Cum arată Jennifer Lopez în lenjerie intimă la 54 de ani: "Asta sunt eu, acum"

 Oana Pantazi
.

La 54 de ani, Jennifer Lopez s-a pozat în lenjerie intimă și a agitat din nou apele în mediul online. Fanii artistei au fost extaziați de imaginile pe care le-a postat diva, cu atât mai mult cu cât acestea lăsau prea puțin loc liber imagineației. Cum arată artista la mai bine de 50 de ani rămâne să vă convingeți… Pentru ea, vîrsta este clar doar un număr.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Chiar și la 54 de ani, Jennifer Lopez încă este diva supremă, artista latino având un trup de invidiat. Că e vorba despre moștenirea genetică ori multă muncă la sală, sau și una și alta, cert e că JLo arată pe zi ce trece mai bine. O fi contribuit la asta căsătoria cu Ben Affleck? Indiferent care sunt motivele, rezultatul este unul fabulos, iar de asta s-au convins recent și fanii artistei, în mediul online.

jennifer-lopez-13-scaled-1jennifer-lopez-13-scaled-1

Cum arată Jennifer Lopez în lenjerie intimă la 54 de ani

După ce a împlinit 40 de ani, nu o dată JLo a fost comparată cu tinere de 20 și la fel au rămas lucrurile și acum, după 50, când diva latino pare să se transforme în varianta feminină a lui Benjamin Button, fiind tot mai tânără cu fiecare an. Mai mult, formele ei voluptuoase au mare succes, așa că Jennifer Lopez nu se sfiește să-și dezvăluie feminitatea atunci când are ocazia.

Recent, artista a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram mai multe fotografii în care apare în lenjerie intimă și în care arată absolut divin. Întinsă pe pat sau admirându-se în fața oglinzii, JLo a aprins imaginația multor bărbați în celebra lenjerie Intimissimi neagră cu dantelă.

Citește și: Jennifer Lopez – Top 15 ținute super sexy pe covorul roșu

Citește și: Cum arată Delia în costum de baie la 41 de ani. S-a fotografiat în ipostaze incendiare, într-un superb hotel din Italia

Citește și: Cum arată Oana Roman la 46 de ani fără pic de machiaj și filtre de înfrumusețare:Asta sunt. Tenul meu e așa datorită…

Citește și: Messi este miliardar, dar duce o viață de om normal: își duce copiii la școală și face grătare pentru prieteni

Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, a postat duminică pe Instagram o serie de fotografii în care apare purtând un set elegant de lenjerie intimă cu dantelă și, pare că ar fi inutil să mai spunem, fotografiile au stârnit o adevărată agitație în mediul online. În unele imagini, Jennifer Lopez, iubita lui Ben Affleck, stă pe pat, în timp ce în altele pozează din cele mai bune unghiuri în fața unei oglinzi. Vorbind despre noua ei colaborare cu brandul de lenjerie intimă Intimissimi, JLo a scris la descrierea postării sale pe Instagram: „Când se simte bine… nimic altceva nu mai contează. Asta sunt eu, acum', a scris artista în descrierea postării sale.

Deși curbele sunt la locul lor, lui Jennifer nu-i lipsesc nici pătrățelele de pe abdomen, iar trupul ei poate fi inspirație pentru orice artist. De altfel, fanii ei s-au întrecut în complimente și, mai în glumă, mai în serios, unul dintre ei a spus că și-ar dori să fie în locul lui Ben Affleck.

„Arăți absolut incredibil', „Ești foarte frumoasă. Felicitări pentru munca pe care o depui și pentru cât de hotărâtă ești să te menții în formă!', „Ce frumoasă ești!', „Ben, te înțeleg, omule, te înțeleg!', „Atât de sexy', sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

JLo, secretul unui ten impecabil la 54 de ani

Jennifer Lopez arată bine nu doar la trup, ci și la chip – pe scurt are pachetul complet și din punct de vedere fizic. Artista a mărturisit recent că au trecut mai bine de 20 de ani de când a fost întrebată prima dată ce face pentru a se menține în formă. Dincolo de mult sport și diete pe termen lung, JLo este adepta unui stil de viață sănătos și a unei rutine de îngrijire de la care nu se abate niciodată.

La 53 de ani, Jennifer Lopez are o rutină de dimineață de îngrijire a pielii foarte simplă, spune ea și nu constă în cosmetice cu prețuri amețitoare, cum s-ar putea crede. După ce își curăță fața la duș, cu un gel special pentru spălarea tenului, Jennifer își pe față serul ei preferat. Acesta conține un amestec de ulei de măsline, bogat în antioxidanți, de squalan, ulei fermentat, ulei extravirgin și extract de frunze, potrivit glamour.com.

Jennifer Lopez mărturisește că a învățat de la mama ei că uleiul de măsline este o adevărată comoară pentru sănătate. ‘L-am folosit ani de zile la rând, e bun pentru orice. Îl poți aplica pe piele, pe păr, iar efectele se vor vedea numaidecât’, a mai spus J.Lo

Serul pe care Jennifer Lopez îl aplică dimineața și seara este plin de vitamine. Acesta se lasă puțin să se „strângă’ înainte de a trece la cel mai important pas, adică aplicarea cremei de protecție solară. Apoi, vedeta aplică o cremă specială pe sub ochi și între sprâncene.

Jennifer Lopez își amintește că în tinerețe a auzit o replică care a marcat-o: ‘Până la 25 de ani ai fața cu care ai venit pe lume, ulterior, o vei avea pe cea pe care o meriți.’ Astfel că, diva susține că trebuie să ai mare grijă de piele, să o îngrijești, ca să ai o piele frumoasă și fermă și să nu ajungi la bisturiu sau botox.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton