Cum arată Kate Moss la 49 de ani. Dependența de droguri și de alcool și-a pus amprenta pe chipul fostului supermodel

 Oana Pantazi
.

Dependența de droguri și de alcool nu i-au afectat doar cariera celebrei Kate Moss, ci și chipul. La 49 de ani, fostul supermodel arată cu 10 ani mai în vârstă. Unul dintre cele mai influente modele ale anilor 2000, dar și una dintre cele mai bogate modele este azi greu de recunoscut…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Kate Moss, Naomi Campbell și Eva Herzigova făceau furori pe catwalk la începutul anilor 2000, însă azi superba blondă de origine britanică este umbra palidă a celei care a fost cândva. La 49 de ani, supermodelul, care a căzut pradă dependenței de droguri și de alcool, de-a lungul timpului, arată extrem de îmbătrânită, fiind aproape imposibil de recunoscut.

2124389.kate-moss2124389.kate-moss

Kate Moss, victima dependenței de droguri

Cu ani în urmă, era cel mai căutat și cel mai bine plătit model din lume, așadar nu e de mirare că a strâns o avere cu multe zerouri. În pofida vieții pline de excese de tot felul, la 40 de ani, Kate Moss se afla în continuare în atenţia revistelor de modă şi a brand-urilor celebre. Apăruse pe coperta aniversară a revistei Playboy, după ce Hugh Hefner a decis că nicio altă vedetă nu este mai îndreptăţită să celebreze cea de-a 60-a aniversare a revistei, și încheia contracte după contracte cu branduri celebre.

Citește și: Fiica lui Kate Moss, apariție pe covorul roșu cu pompa de insulină la vedere. La 19 ani, Lila are diabet de tip I

Citește și: „Ne este foarte greu. Trăim trei persoane din 1.100 de lei pe lună’. Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, trăiește dintr-un ajutor social, alături de soțul și fiul lor

Citește și: Amalia Bellantoni, la un pas de bătaie în prima zi de școală. Părinții elevilor din Belciugatele nu o vor ca profesoară: „A luat 5,2 la examen!’

Supermodelului începuse să îi meargă bine şi în viaţa personală, după ce s-a căsătorit cu Jamie Hince, chitaristul celor de la The Kills. Presa de scandal nu i-a mai stat pe urme, aşa cum se întâmpla în perioada în care era iubita lui Pete Doherty. Aceea a fost perioada cea mai cruntă pentru ea… Povestea ei de dragoste cu rockerul Pete Doherty, care s-a desfășurat între 2005 și 2009, a tras-o mult în jos. Atunci, dependența de droguri și alcool și faptul că a apărut pe prima pagină a tabloidelor consumând cocaină au lăsat-o fără multe joburi. Nu în ultimul rând, era să piardă custodia fiicei sale, Lila.

Acum, la 49 de ani, supermodelul pare să se fi liniștit, însă e greu să o recunoști pe Kate Moss cea de azi…

Cum arată Kate Moss la 49 de ani

Anii de petreceri și excesele și-au pus amprenta crunt pe chipul cândva frumos al lui Kate Moss. Aceasta a fost fotografiată, recent, fumând – deși promisese că o să se lase – în fața unui restaurant din Marea Britanie, unde a mers cu familia pentru a prânzi. Îmbrăcată în haine largi, care-i dădeau un aspect neglijent, complet nefardată, cu părul în dezordine și nevopsit, Kate Moss părea mult mai în vârstă, cu siguranță și din cauza vieții pe care a dus-o. Petrecerile înecate în alcool și droguri și-au pus vizibil amprenta asupra chipului ei.

De altfel, în 2005, după ce au fost publicate imaginile în care se droga, Kate a fost la un pas de a-și pierde fiica și a rămas și fără multe contracte publicitare din acest motiv.

„M-am simțit rău și eram foarte furioasă, pentru că toți cei pe care îi cunoșteam se drogau. Așa că a fost o ipocrizie din partea lor să se concentreze doar asupra mea și să încerce să-mi ia fiica', spunea ea într-un interviu.

Copia fidelă a mamei sale

Lila Grace este fiica lui Kate Moss și a ziaristului Jefferson Hack. Cei doi s-au cunoscut după o prezentare de modă, în timpul unui inetrviu. S-au despărțit între timp, dar au împărțit custodia fetei. După ce și-a ținut fiica departe de ochii presei ani de zile, cu trei ani în urmă Kate Moss a început să iasă alături de Lila Grace la evenimente, iar fata are deja campanii importante în calitate de model. La 20 de ani, Lila este copia fidelă a mamei sale, de la trăsături până la gesturi și obiceiuri.

De un singur lucru îi este teamă lui Kate Moss, după cum a dezvăluit o persoană din anturajul acesteia. ‘Kate este îngrozită ca nu cumva Lila să ajungă o petrecăreață fără leac, cum a fost ea. În fiecare zi îi repetă fetei cât de frumoasă ar fi fost viața ei la 20, la 30 de ani, dacă nu ar fi mers la atâtea petreceri și nu ar fi băut atât de mult. Nu pune presiune pe Lila să nu se apuce de droguri sau alcool, știe că poate obține efectul contrar dacă îi interzice, dar îi tot explică cât de nefericită devenise din cauza atâtor nopți pierdute și câți bani a pierdut, a relatat o sursă din anturajul lui Kate Moss.

Foto Hepta, Profimedia


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton