Cum arăta Laura Giurcanu în copilărie. Imagini de colecție cu vedeta de la America Express 2023

 Dumitrache Laura
.

Cum arăta Laura Giurcanu în copilărie. Laura Giurcanu este îndrăgită de multi internauți, fiind una dintre cele mai cunoscute influencerițe de la noi din țară. Concurenta de la America Express, sezonul 6, a împărtășit cu fanii din mediul online câteva imagini cu ea din copilărie.Iată cum arăta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arăta Laura Giurcanu în copilărie. Laura Giurcanu este activă pe rețelele de socializare, unde este urmărită de mii de internauți. Vedeta de la America Express a postat recent câteva imagini cu ea din copilăria. Influencerița a publicat imagini cu sora și mama ei, din perioada copilăriei.

laura giurcanulaura giurcanu

Vedeta este cunoscută de multi tineri, dar de-a lungul timpului a fost mereu discretă cu informatiile privind familia ei. Ei bine, Laura Giurcanu și-a surprins fanii si a postat câteva imagini din copilărie, în care apare alături de sora și mama ei.

Citește și: Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au certat la America Express 2023. Ce și-au reproșat cele două: „Ești isterică, nu îți pune eșecul pe mine…”

Citește și:Laura Giurcanu, adevărul despre relația cu Aris Eram. A spus dacă sunt sau nu împreună: „Nu știu ce caut. Eu nu am…'

Citește și:Dana Badea de la Insula Iubirii și iubitul ei, Alin, au primit interdicție pe TikTok, după ce au fost reținuți de Poliție. Ce alte măsuri au mai luat magistrații împotriva celor doi

Citește și:Cu ce se ocupă Claudia Pavel în America, după ce s-a mutat la Miami: „Mă ocup și de doctoratul în Filologie pentru care trebuie să călătoresc mai mult”

Cum arăta Laura Giurcanu în copilărie

Laura Giurcanu se numără printre cele mai apreciate influencerițe de la noi din țară. De curând, vedeta a acceptat să participe la America Express-Drumul Soarelui, alături de prietena ei, Sânziana Negru. Cele două formează una dintre cele mai puternice echipe din competiție.

Recent, Laura Giurcanu a postat în mediul online câteva imagini cu ea din copilărie, în care apare alături de sora și mama ei. Concurenta de la America Express este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fani cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Laura Giurcanu apare alături de sora ei, Bianca Giurcanu, în timp ce se țineau de gât. În cea de-a doua imagine apare mama Laurei, ținându-le de mână pe fiicele sale.

Laura Giurcanu, despre viitorul alături de iubitul ei

După participarea sa la America Express, Laura Giurcanu a fost surprinsă sărutându-se cu Aris Eram, fiul Andreei Esca. Influencerița și fiul prezentatoarei de știri nu au oferit detalii despre relația lor și nu se știe dacă formează cu adevărat un cuplu, sau nu. Cert este că Laura Giurcanu și-a dezvăluit planurile pe care le are cu viitorul ei iubit. Concurenta de la America Express își dorește că căsnicie frumoasă și să se simtă iubită.

„Împreună vom crea un cămin plin de flori, bunătate, perne confortabile, odihnă, somn odihnitor, dansuri minunate (uau, am scris asta de două ori, trebuie să vreau cu adevărat să mă mut cu tine), cărți, spațiu să fii tu, spațiu să fiu eu, spațiu să fim noi și spațiu să iubim, iubim, iubim, iubim', a fost mesajul postat de influenceriță pe InstaStory. Vedeta a negat că ar avea o relație cu Aris Eram, mărturisind că nu are un partener. De asemenea, modelul a spus că nu a văzut imaginile când era în tandreturi cu fiul Andreei Esca. „Nu, nu cred, chiar, n-am văzut! (n.r. – despre imaginile cu Aris Eram). Eu nu am un partener, așa că am venit singură în această seară. Eu sunt singură singurică', a spus Laura Giurcanu pentru Spynews.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton