E una dintre cele mai frumoase femei din România! Cum arată Ileana Lazariuc la 10 ani după ce s-a retras din viața publică!

 Pirvu Cristina
.

E considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, dar de ani de zile nu mai apare în lumina reflectoarelor. Ileana Lazariuc se concentrează pe viața de familie, are grijă de soțul său și de copiii pe care îi au împreună! 

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac formează unul dintre cele mai controversate cupluri care stau departe de lumina reflectoarelor. Aproape niciodată nu au vorbit despre căsnicia lor pe care o țin departe de aparatele de fotografiat sau întrebările indiscrete ale jurnaliștilor.

La aproape 10 ani de când s-a retras din lumina reflectoarelor, o regăsim pe Ileana Lazariuc, nora lui Ion Țiriac, într-o formă de invidiat. La 37 de ani, ea are un chip luminos și o siluetă de invidiat. Se pare că pune mare preț pe aspectul ei chiar dacă nu apare în public, la emisiuni TV sau la evenimentele mondene din București.

Soția lui Ion Ion Țiriac a apărut ultima oară la ziua lui Ion Țiriac, care a avut loc la Muzeul Prado, din Spania. Acolo, Ileana a purtat o salopetă neagră, crăpată pe picior. Și-a expus formele căci are ce arăta, nu?

Se pare că acum viața ei se concentrează în principal pe familie, pe viitorul copiilor săi care cresc pe zi ce trece. În fotografiile pe care le postează în mediul online se poate observa că este foarte atașată de ei, atentă la educația pe care o primesc. De asemenea, Ileana iubește să facă selfiuri, dovada că nu îmbătrânește deloc.

Are o mulțime de fani în mediul online, unii îi oferă aprecieri, alții nu se abțin și reacționează la pozele ei, mai ales la cele alături de mama sa: „Am crezut că sunteți surori”

Ileana LazariucIleana Lazariuc

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton