Cum arată Lili Sandu fără pic de machiaj, la 45 de ani: „Cred că secretul e, cu cât înaintezi în vârstă, să nu mai mănânci porțiile atât de mari și să mănânci mai puțin". Ce i-a transmis Carmen Grebenișan

 Tudorache Simona
.

Lili Sandu demonstrează că arată bine și fără pic de machiaj. Chiar dacă atunci când apare la Vorbește lumea reușește să uimească cu imaginea ei impecabilă și cu trăsăturile bine conturate de produse profesionale, în timpul liber renunță la make-up și nu îi stă deloc rău.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Lili Sandu a apărut pe rețele de socializare într-o rochie verde cu floricele și a reușit să îi cucerească pe cei care îi urmăresc postările cu naturalețea ei. Prezentatoarea nu a recurs la niciun artificiu de imagine și s-a arătat așa cum e dincolo de camere. Vedeta PRO TV a recunoscut că nu a folosit niciun filtru pentru această poză altfel.

lili-sandu-r456lili-sandu-r456

Lili Sandu a pozat fără machiaj

Lili Sandu a primit aprecieri și de la alte vedete pentru look-ul ei. „Ce frumoasă', i-a scris Carmen Grebenișan. Lili Sandu are 45 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Vedeta are trupul unei adolescente și un chip fără riduri, deși nu a trecut pe la medicul estetician.

„Cred că secretul e, cu cât înaintezi în vârstă, să nu mai mănânci porțiile atât de mari și să mănânci mai puțin. Cu toate că am momente și zile în care mănânc destul de mult. Noi când eram mici, era filosofia asta „E micul dejun, acum trebuie să mănânci', poate nu-mi era foame, trebuia să mănânc. Acum îmi ascult organismul. Poate nu mănânc la ora 8:00, 9:00, ci la 12:00', a declarat Lili Sandu în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

Lili Sandu, despre relația cu Silviu Țolu

Lili Sandu și Silviu Țolu trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 8 ani. În 2019, prezentatoarea TV a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, pe vremea când cei doi se aflau în Istanbul. Un an mai târziu, aceasta a adus pe lume un băiețel, pe nume Thomas Joy. Deși cei doi logodnici erau la un pas să facă nunta, pandemia le-a dat planurile peste cap, fiind nevoiți să tot amâne evenimentul. 

„Poate că mâine apare o femeie în viața lui sau apare un bărbat. Nu știi niciodată! Există ispite, suntem persoane publice! Ce știm cu siguranță este că nici eu și cred că nici el nu ne-am vedea cu altcineva… nu știu dacă vor exista ispite, dar știu că întotdeauna ne-am întoarce acasă!… Și știu că nu ne leagă copilul!’, a spus Lili Sandu în cadrul podcastului Vorba lu Jorge.

Citește și: Ce sfat a primit Joseph Mohaci de la preotul care l-a cununat cu Anda Adam: „Cea mai frumoasă urare. Acum să vedem în luna de miere…'

Citește și: Ce mai face și cu ce se ocupă acum Adriana Muraru, cea care o înlocuia pe Andreea Esca la pupitrul știrilor. S-a reprofilat după retragerea din televiziune: „Visul ei a devenit realitate'

Citește și: Anisia Gafton, detalii despre logodna cu iubitul ei, Florin Serghei, care a cerut-o în căsătorie în Grecia: „El a avut emoții mari, se vedea pe el că tremura…” / Când are loc nunta

Citește și: Iulia Albu nu se grăbește să se mărite cu iubitul ei, Mike, dar știe cum va arăta ziua cea mare pentru ei: „Nu îți mai arde. O să ne facem nunta la un conac, rochia mea o să fie inspirată din…' / EXCLUSIV

Citește și: Adelina Pestrițu, apariție provocatoare la un festival. S-a pozat în sutien și toată lumea i-a lăudat abdomenul bine lucrat: „Ești cea mai îngrijită și bine îmbrăcată femeie pe oriunde te duci”

Cum e percepută povestea lor de lume

În cadrul aceluiași interviu, Lili Sandu a făcut câteva dezvăluiri personale, care vizează și relația dintre ea și Silviu Țolu, care este mai mic cu 12 ani decât ea.

„Mentalitatea din România, stereotipul societății este că ‘Doamne ferește! Cu copilul ăla ți-ai găsit? Nu mai erau bărbați? Măi, așa a fost să fie! Băi, iubirea nu are vârstă!’, a adăugat aceasta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton