Cum arată Leonard Miron acum, după ce și-a micșorat stomacul și a slăbit 34 de kilograme: „Ajunsesem la 110, ceea ce la vârsta și înălțimea mea... Am avut și preinfarcturi”

 Oana Pantazi
.

Cum arată Leonard Miron acum, după ce și-a micșorat stomacul și a slăbit 34 de kilograme. Cei care îl urmăresc pe fostul prezentator în social media au fost șocați recent să vadă schimbarea prin care a trecut anul acesta Leonard Miron. După ce a suferit o operație de micșorare a stomacului, a slăbit 34 de kilograme, devenind de nerecunoscut pentru cei care nu și-l mai aminteau de la începuturile carierei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Leonard Miron acum, după ce și-a micșorat stomacul și a slăbit 34 de kilograme. Leonard Miron arată acum ca pe vremea când era prezentator TV, după ce a slăbit nu mai puțin de 34 de kilograme într-un timp destul de scurt. Ce-i drept acesta a apelat la o operație de micșorare a stomacului, în Turcia, iar acum se bucură de rezultatele spectaculoase.

181372151_10161284796973747_7450140283984406839_n181372151_10161284796973747_7450140283984406839_n

Cum arată Leonard Miron acum, după ce și-a micșorat stomacul și a slăbit 34 de kilograme

Extrem de asumat atunci când vine vorba despre viața lui, Leonard Miron a recunoscut că noua sa siluetă se datorează unei operații și nu cine știe căror pastile sau diete-minune. Cu umor, fostul prezentator a recunoscut, în cadrul emisiunii XTra Night Show că a luat această decizie când ajunsese, practic, la limită. suferise un preinfarct, avea 111 kilograme la 1.75 m și se îmbrăca doar cu haine 3 XL. Mai mult, Miguel, partenerul său de viață, i-a atras atenția că a venit momentul să facă ceva, pentru că nu mai avea cu ce să se îmbrace. Sigur, a fost și o chestie de vnaitate, a mărturisit el, dar și de sănătate. Leonard Miron a dezvăluit că s-a șocat în momentul în care și-a auzit vocea pe o înregistrare a unui videoclip, deoarece gâfâia foarte tare.

Citește și: Leonard Miron și iubitul lui au împlinit 22 de ani de relație: „Ne-am propus să anulăm…'

Citește și: Leonard Miron are coasta fisurată și mâna ruptă. A ajuns de urgență la spital: „M-am împiedicat și…’

Citește și: Sebastian, fiul lui Cristian Țopescu, despre relația cu părinții lui și cariera în televiziune: „Nu m-au încurajat tot timpul să fac asta. Tatăl meu, de acolo, de Sus, se…’ / EXCLUSIV

Și pentru că, spune el, nu e un tip disciplinat, a apelat la această procedură care, iată, i-a schimbat viața. A slăbit nu mai puțin de 34 de kilograme și, chiar dacă acum a renunțat la unele plăceri vinovate – cum ar fi romul cu cola, pentru că nu mai are voie să bea sucuri acidulate – și nu mai mănâncă paste și orez, este foarte fericit cu noul său look.

'Eu sunt un tip foarte asumat. Să mă apuc să pun postări că am băut apă miraculoasă sau am respirat aer din pungă și am slăbit? Nu! În martie ajunsesem la 110 kilograme, ceea ce la vârsta și înălțimea mea…am zis că trebuie să facă ceva. Am avut și preinfarturi. A fost o chestie și de vanitate', a povestit Leonard Miron.

Leonard Miron și iubitul lui, o poveste de dragoste longevivă

Stilul său inconfundabil a făcut cândva din Leonard Miron unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România, însă, cu toate acestea, a ales să părăsească țara, de mai bine de 20 de ani trăind la Londra alături de Miguel, iubitul lui. Pe 11 aprilie, Leonard a împlinit 54 de ani și, în pofida faptului că a fost renegat de familie din cauza orientării sale sexuale și a fost diagnosticat cu o boală cruntă, cancer la pancreas, nu și-a pierdut optimismul. Asta cu siguranță și datorită partenerului său de viață, care i-a fost permanent alături, la bine și la greu.

Leonard și Miguel sunt un cuplu extrem de sudat de 23 de ani, partenerul de viață al fostei vedete TVR fiind cel care a făcut primul pas, în în urma unei ediții Eurovision:

El urmăreşte foarte mult Eurovision, dacă îl întrebi, ştie tot. Eu am prezentat concursul. M-a contactat… Brunet, înalt, jumătate englez, jumătate spaniol… Și asta a fost' – povestea Leonard Miron, într-un interviu, despre cum i-a adus soarta împreună pe el și pe Miguel.

Cât despre prima lor întâlnire, Miron a rememorat-o cu umor: „Ne-am dus la pizzerie şi a zis: „Eşti invitatul meu!, iar eu am spus că nu pot, pentru că trebuie să merg la o emisiune şi am un tricou mai strâns, să nu se vadă burta. Şi acum râdem de chestia aia, că s-a uitat la mine şi, în gând, a zis: „Aoleu, peste ce paraşută cu fiţe am dat! Deci eu am distrus relaţia dinainte să înceapă…„, spunea el pentru Wowbiz.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton