Cum arată iubita lui Daniel Nuță. Actorul și Cezara Petredeanu sunt de patru ani împreună: „Eu m-am lăsat mai greu, pentru că făceam pe Gigi durul pe acolo"

.

Daniel Nuță a venit la premiera producției Retreat Vama Veche alături de iubita lui. Actorul are de patru ani o relație cu Cezara Petredeanu și recunoaște că ea a fost cea care inițiat lucrurile între ei, dar a avut ceva de tras, pentru că nu s-a lăsat așa de ușor cucerit. Acum e recunoscător pentru relația pe care o are și pentru felul în care se completează cu cea cu care își împarte viața.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Daniel Nuță e fericit că a avut ocazia să joace alături de Adela Popescu în Retreat Vama Veche, un film care poate fi urmărit acum pe marile ecrane. El o admira pe soția lui Radu Vâlcan încă de când juca în producția Numai iubirea. Pe atunci el era doar un copil cu vise mari, pe care ulterior a ajuns să și le împlinească.

daniel nuta 74daniel nuta 74

Cum arată iubita lui Daniel Nuță

Daniel Nuță are un rol surprinzător în producția Retreat Vama Veche, unde are câteva scene cu mult patos alături de Laura Cosoi.

E iubita mea aici, Cezara, cu care am venit și suntem amândoi curioși, pentru că nici eu nu am văzut. Am văzut două – trei bucățele cât am tras sunet, în rest nu am văzut nimic și am emoții. Sper să râdă de ce prostii fac acolo. Și dacă e ceva, o să-i pun mâna la ochi și cu asta basta! Dar nu are probleme de obicei, nu!„, spune el pentru Ciao.ro.

Cum a început relația dintre Daniel Nuță și Cezara, iubita lui

Apropierea dintre el și Cazara Petredeanu s-a produs treptat, ea fiind cea a făcut mai mulți pași către el. Acum, Daniel Nuță se declară mulțumit de relație.

Eu m-am lăsat mai greu, pentru că făceam pe Gigi durul pe acolo. Pentru mine trebuia să fie doar Dostoievski, eram cu motoarele în momentul acela. Ea mi-a zis: Poate vrei să mă plimbi și pe mine cu motorul?' Ok, bine, da, am înțeles ce vrei. Dar a fost funny și s-au echilibrat lucrurile foarte bine și avem o relație frumoasă.

Citește și: Soția și nora lui Gică Hagi, exemplu de eleganță. Cum au apărut Marilena și Elena la premiera filmului Retreat Vama Veche

Citește și: Câte kilograme a slăbit Cătălina Grama, alias Jojo, pentru serialul Tătuțu’ de la PRO TV: „Mă restricționez alimentar. Trebuia să se vadă o diferență!'/ Ce alte sacrificii a mai făcut actrița

Citește și: Cum arată acum tatăl Deliei. Ion Matache a renunțat la barbă și la părul lung și are cu totul alt look de când nu mai e călugăr

Citește și: Mike Godoroja, despre relația cu regretatul Florian Pittiș: „Nu accepta să greșești, nu accepta să nu te dedici total”

Citește și: Gina Pistol și Laura Cosoi, actuala și fosta iubită a lui Smiley, s-au fotografiat împreună, la premiera filmului Retreat Vama Veche. Ce a declarat Laura despre Gina, în trecut

Daniel Nuță e recunoscător că a ajuns să joace cu Adela Popescu

Daniel Nuță e impresionat că are acum ocazia să joace cu Adela Popescu, la ale cărei filme se uita în copilărie și care i-a câștigat admirația.

Eram mic și mă uitam la Numai iubirea' și Adela era superstar atunci. Eu aveam 11-12 ani, mă uitam la serialul ăsta ca la o chestie unde nu o să ajung niciodată și iată că 15 ani mai târziu ajung să joc cu ea. Chiar am lucrat eu ca producător și ea ca actriță într-un proiect. Ne-am apropiat foarte tare în ultima perioadă după evenimentul Retreat Vama Veche, după filmările de la Retreat. Se și potrivea pe ce aveam nevoie și am zis de ce nu? Hai să lucrăm mai departe„, adaugă Daniel Nuță.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton