Cum arată inelul cu diamante pe care Paul Ipate i l-a oferit lui Jojo, chiar în ziua nunții: "L-am primit înainte de cununie". De ce a purtat actrița 3 rochii

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată inelul cu diamante pe care Paul Ipate i l-a oferit lui Jojo, chiar în ziua nunții. Actrița Cătălina Grama, cunoscută ca Jojo, și partenerul ei, Paul Ipate, au făcut o nuntă spectaculoasă în Italia, pe care au organizat-o până în cele mai mici detalii. Jojo a primit un superb inel cu diamante de la Paul Ipate, chiar înainte de ceremonie. De asemenea, miresa purtat trei rochii, lucrate într-o manieră foarte specială, în timp ce costumul mirelui, Paul Ipate, este rezultatul unei colaborări dintre doi designeri de succes din România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum arată inelul cu diamante pe care Paul Ipate i l-a oferit lui Jojo, chiar în ziua nunții. Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit, după nouă ani de relație, în care au devenit părinții unei fiice superbe, Zora, actrița mai având o fetiță dintr-o relație anterioară. Pentru a-și celebra povestea de iubire, Cătălina Grama și Paul Ipate au organizat o ceremonie fastuoasă în Italia. Jojo a purtat cu mândrie și emoție un inel superb cu diamante, pe care mirele Paul Ipate i l-a dăruit chiar înainte de marele eveniment.

catalina-grama-si-paul-opate-s-au-casatorit-in-italia-2catalina-grama-si-paul-opate-s-au-casatorit-in-italia-2

Cum arată inelul cu diamante pe care Paul Ipate i l-a oferit lui Jojo, chiar în ziua nunții

Paul Ipate și Cătălina Grama, cunoscută ca Jojo, și-au unit destinele după nouă ani de relație, în cadrul unei ceremonii fabuloase, organizate în Italia. Cătălina Grama a dezvăluit cel mai emoționant moment din culisele nunții, și anume, acela când Paul Ipate i-a dăruit un inel cu diamante, chiar înainte de ceremonie. Jojo a accesorizat la fabulosul inel mănuși din dantelă prețioasă, lucrate manual. Cele trei rochii superbe purtate de vedetă au fost, de asemenea, croite manual.

Citește și: Zora, fiica lui Jojo și a lui Paul Ipate, a obținut primul ei rol într-o producție de teatru: „Suntem extrem de mândri de tine'

Citește și: Cum s-au cunoscut Jojo și Paul Ipate. Cei doi actori urmau să apară nud într-un film: „Între noi, s-a întâmplat natural…'

Citește și: Mara Ciubotaru a plecat de la emisiunea Visuri la Cheie. De ce a rupt contractul cu Pro TV: „Decizia a fost în egalitate de ambele părți”

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian sunt născuți la o zi distanță și și-au sărbătorit împreună zilele de naștere: „Unul lângă altul în viață…'/ Imagini superbe cu fiul lor

Este inelul pe care l-am primit de la Paul, înainte de cununie', a spus Cătălina Grama.

Toate sunt lucrate manual și a fost nevoie de multă pricepere și răbdare pentru realizarea lor. Pentru ceremonie am ales o rochie sirenă, din dantelă, brodată cu cristale preziosa și paiete discrete. A doua a fost pentru primul dans: o rochie într-un stil retro reinterpretat, din mătase duchesse, accesorizată cu mănuși din dantelă fină. A treia a fost aleasă pentru tăierea tortului: o rochie sirenă brodată spectaculos mai ales pe spate. Îmi plac foarte mult rochiile Cristinei pentru că materialele sunt prețioase și fiecare are ceva aparte. De aceea nu m-am putut hotărî la una și am ales trei', a povestit Cătălina Grama- Jojo, în exclusivitate, pentru UNICA.ro.

Jojo, ajutată de Paul Ipate, să-și aleagă rochiile de mireasă

Cătălina Grama a mărturisit că a avut parte atât de susținerea lui Paul Ipate, cât și al creatoarei de modă Eli Adam, care au ajutat-o să-și aleagă cele trei rochii de mireasă.

„Alături de mine și Paul la fiecare pas pentru alegerile vestimentare a fost stilistul și prietena noastră, Eli Adam. Am probat zeci de rochii. Ne-am dorit, însă, ceva care să reprezinte spiritul unei nunți pline de viață în stil Italian. Pentru costumul lui Paul, Eli și Adina Buzatu au colaborat și au ales costumul lejer, din in alb, pe care pur și simplu îl ador!', a spus actrița, pentru UNICA.ro.

FOTO: Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton