Cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii, Armina Grigoraș, în costum de baie. Au fost împreună la mare, pe litoralul românesc

 Calin Maria Bianca
.

Marcel de la Insula Iubirii a atras atenția tuturor în cadrul celei mai urmărite emisiuni TV, atunci când s-a prezentat drept 'Maluma Baby'. Și-a arătat intențiile pentru concurenta Maria, însă după terminarea filmărilor, la doar câteva luni, s-a afișat cu noua lui iubită. Este într-o relație cu Armina Grigoraș de la finalul lunii mai și postează des poze împreună, dar abia acum fanii au văzut cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii în costum de baie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Marcel de la Insula Iubirii și Armina Grigoraș trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună de patru luni, iar relația lor merge din ce în ce mai bine. Au planuri mari de viitor, vorbesc de nuntă și copii, și zi de zi postează numeroase poze împreună. Recent însă și-au surprins fanii cu poze direct de pe litoralul românesc.

WhatsApp Image 2024-08-20 at 12.45.05 (1)WhatsApp Image 2024-08-20 at 12.45.05 (1)

Citește și: Marcel de la Insula Iubirii a plâns la TV, când a văzut-o pe Maria că suferă din cauza iubitului ei: 'Mi s-au lăcrimat ochii. Nu mi-a plăcut să văd că…'

Citește și: Marcel de la Insula Iubirii i-a propus Mariei să facă un copil împreună pentru a-i demonstra sentimentele sale: „Facem dragoste, ca să te asigur că eu vreau să am ceva serios cu tine. Rămâi însărcinată din prima, din Thailanda, frumos. Eu îmi asum…'

Citește și: Concertul lui 50 Cent din România s-a terminat cu o bătaie. Un jandarm a fost rănit, iar Poliția a făcut mai multe arestări: „A fost lovit în zona capului…”

Citește și: Sabrina Voinea încă e afectată după controversa de la Jocurile Olimpice. A mers la psiholog, cu mama ei: „Pur și simplu nu își revenea. Din ziua aceea este un copil schimbat. Să nu mai vedem sala de gimnastică…'

Cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii, Armina Grigoraș, în costum de baie

Știm cu toții din numeroasele poze de pe rețelele de socializare faptul că Marcel de la Insula Iubirii se iubește cu o femeie frumoasă, cu forme voluptoase, dedicată și care-i este alături în fiecare moment al vieții. Armina Grigoraș a fost model, așa cum se vede din postările ei, și se bucură de o siluetă demnă de invidiat. Fără doar și poate, imaginile cu ea în costum de baie la brațul lui Marcel de la Insula Iubirii i-au făcut pe fani să reacționeze imediat.

„Bravo marcelo meriți ce îi mai bun în viata. Ești un om bun și exemplu pentru mine, ca om însurat. / Mai rar caracter ca al tău in zilele de azi! / Felicitari, Armina. Ai pus mana pe un baiat frumos, bine crescut, haios si gentleman, mai presus de toate. Toate femeile din Romania vor un Marcel, uita-te pe grupurile de Facebook dedicate Insulei Iubirii sa vezi acolo femei in delir. :)) Iar tie, Marcel, bravo ca ai gasit o fata frumoasa si pe inima ta, si ea pare un om bun. Sa fiti fericiti! / Unul mai frumos ca altul! / Superbi împreună!', sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la postarea lui.

Ispita Marcel și iubita lui, Armina, și-au etalat trupurile bine lucrate la sală

Aflați în vacanță pe litoralul românesc, „Maluma' de la Insula Iubirii și iubita lui, Armina, au făcut publice câteva imagini de la plajă. S-au fotografiat ca doi îndrăgostiți și nu au ezitat să își etaleze trupurile bine lucrate la sală. Ce-i drept, amândoi se ocupă foarte mult de corpul lor și de stilul de viață pe care-l au, ceea ce se poate observa cu ochiul liber, mai ales dacă ne uităm la pătrățelele de pe abdomen.

Iubirea mea pentru totdeauna', a scris tânăra în descrierea imaginilor în care apare alături de Marcel de la Insula Iubirii.

Ce job avea iubita lui Marcel de la Insula Iubirii în Dubai și de ce a renunțat la el de dragul viitorului soț

Marcel de la Insula Iubirii trăiește o poveste de dragoste superbă cu Armina Grigoraș, și chiar dacă sunt împreună de câteva luni, a și cerut-o, de curând, de soție. Mai mult decât atât, nunta va avea loc la finalul acestui an, după ce ea a făcut o serie de sacrificii pentru el. Tânăra nu este doar partenera lui de viață, ci îl ajută și pe plan profesional. A renunța la jobul ei în domeniul imobiliarelor, unde câștiga foarte bine, totul pentru a-l sprijini pe viitorul ei soț.

Eu am renunțat la job-ul pe care-l aveam în Dubai, în imobiliare, ca să lucrez cu Marcel. Acum sunt managerul lui și suntem peste tot împreună, inclusiv la concertele pe care le are cu Jimmy Dub. Ei bine, chiar dacă nu mai lucrez la Dubai, nu am renunțat definitiv la acest superb oraș. Atât eu cât și Marcel considerăm că Dubai-ul este a doua noastră casă‘, a declarat Armina Grigoraș, logodnica lui Marcel Andrei, pentru Viva.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton