Cum arăta ispita Roxana Rapailă de la Insula Iubirii în urmă cu 11 ani. Este de nerecunoscut!

 Dumitrache Laura
.

Cum arăta ispita Roxana de la Insula Iubirii în urmă cu 11 ani. Roxana Rapailă a reușit să atragă atenția tuturor bărbaților de la Insula Iubirii, sezonul 7. Ispita vrea să-i testeze pe concurentii din emisiune și să-i impresioneze cu calitățile sale fizice. Cu toate astea, puțini știu că tânăra de 25 de ani are numeroase interventii estetice. Iată cum arăta ispita Roxana în urmă cu 11 ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Roxana Răpăilă a decis să participe la Insula Iubirii sezonul 7 pentru o experiență de neuitat. Roxana se numără printre ispitele feminine ale emisunii și este pregătită să îi ispitească pe concurenți. Frumusețea sa deosebită și privirea seducătoare sunt doar câteva dintre atuurile sale de care se folosește în Thailanda.

roxana rapailaroxana rapaila

Putini sunt cei care știu cum arăta Roxana Rapăilă în urmă cu 11 ani. Ispita de la Insula Iubirii a apelat la ajutorul medicilor esteticieni, iar acum este de nerecunoscut. Deși pe Instagram există poze recente cu ea, tânăra nu și-a sters vechiul profil de Facebook.

Citește și: Cine este Roxana Răpăilă de la Burlacul. A venit într-o ținută total transparentă

Citește și:„Valiza a fost ruptă, spartă. N-am reușit să recuperez nimic'. Lidia Buble a rămas fără aproape 20.000 de euro, după ce a fost jefuită în vacanță

Citește și:Ilan Laufer, prima reacție după ce presa a dezvăluit că în casa familiei sale funcționa un azil al groazei: „Nu este al meu și nici casa nu este a mea”

Citește și:Dana Roba va face operații estetice, pentru reconstrucția frunții și a degetelor: 'Dumnezeu știe din ce m-a scos și…'

Cum arăta ispita Roxana de la Insula Iubirii în urmă cu 11 ani

Roxana Rapailă se numără printre ispitele de la Insula Iubirii. În vârstă de 25 de ani, Roxana a reușit să le atragă atenția tuturor concurentilor din emisiune și nu numai. Dar aceasta nu a arătat dintotdeauna așa. În urmă cu 11 ani, ispita era complet schimbată și nu avea operații estetice.

Într-una dintre imaginile de pe Facebook, Roxana Rapailă apare alături de mama, iar cele două seamănă izbitor. Cu toate astea, în prezent, ispita nu mai are aceleași trăsături ca în trecut. În anul 2017, Roxana nu avea tatuaje si operatii estetice. Deși formele sale nu erau voluptoase, tânăra arăta foarte bine.

Roxana Rapailă și Claudia Florescu, schimb de replici acide la Insula Iubirii

Ispita Roxana Rapailă și Claudia Florescu, concurentă la Insula Iubirii, au avut un schimb de replici acide, iar conversatia lor a fost dură . Radu Vâlcan a intrebat-o pe Claudia cum i se par ispitele și de aici a pornit o discuție aprinsă. „Cu siguranță, toți au personalități și caractere mai puțin plăcute că au fost și fetele și băieții răutăcioși cu noi. Ea mă atacă, când eu îi răspund doar la provocările ei, dar nu sunt răutăcioasă', spune Claudia. „Chiar mă ataci și o să demonstrez pe viitor', spune ispita Roxana. „Eu nu pot să tac din gură, răspund cu aceeași monedă', spune Claudia.

În episodul 5 al emisiunii , Roxana Rapailă a ieșit la date cu Răzvan Kovacs, iar ispita cu care a interacționat, Daria, a avut o reacție neașteptată.

Mie mi s-a părut prea din scurt să am primul date cu tine. Lavinia a fost fata care s-a retras foarte repede, au mai fost și altele care s-au retras repede în prima seară. Pe tine te-am văzut cum ești, am văzut omul ăla deschis, vorbăreț. Îmi iau oamenii la date după vibe. Cu Roxana a fost super mișto treaba asta pe plajă. Am luat vopsea și de la ceilalți. Am vrut să văd și alți oameni cum se comportă. Cu Roxana n-am avut genul ăsta de discuții sau de atingeri. Nu a fost ceva ce să sară de limită. Ne-am desenat, ne-am atins, am pictat-o, m-a pictat. Nu a fost o chestie care să treacă la un nivel erotic.', a mărturisit Răzvan Kovacs.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton