind să înceapă o nouă viață aici.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Lucian Viziru mărturisea la un moment dat că au plecat din țară mai mult pentru fiul lor, pentru că își doreau ca el să știe germana și să decopere alte trăiri peste graniță. Socoteala de acasă nu s-a potrivit, însă, cu ce au întâlnit acolo. Acomodarea nu a fost ușoară, ba chiar i-a încercat din plin. În România au regăsit lucrurile de care le era dor și libertatea dorită.

lucian-viziru-si-sotialucian-viziru-si-sotia

Lucian Viziru crede că fiul lui, Mihai, îi seamănă foarte mult

Lucian Viziru are convingerea că Mihai, care acum are 13 ani, nu a împrumutat prea multe calități fizice de la el, dar în interior îi seamănă extrem de mult.

„Fiul meu este la fel de timid cu mine! Că și eu sunt timid. Când era mic, îmi era frică să ies cu el pe stradă, că zicea lumea că l-am furat, așa de mult semănăm la exterior, dar la altele suntem leiți. Ne place pizza, ne place pâinea. Suntem la fel de emotivi amândoi', a spus el la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Fiul lui Lucian Viziru, mai fericit în România, decât în Germania

Fiul lui Lucian Viziru nu are amintiri prea plăcute din Germania. Dacă aici îl are pe unchiul lui și bunicile, acolo puștiul nu a reușit să își facă prea mulți prieteni. A învățat, totuși, limba.

„Am învățat germana într-un an. Nu prea mi-am făcut prieteni în Germania, aici am bunicele.Aici mă pot vedea cu bunicele și cu unchiul meu', spune Mihai.

„Cu fratele meu se înțelege foarte bine, ies împreună, fac prostii', îl completează Lucian Viziru.

Citește și: Bogdan Vlădău neagă divorțul de Gina Chirilă. De ce soția a șters pozele cu ei: „Important e să ne fie nouă bine'

Citește și: Cum arată viața Evei Kiss în Danemarca, la 34 de ani de când a părăsit România: „Aceasta a fost dovada că ne-am integrat perfect și că suntem apreciați ca artiști și ca cetățeni…”. Ce-i lipsește cel mai mult peste hotare / EXCLUSIV

Citește și: Moartea lui Andrei Versace, un semnal de alarmă pentru Teo Trandafir: „Omul ăsta despre care știam că are bani, femei, ochelari, fericire, vacanțe era singur în casă și a murit ca un câine, găsit după o săptămână” / Influencerul avea doar 37 de ani

Citește și: Ce regretă Oana Ciocan după despărțirea de Jador: „Cuvintele nu pot descrie…”

Citește și: Cum s-au apropiat, de fapt, Oana și Vlad Gherman de Anca Sigartău și de soțul ei, pe care i-au ales nași: „Ținem foarte mult unii la alții, îi vrem lângă noi toată viața. Ne-au adus împreună…”. De ce regretă că au ales ziua nunții într-o zi de duminică / EXCLUSIV

Ce a pățit copilul lui Lucian Viziru în Germania

Lucian Viziru recunoaște că a trăit în Germania o întâmplare care i-a lăsat un gust amar și l-a făcut să reconsidere traiul acolo. El se bucură acum că Mihai are parte de mai multă libertate.

„Are ceva mai multă libertate aici, ceea ce e bine, pentru că are nevoie de asta, are nevoie să facă lucrurile din plăcere, nu forţat, cum le făcea în Germania.

Acolo, profesorii ne trimiteau mail dacă nu scria de la linia caietului, ci cu două degete mai spre centrul caietului. Ne spuneau că nu e acceptabil acest comportament. Altădată, m-au sunat de la şcoală că Mihai e violent. Şi eu le-am spus că poate fi oricum, numai violent nu. Îi arătase unui copil o poziţie din Karate Kid, pentru că văzuse cu o seară înainte filmul, şi ei au considerat a fi o formă de violenţă. Era în pauză, nu a lovit pe nimeni, nu a atins pe nimeni, doar s-a jucat aşa în curtea şcolii', povestea Lucian Viziru pentru OK Magazine!

Foto: Facebook, Captură PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton