Fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva a împlinit 4 ani. Cum arată micuțul Alexandru acum: "Minunea asta îmi umple sufletul de bucurie"

 Raiciu Adriana
.

Fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva a împlinit 4 ani. Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică și-au sărbătorit fiul, weekend-ul trecut. Micuțul Alexandru a împlinit frumoasă vârstă de patru anișori, iar părinții i-au organizat o super petrecere cu această ocazie specială. Pe contul de socializare al artistei au apărut mai multe imagini de la ziua de naștere a fiului său și al lui Ștefan Bănică!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt apreciați pentru cariera lor, pentru relația lor, dar și pentru modul în care-și cresc copilul. Cei doi au împreună un fiu, pe micuțul Alexandru, care, de când a venit pe lume, s-a transformat în centrul Universului lor.

346943179_963966978122453_8690549841839632537_n346943179_963966978122453_8690549841839632537_n

Weekend-ul acesta a fost mare sărbătoare în familia lui Ștefan Bănică. Micuțul Alexandru a împlinit frumoasă vârstă de 4 anișori, iar părinții i-au organizat o super petrecere. Iată și ce mesaj i-a transmis îndrăgita artistă!

Citește și: Laurette, noi acuzații după ce bărbatul care a bătut-o la hotel a fost condamnat la închisoare cu executare: „Omul acesta a agresat mai multe persoane' / EXCLUSIV

Citește și: Ce regulă respectă mereu Ștefan Bănică, de Crăciun, și ce spune despre soția lui, Lavinia Pârva:'Ea este resposabilă de toate'

Citește și: Horia Moculescu cere socoteală TVR-ului, după ce România a ratat finala Eurovision 2023: „Bani de care ne-am băutut iar joc’

Citește și: Dan Negru, după ce România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023: „Moldova a cântat în limba română. Moldova e in finală. Mi-e rușine’

Fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva a împlinit 4 ani

În urmă cu o doar o zi, fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva a împlinit patru anișori. Cu ocazia acestei zile speciale, părinții i-au organizat o super petrecere, cu mascote, tort și multă voie bună. Pe contul său de socializare, îndrăgita artistă a postat mai multe imagini de la ziua de naștere a lui Alexandru, dar a postat și un mesaj emoționant.

„A fost o zi extrem de importantă pentru familia mea. Astăzi, s-au împlinit 4 ani de când Alexandru a venit pe lume. Se împlinesc 4 ani de când minunea asta mă uimește zilnic și îmi umple sufletul de bucurie. Sunt fericită căci, astăzi (sâmbătă – n.r), Alexandru a avut parte de o petrecere plină de culoare, iubire și entuziasm într-un loc aparte.

Un loc care ne-a oferit tot ce se poate pentru a ne simți perfect. O echipă de profesioniști, care a reușit să împlinească atât dorințele celor mari, cât și celor mici, la cel mai înalt nivel. A fost o petrecere absolut superbă, pe care probabil puiul nostru nu o să o uite. La mulți ani, minune!', a scris Lavinia Pârva, în urmă cu câteva ore, pe contul său de Instagram.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au decis să-și țină fiul departe de lumina reflectoarelor, astfel că de puține ori au apărut imagini cu aceasta pe rețelele sociale.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton