Cum arată acum fosta soție a lui Mihai Neșu. Maria are un alt partener de viață: „Ei nu i-a plăcut niciodată să apară la televizor și..."

 Tudorache Simona
.

Cum arată acum fosta soție a lui Mihai Neșu. Mihai Neșu a fost căsătorit cu Maria Laura Gherman din anul 2006 până în 2012.  Erau fericiți și se completau foarte bine. După accidentul suferit de el pe terenul de fotbal, în mai 2011, viața lor s-a schimbat radical. La nouă luni de la tragicul eveniment, în urma căruia el a rămas paralizat, Mihai Neșu și Maria și-au separat drumurile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Acum, la ani distanță, Maria Laura Gherman lucrează ca designer de încălțăminte și este soția unui om de afaceri din Oradea. Maria și-a păstrat frumusețea, chiar dacă timpul a trecut. Deși a fost acuzată că l-a părăsit pe marele sportiv atunci când avea mai mare nevoie de ajutorul ei, Mihai Neșu a lămurit situația. El a ținut să precizeze că separea a fost dorită de el.

mihai nesu 88mihai nesu 88

Cum arată acum fosta soție a lui Mihai Neșu

Mihai Neșu a decis să divorțeze de Maria după ce a rămas paralizat. „De fapt, realitatea este că eu am hotărât să divorțez de ea pe caz de boală. A fost decizia mea. Oamenii au blamat-o foarte mult, pentru că oamenii nu pot înțelege. Mi-am dat seama că a fost un șoc foarte mare și pentru ea. Ei nu i-a plăcut niciodată să apară la televizor și majoritatea lucrurilor au fost exagerate. A fost alături de mine și la spital. Vreau să știe lumea că nu s-a întâmplat așa cum s-a scris', a mărturisit Mihai Neșu la Antena Stars.

Citește și: Ce salarii au Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la PRO TV, la MasterChef: „Puțin. Am zis așa: de la Pro TV mai puțin, de la Dumnezeu mai mult”

Citește și: Marinela Chelaru a rămas fără permis din cauza problemelor de sănătate: „Le e frică să mi-l reînnoiască, să nu fac infarct la volan”

Citește și: Carmen de la Sălciua recunoște că ea și-a dorit divorțul de Culiță Sterp: „El mai credea într-o șansă de împăcare, eu nu mai…'

Citește și: Cum arată Adrian Văncică după ce a slăbit 23 de kilograme: „Frigiderul e Dumnezeu. Adică ăla e dușmanul numărul 1″

Citește și: Adda a știut din copilărie că va face muzică: „Am simțit mereu că sunt un mesager, pe pământ, care primește informații de la o sursă divină”. Familia a făcut mari sacrificii, pentru ea / EXCLUSIV

Mihai Neșu, despre apropierea de Dumnezeu

Mihai Neșu a reușit să treacă peste toate obstacolele cu ajutorul lui Dumnezeu. El nu mai are părinții în viață, dar sora lui îi e de un real ajutor.

„Înainte de accident, eram un băiat dornic să devin un fotbalist cât mai bun. Nu era nimic greșit. Singurul reproș, singura părere de rău, este faptul că nu am căutat ca acum apropierea de Dumnezeu, să cauți dimineață să ai grijă de Dumnezeu, de suflet (…) Înainte era un Mihai cum era el, dornic de carieră, să fie un fotbalist cât mai bun să aibă o viață frumoasă. Am o echipă foarte mare și oameni foarte mulți în jurul meu (…) Sora mea are grijă de mine acasă, directoarea fundației, asistentul meu personal, asistentele mele care au fost zece ani alături de mine. Ele sunt persoanele pe care le văd zilnic, ei sunt familia mea, dar foarte multă lume este alături de mine și le sunt recunoscător', a mai spus Mihai Neșu.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton