Cum arată grădina Andreei Marin din curtea vilei din Pipera: „După ce ai făcut cu mâinile tale un lucru pe care-l privești apoi zilnic și te bucuri că e unic, al tău…”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată grădina Andreei Marin din curtea vilei din Pipera. Știm cu toții faptul că după o zi încărcată, Andreea Marin se retrage la vila ei superbă, situată în zona de Nord a Bucureștiului. Ei bine, vedeta nu este pasionată doar de design interior, unde și-a pus amprenta în fiecare colț al casei, ci și de grădinărit. Are o grădină încântătoare, cu numeroase plante, pomi și decorațiuni florale, iar imaginile vorbesc de la sine!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Andreea Marin se bucură de mare succes pe plan profesional de ani și ani de zile, însă nici pe plan personal nu o duce deloc rău, ci din contră. Prezentatoarea TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, are o fiică frumoasă și deșteaptă din mariajul cu Ștefan Bănică, dar și o vilă impresionantă, unde locuiește cu actualul ei iubit și fata ei, Violeta Bănică.

marin-7marin-7

Citește și: Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, surprinși în momente de tandrețe la gala organizată de vedetă: „Iubirea exprimată în toate felurile”

Citește și: Andreea Marin are două reguli importante la masa de Paște, după ce a slăbit 20 de kilograme: „Mănânc din toate câte puțin, dar nu deodată, ci…”

Citește și: Cum se înțelege Jojo cu Paul Ipate, după 10 ani de relație: 'Am trecut prin foarte multe împreună. Nu ne-am plictisit' Ce spune actrița despre copiii ei / EXCLUSIV

Citește și: De ce a murit Puica Igiroșanu, cântăreața devenită Maica Anastasia. Ileana Popovici și Octavian Ursulescu, mărturisiri emoționante: „A dus boala pe picioare, nu se plângea niciodată'

Cum arată grădina Andreei Marin din curtea vilei din Pipera

Mulți au rămas fără cuvinte atunci când au văzut cum arată în interior vila din Pipera a Andreei Marin, însă puțini știu ce minunății ascunde vedete, de fapt, în curte. Nu, nu doar că are o curte imensă, ci are și un loc special amenajat cu flori, copaci, arbuști, plante ornamentale, trandafiri de toate culorile și numeroase mobiliere din lemn ce te duc cu gândul la un loc desprins din basme!

'După multe nopți nedormite și zile petrecute în birou cu nasul în laptop, simt în sfârșit parfumul Grădinii cu miresme. Culorile, verdele, seninul, zumzetul, ciripitul, adierile, iarba alintându-mi tălpile.

Zile în care natura se împodobește în așteptarea sărbătorilor pascale. Florile minunate de primăvară plantate de curând în grădina noastră vin în ghivece de departe, din nordul țării, sunt îngrijite cu iubire si tare frumoase și trainice, mulțumim! O zi frumoasă tuturor!' a scris moderatoarea în mediul online.

Andreea Marin: „Când e atâta verde în jur și e pace în tine…„

Mulți își doresc o casă cu curte, unde să se poată bucura de natură, verdeață, o grădină și multe flori, așa cum are Andreea Marin, dar nu oricine își permite. Fiindcă este o norocoasă din acest punct de vedere, vedeta este recunoscătoare că are acest privilegiu și nu ezită să își încarce bateriile și să se conecteze cu natura ori de câte ori are ocazia.

„A fost o zi pur și simplu pe sufletul meu. După primul prânz în noua grădină, redecorată, schimbată, plină de miresme, culori, ciripit de păsări vesele și zumzete, am privit ploaia de pe terasă cu o plăcere pe care nu am mai simțit-o vreodată, pentru că sunt o fată a soarelui, nu credeam până azi că poate să-mi placă și ploaia. Dar când te simți bine alături de cel drag, când e atâta verde în jur și e pace în tine, vezi parcă altfel totul’, a scris Andreea Marin pe Instagram, după ce își renovase casa.

Andreea Marin și-a reamenajat casa în urmă cu trei ani

Ce-i drept, Andreea Marin nu poate decât să se laude cu grădina ei superbă, unde nu are doar flori și plante decorative, ci inclusiv pomi fructiferi și legume plantate în jardiniere. Ei bine, nu doar grădina este însă punctul de atracție, fiindcă dacă ne reamintim pozele cu interiorul vilei, e clar că design-ul ales de vedetă este unul special și rafinat, la care a lucrat chiar ea, după cum a povestit.

'Tușa personală și amintirile ce rămân după ce ai făcut cu mâinile tale un lucru pe care-l privești apoi zilnic și te bucuri că e unic, al tău, nu-l găsești replicat întocmai nicăieri.

Bucuria de a clădi ceva împreună, chiar și când batem cuie, măsurăm, imaginăm, potrivim, aranjăm. Simplitatea unei zile cu soare și cu ploaie. Viața e frumoasă, atunci când e pace în noi', a scris Andreea Marin, acum ceva timp, pe Instagram.

Sursă foto: facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton