Cum arată locația unde fac nunta Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și ce au spus despre meniu: "Mai frumos de atât nu se poate"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată locația unde vor face nunta Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Vedeta de la „Neatza” și fotomodelul s-au căsătorit la starea civilă în 2021 și au un fiu împreună, așa că deja formează o adevărată familie. Totuși, cuplul își dorește să facă și cununia religioasă și au ales o locație de vis pentru eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată locația unde vor face nunta Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se pregătesc pentru un eveniment la care visează de mult timp. Cei doi vor cununa religios anul acesta și vor să organizeze o petrecere superbă la care să-i aibă aproape pe toți cei dragi. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt căsătoriți la starea civilă de aproape doi ani și sunt părinții unui băiețel pe nume Tiago. Gabriela Prisăcariu este entuziasmată că, în curând, va păși spre altar, pentru a se cununa religios cu tatăl copilului ei. Soția lui Dani Oțil a împărtășit pe social-media imagini superbe cu locația unde va avea loc marele eveniment.

img-39-2img-39-2

Care va fi meniul invitaților la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu

Nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu va avea loc anul acesta, iar cuplul se ocupă de toate detaliile pentru fabulosul eveniment. Unul din elementele importante este meniul care se va servi invitaților. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au mers la un restaurant, unde au degustat mai multe preparate pentru a decide ce delicatese vor servi nuntașilor. Soția prezentatorului a postat pe Instagram câteva imagini de la degustarea meniului pentru nuntă.

Suntem doar la degustare, nu trebuie să mâncăm, trebuie doar să degustăm, atât. Arată absolut delicios.”, a declarat Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

‘Îți spun un secret, degustarea este gratis și suntem la a treia locație. Mai avem una mâine și săptămâna asta am salvat-o.”, i-a răspuns Dani Oțil soției sale.

Cum arată locația unde vor face nunta Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se pregătesc să jure iubire eternă în fața altarului, la aproape doi ani de la cununia civilă. Cei doi se vor căsători religios anul acesta, iar soția prezentatorului de la „Neatza” a împărtășit pe Instagram imagini suprebe cu locația de vis, unde va avea loc petrecerea de după nuntă.

”Deci locația asta nu are nevoie de descriere. Noi am ales-o pentru că este absolut superbă, o să facem aici pe piscină, frumos afară, iar în față avem lacul. Mai frumos de atât nu se poate. Au mai multe locații în funcție de numărul de invitați, de tot. Oamenii ăștia chiar s-au gândit la tot.’‘, a declarat Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Gabriela Prisăcariu, la 4 luni după ce a născut:„Era ceva rău. Credeam că o să…

Citește și: De ce Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut nunta înainte de a deveni părinți:„Cine a mai văzut mireasă în luna a 9-a?

Citește și: Gabi Bădălău este acuzat de dare de mită și a fost pus sub control judiciar. Ce se arată în comunicatul DNA

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au avut aceeași ținuță și coafură la Tribunal, la procesul pentru defăimare. Trenciul iubitei lui Gabi Bădălău costă 4500 de euro

Gabriela Prisăcariu și-a achiziționat rochia de nuntă de la Roma

Gariela Prisăcariu a mers până la Roma pentru a-și alege rochia de mireasă perfectă, pentru nunta cu Dani Oțil, iar soțul ei a însoțit-o. Gabriela Prisăcariu a dorit să probeze mai multe ținute, însă una dintre acestea i-a atras în special atenția lui Dani. Prezentatorul i-a spus discret soției sale, că rochia aleasă este cam decoltată în zona picioarelor, astfel încât lasă la vedere lenjeria intimă.

„Dani Oțil:- Ok, dacă vă zice că mergeți doar până într-un loc unde urcați doar zece minute, vă rog mult de tot spune-ți nu, mă opresc la o pizza… Măcar voi… salvați-vă! Ai văzut că eu am față de Italian Bogat? Și nu sunt nici Italian, nici bogat.

Gabriela Prisăcariu:- Deci, da?

Dani Oțil:- Ți se văd chiloții’, este dialogul purtat de cei doi soți.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton