Cum arată Gabriela Spanic la 50 de ani. Actrița de telenovele a exagerat cu operațiile estetice și e greu de recunoscut

 Oana Pantazi
.

Cum arată Gabriela Spanic la 50 de ani. În anii 1990 făcea furori în telenovele și se bucură și acum de succes, însă puțini o mai recunosc azi pe actrița de origine venezueleană Gabriela Spanic. Și nu pentru că ar fi îmbătrânit excesiv, ci pentru că a exagerat cu operațiile estetice. Chiar dacă toate aceste intervenții i-au șters ani buni de pe chip, Gabriela Spanic nu mai seamănă deloc cu ea…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Gabriela Spanic la 50 de ani. Fosta Miss Venezuela Internazional 1992 arată perfect și la 50 de ani, doar că intervențiile estetice o fac greu de recunoscut… Născută pe 10 decembrie 1973 în Ortiz, Venezuela, Gabriela Spanic a cunoscut faima după ce a jucat în La Usurpadora', unde a cucerit în dublu rol, dar pentru actrița de origine venezueleană a jucat în multe alte producții de succes, printre care se numără: Mundo de fieras' (1991), Divina obsesion', Rosangelica', Morena Clara', Maria Celeste', Como tu, ninguna', Quirpa de tres mujeres', Todo por tu amor', La Usurpadora', Mas alla de la Usurpadora', For your love', „The outsider', „La venganza', „Prisionera', „Tierra de Pasiones', Decisiones', „Soy tu duena' și multe altele. Din păcate însă, teama de bătrânețe a făcut-o pe actriță să apeleze la chirurgia estetică mai mult decât ar fi fost cazul, după cum au constatat fanii ei…

69804919_512573992897871_3969267199956221952_n69804919_512573992897871_3969267199956221952_n

Cum arată Gabriela Spanic la 50 de ani. Operațiile estetice au făcut-o de nerecunoscut

Frumusețea răpitoare i-a adus Gabrielei Spanic o mulțime de roluri în telenovele, iar în viața reală a trăit, de asemenea, o telenovelă, după ce ea și fiul său au fost otrăviți de asistenta ei. A jucat în zeci de producții și a fost permanent în atenția fanilor, iar asta poate a determinat-o să nu-și dorească să îmbătrânească…

Citește și: Cum arată Gabriela Spanic, regina telenovelelor, la 46 de ani. E transformată total:a slăbit și pare mai tânără

Citește și: Actrița Gabriela Spanic a fost Miss Venezuela 1992, dar acum este desfigurată de operațiile estetice.Incredibil cum arată la 45 de ani!

Citește și: Alexandra Stan și Dorian Popa au fost iubiți în liceu:„Cu el a fost primul meu sărut’

Anii au trecut însă și vedeta și-a mai pierdut din strălucire. Mulți consideră că, în căutarea tinereții veșnice, a exgerat cu operațiile estetice. Se pare că, în loc să o scape de riduri, botoxul și aciudul hialuronic cu care ar fi exagerat i-au transformat chipul în unul de ceară parcă, lipsit de expresie.

De asemenea, Gabriela Spanic și-a mărit buzele, pomeții, sânii și posteriorul. Rezultatul nu pare să fie chiar cel scontat, dat fiind că numeroasele intervenții i-au schimbat complet înfățișarea. Rezultatul nu a fost unul dezastruos, însă fanii au fost șocați de faptul că nu mai seamănă deloc cu ea. Practic, din pozele și filmările de pe Instagram le zâmbește acum cu totul altcineva… Pe lângă miile de comentarii apreciative la adresa talentului, dar și a frumuseții sale, sunt fani care îndrăznesc să o întrebe ce și-a făcut la chip, fiindcă nu mai seamănă, în timp ce unii sunt convinși că totul e doar din cauza filtrelor pe care le folosește.

O viață fabuloasă, marcată de… drame

Povestea de viață a Gabrielei spanic este una presărată cu drame, exact ca multe dintre scenariile telenovelelor în care a jucat: bărbatul cu care a făcut un copil nu a dorit niciodată să-l cunoască, nu l-a recunoscut și nici nu a fost alături de Gabo nici atunci când băiețelul a fost grav bolnav, în urma încercării Mariei Celeste Fernandez de a-l ucide.

În urmă cu 12 ani, fosta asistentă a Gabrielei Spanic a vrut să îi ucidă atât de actriță, cât și pe fiul ei, punându-le periodic otravă în mâncare. Băiețelul, care avea doar doi ani, a fost grav bolnav, însă a reușit să supraviețuiască, deși a rămas cu anumite afecțiuni ale stomacului.

Gabriela a luptat ani în șir pentru a-și salva copilul și postează frecvent fotografii cu Gabo în mediul online și mesaje emoționante în care îi mărturisește puștiului cât de mult îl iubește.

„Cel mai nefericit moment al vieții mele a fost atunci când au încercat să ne omoare! A fost o tentativă de omor împotriva noastră. A fost foarte intens. Unii din presă au zis că am mințit, că nu a fost adevărată povestea cu tentativa de omor. Dar a fost adevărat, multă lume se contrazice. Când mă trezesc dimineața îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață! Isus Hristos este personajul pe care îl admir și îl iubesc cel mai mult în viață. Pentru mine nu există viitorul, viitorul e aici și acum. Trebuie să trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Când plănuiești multe pentru viitor lucrurile nu merg bine. Dar când trăiești acum și aici și te simți bine asta se vede și în viitor', a spus Gabriela Spanic în podcastul lui Lucian Viziru, cu care s-a sărutat pasional în telenovelă românească Numai iubirea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton