Cum arăta Giulia Anghelescu de la America Express înainte de operațiile estetice: "Acum sunt fericită cu mine fizic..."

 Dumitrache Laura
.

Cum arăta Giulia Anghelescu de la America Express înainte de operațiile estetice. Giulia Anghelescu participă la America Express alături de soțul ei, Vlad Huidu. Cei doi au acceptat să aibă parte de o aventură pe cinste, alături de alte opt echipe. Iată cum arăta artista înainte de operațiile estetice!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Giulia Anghelescu a pășit prima oară pe scenă la 6 ani, la spectacolul pentru copii Tip Top Minitop. În urmă cu 28 de ani și-a lansat prima casetă cu melodii și a făcut parte din trupa Candy, alături de Serena și Monica Andrei.

giulia candygiulia candy

Giulia Anghelescu este o persoană sinceră și deschisă și a recunoscut că are operații estetice. Artista a mărturisit că a recurs la aceste interventii pentru a se simti mai bine în pielea ei. În vârstă de 38 de ani, Giulia Anghelescu arată impecabil!

Citește și: Giulia Anghelescu revine în radio, la matinal, după 11 ani de pauză: „Va fi o adevărată provocare”

Citește și:Cum s-a vindecat Giulia Anghelescu de frica de zbor, după experiența de la America Express: „Pentru prima dată, am reușit fără nicio panică, și la dus și la întors”

Citește și:Ozana Barabancea, față-n față cu o escroacă care i-a folosit imaginea, la Opera Națională: „Am întâlnit-o chiar la ușa sălii de repetiție. Mă gândeam să chem Poliția, dar…'

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă Paula Rad, soprana-femeie de serviciu, de la Românii au Talent: „Predau canto copiilor, merg și cânt pe gratis”

Cum arăta Giulia Anghelescu de la America Express înainte de operațiile estetice

Giulia Anghelescu se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară și formează un cuplu cu Vlad Huidu. Cei doi au decis să participe la America Express și să aibă parte de o experiență de neuitat. De-a lungul anilor, artista a recurs la câteva schimbări fizice. Mai exact, Giulia a intrat în cabinetul medicului estetician și este foarte mândră de rezultate. La vârsta de 38 de ani, cântăreața arată impecabil. Concurenta de la America Express a recurs la operația de rinoplastie și la o augmentare mamară, după cele două sarcini.

„Sunt extrem de cameleonică, îmi place să mă joc cu stilul, să descopăr lucruri noi. Orice m-a provocat am făcut! Am făcut o rinoplastie – pentru că aveam deviaţie de sept din cauza unui accident la schi, din copilărie – şi o augmentare mamară, după cele două sarcini şi alăptări. Mi-am zis că vreau să ajung la cea mai bună versiune a mea până la 40 de ani. Nu am făcut schimbări majore cu operaţiile astea estetice şi mi le-am asumat. Acum sunt extrem de fericită cu mine fizic, psihic, emoţional', a declarat cântăreața pentru okmagazine.ro.

Giulia Anghelescu s-a luptat cu depresie severă

Giulia Anghelescu de la America Express a adus pe lume două fetițe minunate și este căsătorită de 11 ani cu Vlad Huidu. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că în trecut s-a luptat cu depresie severă, după ce a adus-o pe lume pe fiica ei cea mare, Antonia. Solista a recunoscut că a trecut printr-o perioadă critică. Pentru a depăși această perioadă, Giulia s-a luptat cu ea însăși și s-a folosit de studiile sale în psihologie.

'După ce am născut-o pe Antonia m-am luptat cu o depresie severă timp de câteva luni. A fost și schimbarea destul de mare, de la petreceri, concerte și drumuri prin țară, la biberoane și schimbat scutece. Pentru mine a fost groaznică partea cu alăptatul, nu am reușit nici eu, nici ea. Ne-am chinuit una pe cealaltă timp de trei luni, după care cred că organismul a decis că e cazul să ne oprim.(…)Am trecut cu greu de depresie pentru că încă aveam peste 70 de kilograme, mă îmbrăcam cu hainele soțului și nu înțelegeam cum alte colege de breaslă, care au născut în aceeași perioadă, erau deja la evenimente. N-am încăput în nicio rochie câteva luni, cred că acesta a fost unul dintre lucrurile care au declanșat depresia', a declarat Giulia in emisiunea „Dincolo de aparenţe”.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton