Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, însărcinată în cinci luni. La 42 de ani, actrița va fi mamă pentru a patra oară

 Dumba Gabriela
.

Laura Cosoi este însărcinată în cinci luni și a postat recent o fotografie în care apare în costum de baie, dezvăluind astfel că a patra sarcină nu a adus modificări notabile asupra siluetei sale. Mămică a trei copii și însărcinată cu al patrulea, Laura Cosoi are o siluetă de invidiat. De altfel, actrița nu s-a îngrășat niciodată foarte mult în niciuna dintre cele trei sarcini, iar după fiecare naștere și-a revenit spectaculos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La 42 de ani și cu al patrulea copil pe drum, Laura Cosoi are o siluetă demnă de invidiat chiar și către cele mai tinere urmăritoare ale sale, de pe rețelele de socializare, pentru că fotografiile pe care le postează actrița primesc de fiecare dată numeroase comentarii și aprecieri cu privire la formele sale.

2533525335

Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, însărcinată în cinci luni

Laura Cosoi a postat recent o fotografie în care apare în costum de baie, lăsând astfel să se vadă burtica de gravidă. Actrița este însărcinată în cinci luni și, la 42 de ani, va deveni mamă pentru a patra oară.

Spre norocul ei, Laura Cosoi se numără prin acele femei care nu acumulează multe kilograme pe durata sarcinii și își revin spectaculos după naștere, fără diete drastice și operații estetice. Și de data aceasta se pare că va fi la fel la în cazul primelor trei sarcini pentru că actrița are un corp de invidiat!

„Superbă!'; „Ai un corp de vis, arăți trăznet!'; „Frumusețe sexy Minunăție Prințesa!', sunt unele dintre comentariile pe care Laura Cosoi le primește frecvent de la fanii săi de pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi și soțul ei au în prezent 3 fetițe minunate, iar vedeta glumea în trecut, înainte să afle că va deveni iar mămică, că și-ar dori ca al patrulea să fie un băiețel.

„Eu știu deja ce o să fie pentru că sunt deja în patru luni, însă nu o să spun deocamdată, păstrez doar pentru noi secretul!', a declarat Laura Cosoi pentru Click.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Laura Cosoi și soțului ei, după nașterea celei de-a treia fiice: „Sunt momente când se simte neglijat. Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri’ / EXCLUSIV

Citește și: Laura Cosoi, primele imagini cu fiica ei cea mică, Lara:„Este copilul-muzică. De la început, de când era în burtică, am simțit…. Cum a decurs botezul / EXCLUSIV

Ce spune Laura Cosoi despre viața cu trei copii

Chiar dacă în ochii multora, Laura Cosoi este o eroină, vedeta mărturisește că viața alături de trei copii nu este deloc una complicată.

„Nu e greu! Depinde cum ești obișnuit. Acum nu mai stai liniștită și îți bei cafeaua, deși poți să faci și chestia asta. Dacă te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor și te aștepți să ți se schimbe viața nu are cum să fie greu, mai ieși din zona ta de confort. Nu pot să mă plâng, mai am timp și de mine.

Copiii sunt la creșă, la grădi, sunt zile când nu filmez neapărat, spun și „Nu', nu am nicio obligație față de nimeni, trebuie să fiu eu bine, mă văd și cu prietenii, mă duc și în parc', spunea Laura Cosoi.

Actrița își continuă proiectele profesionale, iar acum va apărea pe micile ecrane în comedia 'Bravo, tată!'.

În primul rând mi-am dorit foarte mult să mă reîntorc în televiziune, într-o formulă care să mă avantajeze, să mă ungă pe suflet. Mi se pare că un serial de comedie este, practic, exact ce îmi trebuie în momentul ăsta, iar „Bravo, tată!” este absolut minunat, e foarte bine scris, am colegi minunați, care îmi sunt și prieteni, mulți dintre ei. Realmente ne și distrăm foarte tare pe platoul de filmare și sperăm că și cei de acasă să resimtă energia noastră bună„, declara Laura Cosoi pentru Click!.

Laura Cosoi a trecut prin momente dificile în timpul primei sarcini

Laura Cosoi a spus în urmă cu ceva vreme că prima sarcină a fost una dificilă. Actrița a menționat că organismul ei reacționa extrem de diferit și nici din punct de cedere emoțional nu se simțea bine.

În această perioada nu numai corpul, ci și psihicul unei femei trece prin schimbări radicale. În cazul meu, prima sarcină, cu Rita a fost foarte diferită față de celelalte. Atunci am reținut mai multă apă, m-am deformat mai tare și m-am umflat.

Îmi amintesc că de la un moment dat încolo nu mai puteam purta inele, iar spre final, respirăm destul de greu. Parcă tot corpul era bulversat și nu știa ce i se întâmplă, deși – așa cum s-a dovedit – el face foarte bine ce are de făcut. La nivel psihologic trăiam aceeași stare de bulversare, pentru că era prima experiență de acest gen.„, a declarat Laura Cosoi în trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton