Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 84 de ani: "Mișcarea este sfântă pentru a te menține sănătoasă"

 Dumba Gabriela
.

Irina Loghin se află într-o vacanță la soare, alături de fiul său și nu a ezitat să se pozeze în costum de baie! La 84 de ani, Irina Loghin arată minunat în costum de baie și pune condiția fizică foarte bună în care se află pe seama stilului de viață sănătos. Cântăreața de muzică populară face mișcare în fiecare zi și e atentă la alimentație, știut fiind faptul că a renunțat la carne de mai bine de 40 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irina Loghin este foarte mândră cu formele sale și nu ezită să posteze fotografii în costum de baie, de câte ori se află în vacanță la mare. Acum ceva timp, cântăreața de muzică populară spunea că merge pe jos 14 km în fiecare zi şi de peste 40 de ani a renunţat la carne, pe care a înlocuit-o în alimentaţie cu soia.

261322323_1648680202003903_6321634051543833548_n261322323_1648680202003903_6321634051543833548_n

Cum arată Irina Loghin în costum de baie, la 84 de ani

Cântăreața în vârstă de 84 de ani se află într-o vacanță alături de fiul ei, Ciprian Cernea Loghin, într-o destinație cu multe grade în termometre, departe de România, potrivit Spynews.

Pe rețelele de socializare, fiul artistei a distribuit mai multe fotografii în care se află la malul mării, alături de mama lui.

Îmbrăcată în costum de baie dintr-o singură piesă și cu zâmbetul pe buze, Irina Loghin se bucură de vacanța relaxantă, alături de băiatul ei, iar fanii au rămas uimiți de forma fizică excelentă în care se află artista.

Irina Loghin are mare grijă de sănătatea ei și este evident pentru toată lumea că acest stil de viață îi este benefic.

„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună', spunea, cu ceva vreme în urmă Irina Loghin, în cadrul unei emisiuni TV.

Totodată, artista are grijă să facă și foarte mult sport. „Fac multă mișcare, multă mișcare zi de zi. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mișcarea este sfântă pentru a te menține sănătoasă. Normal că îmi simt și eu anii, că sunt destui, dar mișcarea este extraordinară, asta mă ajuta foarte mult', a mai adăugat cântăreața.

Citește și:Ce peripeții au avut Sânziana Buruiană și familia ei în vacanța din Grecia: „Inițial, aveam cazare pe o altă insulă, unde izbucnise incendiu și totul era în fum’ / EXLCUSIV

Citește și:Cum s-au cunoscut Dana Roba și actualul iubit, Beniamin. S-au reîntâlnit după 14 ani: „Când am văzut-o, m-am reîndrăgostit de ea și i-am jurat că…’

Cum are grijă Irina Loghin de sănătatea și corpul ei

Irina Loghin a spus că nu mai consumă carne, în schimb a introdus în alimentația sa legumele și carnea de pește, din care face diverse combinații și preparate.

„Pentru mine carnea este departe, am renunțat la ea. Sunt mare iubitoare de animale, cred că de asta nu a fost carnivoră niciodată. De când eram acasă, dacă tăiau păsările nu voiam să văd și cred că de aici. De vreo 40 și ceva de ani nu mai consum carne. De obicei eu nu gătesc porc.

Foarte rar mai mănânc câte un piept de pui, dar rar şi nu-l mănânc cu plăcere nici pe acela. Dar doar când nu am încotro, când sunt în deplasare. Acasă fac sarmale de pește de Crăciun și tot felul de salate crudități, ghiveci de tot feluri de legume. Pe masă aveam nelipsitele sarmalele de pește. Pentru restul fac și de porc, dar eu cu Irinuca nu servim din astea. Ne simțim bine cu ale noastre cu care ne-am învățat de zeci de ani', a spus Irina Loghin acum ceva timp, la Antena 3.

Toamna, ea are grijă să consume și un preparat special. Irina Loghin bea must cu hrean pe care îl prepară singură, acasă.

„Mustul cu hrean, pe care îl consum eu toamna, este preparat după o rețetă a mea, are un gust extraordinar şi se face în felul următor: peste mustul obţinut din struguri, căpşunică se numeşte soiul, am pus hrean dat prin blender. Se pune circa 250 de grame de hrean, la o damigeană de 25 de litri', a spus Irina Loghin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton