Cum arată fiul lui Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți. Nicodim a jucat într-un film cu tatăl lui

 Miniosu Alexandra
.

Toma Cuzin e cunoscut în toată țara, dar puțină lume știe cine este și cum arată fiul lui. Actorul care i-a dat viață lui Firicel din serialul Las Fierbinți are doi copii ce-i calcă deja pe urme. Băiatul lui se numește Nicodim și a jucat deja într-un film cu tatăl lui, aflat la vârsta adolescenței. Acesta are 15 ani și seamănă leit cu îndrăgitul artist. Iată ce spune vedeta despre moștenitorii săi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pe Toma Cuzin îl cunoaște toată țara, însă puțini dintre fanii lui știu cine este și cum arată fiul lui. Actorul celebru pentru rolul lui Firicel din serialul Las Fierbinți, de la PRO TV, are cu ce să se mândrească. Îndrăgitul artist are doi copii, o fată și un băiat, și amândoi în calcă pe urme, încă de la vârste fragede. În acest sens, Nicodim a apărut deja într-un film celebru cu tatăl lui.

toma-cuzin-fiu-1toma-cuzin-fiu-1

Toma Cuzin se numără printre cei mai apreciați artiști din România. Actorul originar din județul Olt este un celebru actor de teatru, film și televiziune. A cunoscut succesul mai ales datorită personajului pe care-l interpretează în serialul Las Fierbinți. Acesta îl joacă pe Firicel încă din 2012 și continuă să fie pe placul miilor de telespectatori de la PRO TV.

Citește și: Ce meserii a avut Cuzin Toma, alias Firicel din Las Fierbinți:”Singurul rol care mă urmărește”

Citește și: Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți, și-a cunoscut soția la 16 ani. Actorul a fost miner și balerin, în tinerețe:”Eu încă n-am învăţat să fiu omul de succes!”

Citește și: Raluca Drăgoi se căsătorește. Când va avea loc nunta:”Voi fi mireasă în…”

Citește și: De ce a renunțat Anca Serea să mai prezinte știrile la Prima TV:”Nu m-a dat nimeni afară”

Cine este și cum arată fiul lui Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți

Se pare că talentul e moștenire în familia lui Toma Cuzin. Copiii actorului, Meda și Nicodim, împărtășesc aceeași pasiune cu tatăl lor pentru actorie și au început să-i calce deja pe urme. Fiul lui Firicel din Las Fierbinți a împlinit 15 ani și e un mare iubitor de artă și de scenă. Tatăl lui a observat acest lucru încă de când băiatul ei mic, astfel că l-a îndrumat imediat către o școală de talente.

Conform click.ro, de la opt ani, fiul lui Toma Cuzin a urmat cursurile Școlii Micile Vedete. Acolo, Nicodim Toma a început să cunoască primele noțiuni de cinematografie. Extrem de talentat, el a fost distribuit în filmul „Comoara', regizat de maestrul Corneliu Porumboiu. În peliculă, tânărul a jucat chiar alături de tatăl lui. Aceasta a avut un succes uriaș, câștigând Premiul „Un Certain Talent”, la Festivalul de Film de la Cannes, în 2015.

Nicodim a jucat într-un film cu tatăl lui

În urmă cu ceva timp, Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți, povestea ce-și dorește pentru fiul lui, pe plan profesional. Actorul spunea că mai întâi trebuia ca Nicodim să-și descopere singur calitățile, iar mai apoi să vină la el să-l ghideze.

„E mult mai bine ca un copil să învețe într-un cadru adecvat, de la profesioniști. Eu, spre exemplu, i-aș vinde trucuri, și nu am nevoie să-i vând trucuri și șmecherii. Am nevoie ca el să aibă o bază, să își descopere singur calitățile și abilitățile, și apoi să vină la mine să îl ghidez și să îl susțin într-o direcție unde crede că este imposibil.

Pentru că noi părinții trebuie să facem asta, când el vine și zice „nu se poate”, tu trebuie să-i spui „ba, se poate”', a povestit Toma Cuzin, mai demult, într-un interviu pentru Școala de Film și Vedete.

Și fiica lui Toma Cuzin a debutat deja în lumea artistică. Pe vremea când avea doar 6 anișori, Meda a jucat într-un film de groază, intitulat „Vânătorul de spirite'. Acesta a apărut în 2017 și a fost regizat de Dragoş Buliga. În peliculă au apărut numeroși actori celebri, cum ar fi Armand Assante și Răzvan Vasilescu.

Cum a început povestea de iubire dintre Toma Cuzin de soția lui

Toma Cuzin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, Cristina. Aceștia au împreună doi copii, pe Meda și Nicodim. În 2015, cei doi părinți și fiul lor au jucat împreună în filmul „Comoara'. Actorul povestea mai demult că s-au cunoscut pe un lac.

„Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie. Am văzut-o şi trei ani n-am mai văzut nimic în faţa ochilor', mărturisrea Toma Cuzin pentru Adevărul.

Toma Cuzin, despre relația cu socrii

Toma Cuzin era miner de meserie atunci când a cunoscut-o pe soția lui. S-a înțeles foarte bine cu socri, încă din prima clipă. Acesta a povestit că mama partenerei lui, profesoară de româmă, l-a ajutat să învețe foarte bine gramatică. Asta i-a fost de mare folos atunci când s-a înscris la Facultatea de Sport.

„Eu eram miner şi intrasem într-o familie de artişti, de oameni de cultură, mama ei era profesoară, tatăl ei era inginer, iar ea, artistă. Îţi dai seama cum eram eu… La întâlnirile cu ei nu trebuia să se vadă şi să se simtă…

Cumva, am reuşit să-i păcălesc până n-a mai fost nevoie să mă prefac în faţa lor. Ei m-au plăcut oricum, am avut o relaţie foarte bună. Mama ei, fiind profesoară de Română şi Franceză, chiar m-a învăţat gramatică. Mă hotărâsem să dau la Sport şi mama ei m-a învăţat să vorbesc, să scriu cât de cât corect şi aşa am intrat la Facultatea de Sport, dar nu am terminat-o, pentru că în 2002 m-am apucat de Actorie', mai spunea el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton