Cum arăta Gabriela Prisăcariu la 18 ani. Soția lui Dani Oțil a devenit cunoscută după ce a câștigat competiția "Supermodels by Cătălin Botezatu"

 Dumba Gabriela
.

Gabriela Prisăcariu a devenit cunoscută după ce a câștigat competiția „Supermodels by Cătălin Botezatu”, în anul 2015, însă cu adevărat celebră după ce a devenit iubita lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu, devenită Oțil între timp, după căsătoria din 2021, nu s-a schimbat foarte mult în timp, culoarea părului fiind diferența majoră dintre aspectul din prezent al acesteia spre deosebire de fotografia de acum 13 ani, când avea doar 18 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit, oficial, soț și soție în anul 2021, la scurt timp după cununia civilă venind pe lume și fiul lor, Tiago. La 31 de ani, Gabriela Prisăcariu se bucură de popularitate pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu detalii din viața personală și profesională, așa că, atunci când Facebook i-a amintit o fotografie de acum 13 ani, soția lui Dani Oțil nu a ezitat să o publice.

445445

Cum arăta Gabriela Prisăcariu Oțil acum 13 ani

Gabriela Prisăcariu a ajuns în atenția publicului în anul 2015, atunci când a câștigat competiția „Supermodels by Cătălin Botezatu'. La vremea respectivă, avea 21 de ani, iar emisiunea i-a adus o notorietate incredibilă, dar și un renume în modelling. 

Recent, Gabriela Prisăcariu a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram o fotografie care a fost făcută în urmă cu 13 ani, iar fanii au remarcat schimbările prin care a trecut vedeta.

Atunci, la vârsta de 18 ani, soția lui Dani Oțil a avea părul vopsit într-o nuanță aprinsă de portocaliu și nu trecuse prin cabinetul medicului estetician. Între timp, Gabriela Prisăcariu și-a schimbat culoarea părului, este blondă și are implanturi mamare și buzele ceva mai voluptoase.

„Facebook mi-a adus aminte de poza asta.. au trecut doar 13 ani', a fost mesajul transmis de Gabriela Prisăcariu pe Instagram alături de acea imagine. 

Citește și: Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte, după ce Anghel Damian i-a spus că nu mai e cu Lia Bugnar: „Era o chestie din ochi între noi doi. Eu o perioadă am încercat să fug…

Citește și: Cât de greu i-a fost Catincăi Roman ca mamă singură: „Gestionam cu greu emoțiile. Fiica mea mi-a întors spatele, la un moment dat

Gabriela Prisăcariu, despre experiența ei cu lumea modellingului

Cu o vastă experiență în modelling și în ceea ce privește agențiile care reprezintă modele, Gabriela Prisăcariu a povestit, la un moment dat, puțin despre lumea modellingului – fascinantă pentru unii, de temut pentru alții.

„Am depășit de mult limita de vârstă, deci încă sunt bine! Nu mi-a fost frică, am zis că o să o fac până când o să fiu acceptată și chemată! Când nu o să mai fiu, nu o să mai fiu! Dar, în orice caz, nu mă văd făcând asta la bătrânețe! Cred că are o limită. În niciun caz agenție de modelling! (n.r. nu vrea să își deschidă o astfel de afacere atunci când o să se retragă din modelling).

Am o experiență cu aceste agenții. Sunt copii care mă întreabă la ce agenții să meargă. Nu pot să recomand și îmi pare rău pentru lucrul acesta! În niciun caz nu mi-aș deschide o agenție. Nu m-am gândit încă la lucrul acesta, mai am până atunci! (n.r. dacă să își deschidă o afacere în acest domeniu)', a spus Gabriela Prisăcariu într-un interviu acordat pentru Ego.ro

Gabriela Prisăcariu a mai vorbit despre un moment în care, spre surprinderea agentului pe care îl avea la vremea respectivă, ea a ajuns la o agenție râvnită din Milano și a arătat faptul că poate să își atingă prin forțe proprii obiectivele. 

„Da, bineînțeles! Este o vorbă celebră, care mi-a rămas în cap, atunci când agentul meu mi-a zis, când voiam să merg la o altă agenție din Milano, la una mai bună, nu la cea propusă de el: „Gabriela, și eu mi-aș dori un Ferrari, dar nu se poate!'. O lună mai târziu eram la respectiva agenție în Milano, am fost aleasă chiar de patronul agenției! I-am zis: „Ar fi cazul să îți iei un Ferrari, căci se poate!', a completat Gabriela Prisăcariu pentru sursa citată anterior. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton