Cum arată garsoniera de lux a lui Dorian Popa. O închiriază în regim hotelier

 Oana Pantazi
.

Extrem de inventiv și de talentat, Dorian Popa a reușit să-și construiască nu doar o carieră de invidiat în industria muzicală, ci a dat lovitura și în alte domenii – acum artistul a dat gata și garsoniera de lux pe care o va închiria în regim hotelier. Mai mult, a început să construiască și un ansamblu rezidențial. Iată cum arată noua sa achiziție!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fanii săi din social media au avut în sfârșit ocazia să vadă cum arată garsoniera de lux a lui Dorian Popa, proiect pe care artistul l-a dus la final și de care este extrem de mândru. Locuința, aflată în sectorul 3 al capitalei, are un design modern și este pregătită de închiriere în regim hotelier.

Garsoniera-de-lux-a-lui-Dorian-Popa-1Garsoniera-de-lux-a-lui-Dorian-Popa-1

Cum arată garsoniera de lux a lui Dorian Popa

Artistul și-a ținut întotdeauna fanii la curent cu proiectele sale – fie muzicale, fie imobiliare, și cei mai mulți își amintesc adevărata saga a construirii vilei în care locuiește acum artistul. Și atunci, la fel ca și acum, Dorian s-a implicat trup și suflet în edificarea locuinței, din care și-a propus să facă un adevărat cămin. Și a reușit. Recent, artistul le-a arătat imagini fanilor săi de pe contul de socialiare cu garsoniera de lux pe care o deține, în amenajarea căreia s-a implicat trup și suflet. Locuința aflată în sectorul 3 al Capitalei, cu design modern și încălzire în pardoseală, îi va face probabil pe turiștii care o vor închiria, să scoată ceva bani din buzunar. Dar, după cum arată, merită efortul.

Atât mobila, cât și gresia sunt în nuanțe de gri și negru, oglinzile măresc spațiul, iar totul arată extrem de elegant în garsonieră. Dorian a aranjat-o după gustul propriu și, cu siguranță, simțul său artistic va fi apreciat de turiștii care îi vor călca pragul.

Citește și: Din ce a câștigat primii bani Dorian Popa: „În cartier eram informaticianul de bază „

Citește și: Câți bani a câștigat Dorian Popa de pe urma lui Cheluțu: „Mi-a băgat în buzunar…'

Citește și: Margherita de la Clejani ar putea primi o pedeapsă mai mare, după ce a condus sub influența drogurilor. Solicitarea procurorilor

Citește și: Ana Maria Calița, adevărul despre Bendeac, la câțiva ani de când a câștigat iUmor:„Nici mama nu…’

Citește și: Jean Paler l-a ironizat pe Irinel Columbeanu:„El a avut bani și d-aia a avut femei’

Artistul construiește un ansamblu rezidențial

În timp ce alți artiști au avut de pierdut în timpul pandemiei, Dorian Popa a reușit să se reinventeze și a început să-și construiască un ansamblu rezidențial, făcând astfel primii pași în industria imobiliară. Dorian Popa și iubita lui au început să-și construiască vila din Domnești, în urmă cu câțiva ani. Tot atunci, actorul a decis să le arate internauților întregul proces. Timpul a trecut și Dorian și-a dat seama că poate continue cu construcțiile. Astfel, a decis să își facă un mic cartier.

‘Încă de când mă aflam pe la jumătatea construcției casei mele, mi-am dat seama că îmi plac foarte mult șantierele și că mă regăsesc aici. Mai mult de atât, obiectiv vorbind și fără ipocrizie mi-am dat seama că și oamenilor care mă urmăresc pe social media le place foarte mult șantierul și sunt dornici să afle mai multe informații despre asta. Și așa mi-am dat seama că nu voi vrea să mă opresc în momentul în care îmi voi termina casa. Și uite, așa, dintr-o glumă, am ajuns efectiv, cu ajutorul bunului Dumnezeu, să dau drumul acestui mic cartier.’ a declarat Dorian Popa, pentru FANATIK.

Deși vilele sunt încă în construcție, Dorian Popa susține că a avut primii oameni interesați. Însă, dacă cineva vrea să se mute într-o locuință de genul, trebuie să scoată din buzunar peste 150.000 de euro.

‘Momentan avem trei corpuri, a câte două locuințe, construite individual, deci șase case. Am teren cumpărat pentru următoarele patru, deci vorbim despre 10 case în primă instanță, dar nu am vrut să vând încă. Am avut parte de primii potențiali cumpărători, dar nu vreau să vând până nu termin. Este o concluzie la care am ajuns după multe discuții, cu oameni din lumea imobiliarelor, care mi-au spus că, dacă am bani și construiesc din fonduri proprii, ar fi bine să construiesc măcar primele case până la sfârșit, ca să îmi dau seama de modul operațional, să nu mă leg la cap fără să mă doară și să înțeleg și eu cum stă treaba cu imobiliarele ca la carte. Vor fi de vânzare, când vor fi gata, la cheie.’ a mai spus Dorian pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton