Cum arată noul iubit al Oanei Monea. Prima imagine cu bărbatul care a cucerit-o pe ispita de la Insula Iubirii

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată noul iubit al Oanei Monea, ispita de la Insula Iubirii. Oana Monea a împărtășit fanilor prima imagine cu noul ei iubit. Deși și-a făcut publică relația acum ceva vreme, i-a ascuns fața partenerului. Ei bine, acum, Oana Monea nu a mai ezitat și le-a făcut cunoștință fanilor ei din mediul online cu cel care a cucerit-o!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST GRATIS, AICI!

Cum arată noul iubit al Oanei Monea, ispita de la Insula Iubirii. După ce l-a sedus pe Marius Moise la Insula Iubirii și l-a făcut să 'pice în ispită', Oana Monea a cunoscut un alt bărbat, în spatele camerelor de filmat. Deși Oanei Monea îi place să fie o persoană publică și să fie cunoscută de o țară întreagă, când a venit vorba despre viața amoroasă, ispita de la Insula Iubirii a fost discretă în apariții.

oana-moneaoana-monea

Cum arată noul iubit al Oanei Monea

Oana Monea nu a ascuns faptul că are o relație, însă a decis inițial să fie discretă în privința partenerului ei, astfel că vedeta a ezitat să posteze imagini cu fața acestuia. Ei bine, lucrurile s-au aschimbat, căci, recent, a decis că este momentul să își asume, în totalitate, relația cu noul bărbat care face acum parte din viața ei. Se pare că acesta nu este persoană publică, însă este mai mereu alături de ea.

Citește și: Oana Monea de la Insula Iubirii s-a afișat cu noul iubit. În ce relații a rămas cu Marius Moise, după emisiune: „Nu există pentru mine omul ăsta’

Citește și: Cât de greu i-a fost lui Tudor Aaron Istodor să iasă din umbra părinților săi, Maia Morgenstern și Claudiu Istodor. Ce relație are cu surorile lui: „Nu sunt destul de prezent pe cât ar trebui în viața lor…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupa Maria Băsescu înainte de a-l cunoaște pe Traian Băsescu. A avut o meserie neașteptată: „Întotdeauna mi-a plăcut să fie mulți oameni în jurul meu'

Ispita de la Insula Iubirii, Oana Monea, a postat o imagine în care se vede jumătate din fața bărbatului, însă nu a dezvăluit numele acestuia sau alte detalii despre el. Se pare că este vorba despre un bărbat romantic și atent, deoarece nu o scapă din vedere pe Oana Monea nicio clipă.

Cei doi au plecat într-o vacanță romantică împreună și apar pe rețelele de socializare împreună în fiecare zi. Oana Monea continuă să fie rezervată privind relațiile, însă își ține fanii la curent cu meseria pe care o are și cu dezvăluiri picante din culisele emisiunii Insula Iubirii.

Reacția Oanei Monea, după comentariile făcute de Speak la adresa ei

În cadrul podcastului „Fierți pe insulă‘, Speak și Cosmin Natanticu au făcut glume despre calitățile antreprenoriale ale Oanei Moinea. Artistul s-a întrebat cum de ispita și-a lăsat baltă afacerea pentru a filma câteva săptămâni în Thailanda. Acum, Oana Monea a reacționat și s-a declarat deranjată de atitudinea artistului. Ispita de la Insula Iubirii a declarat că Speak nu știe despre ce vorbește și nu o cunoaște.

„Speak habar nu are despre ce vorbește. Eu am reacționat și pe Instastory (n. red.: legat de insinuările pe care cântărețul le-a făcut). Chiar alaltăieri am postat ce cliente am, cum am, că e foarte aglomerat, că nu mai pot, că trebuie să înțeleagă să vină la programări când au programări. Doar eu am 9, 12 cliente într-o zi, plus celelalte cabinete că nu mai avem loc până în septembrie…Și vii tu (n. red.: se referă la Speak) și le spui unor oameni că Oana nu are business și poate ei nu mă urmăresc, chiar dacă orice reclamă e o reclamă. Nu am nevoie de o reclamă de genul ăsta. Nu e ok să spui despre mine: ce muncește fata asta? Nu face nimic. Dacă nu știi nimic despre mine, nu vorbi despre mine. Nu putem să facem orice cu oricine’, a declarat Oana Monea pentru fanatik.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton