Cum arăta Iuliana Marciuc la debutul în televiziune. S-a îndrăgostit de Adrian Enache, după ce l-a văzut la o emisiune: „Mi-a plăcut foarte mult treaba asta...”

 Tudorache Simona
.

Iuliana Marciuc avea o frumusețe agelică, un timbru special și trecea foarte bine sticla atunci când și-a făcut debutul în televiziune. Vedeta a trecut imediat în rândul celor mai apreciate crainice de la TVR, iar atunci când nu prezenta filmele sau emisiunile care urmau, apărea în emisiuni de divertisment alături de colegele ei, Cristina Țopescu și Carmen Movileanu. Părea făcută pentru această meserie și treptat a reușit să își construiască o carieră de succes. Iuliana Marciuc a avut un destin ca în filme, ca și emisiunea pe care o prezintă astăzi la TVR2.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Și viața ei sentimentală a fost la fel de neprevăzută. În timpul mariajului cu Remus Posea, vedeta îl cunoaște pe Adrian Enache, care era la rândul lui căsătorit cu Corina Enache și avea o fetiță, pe Diana. Iuliana Marciuc încearcă să își păstreze mariajul, dar sentimentele pentru artist sunt multe mai puternice.

iuliana-marciuc-50iuliana-marciuc-50

Cum l-a cunoscut Iuliana Marciuc pe Adrian Enache

„La mare ne-am cunoscut. Eu îl văzusem la 7abc, la o emisiune, el cânta în indiană, chineză, făcea pe Michael Jackson și știu că mi-a plăcut foarte mult treaba asta. L-am admirat extraordinar de mult cu imitațiile acelea. Nu prea are zile rele. Când are, rămâne singur, îi place singurătatea, își mai încarcă bateriile, dar într-adevăr puțin', a spus Iuliana Marciuc la Antena Stars, în emisiunea lui Dan Capatos.

Divorțează de Remus Posea ca să își trăiască iubirea alături de solist, iar după ceva timp și Adrian Enache îi urmează gestul. Povestea lor este completată de apariția lui David, fiul mult așteptat. Astăzi, Iuliana Marciuc mărturisește că nu și-a forțat în niciun fel alesul să facă această alegere, să renunțe la Corina pentru a fi cu ea.

Citește și: „Nu pot să mă machiez. Am luat tot ce există…'. Ce probleme are Bianca Drăgușanu, după ce s-a ales cu o alergie severă

Citește și: Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, a împlinit trei ani. Noi imagini cu micuța: „Nu sunteți pregătiți…'

Citește și: „Nu ne-au plătit salariile pentru sezonul 12!”. Cătălin Scărlătescu, declarații neașteptate în procesul cu Antena 1, după demisia de la Chefi la cuțite. Reacția postului TV

Citește și: Ce probleme de sănătate are Elena Marin, fosta concurentă Survivor, după ce a ajuns de urgență la spital: „Am leșinat în casă, am făcut o formă tare agresivă…'

Iuliana Marciuc, despre divorțul lui Adrian Enache

Dacă era să îi forțez mâna, aveam timp suficient, pentru că așa cum am spus, din păcate, a trecut mult timp, dar ulterior, nu numai că nu i-am forțat mâna, dar ulterior l-am și înțeles. Și anume, atunci când am devenit și eu mamă și când am înțeles și am respectat că face parte dintre bărbații care atunci când divorțează, nu divorțează și de copil. Și am ajuns să apreciez acest lucru, să-l apreciez pentru felul în care a gestionat relația cu fata lui, cu Diana, care acum este și ea mămică și ulterior relația cu David', a explicat Iuliana Marciuc în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, la Kanal D.

David, minunea care le-a completat relația

David are astăzi 18 ani și se pregătește să plece la studii în Olanda. Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt mândri de alegerea lui. David are o pasiune pentru artă și a jucat și în câteva filme, unul dintre ele fiind Groapa.  

„A făcut tenis, a făcut squash. A intrat la facultate în Olanda, la Creative Bussines. A intrat datorită faptului că are 9.70 media claselor 9-11. Se așteaptă și răspunsul de la BAC, dar am înțeles că unii sunt primiți la facultate cu o condiție pentru nota la Bacalaureat, alții nu. În cazul lui nu a fost primit cu condiție, doar să ia Bacalaureatul, asta datorită mediei mari. El vrea să plece, pentru că vrea să-și depășească limitele', a mai spus Iuliana Marciuc, la Antena Stars.

Foto: Facebook, captură Antena Stars

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton