Cum arăta Loredana Groza în liceu, când tocmai debutase în muzică. Avea părul lung, șaten și se machia discret

 Oana Pantazi
.

Fanii ei cu siguranță își amintesc cum arăta Loredana Groza în liceu, pentru că era vedetă încă de pe atunci… Azi, la 53 de ani, artista pare să fi găsit izvorul tinereții, pentru că arată spectaculos și este mai plină de energie ca niciodată. Dar nu e un secret pentru nimeni că Loredana a știut permanent să se reinventeze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arăta Loredana Groza în liceu, când tocmai debutase în muzică. Avea părul lung, șaten și se machia discret. Poza de absolvire.. 18 ani tocmai impliniti.. Lori din Onesti, fata cu matricola si sarafan castigase deja toate marile concursuri de cantat posibile in Romania, umplea stadioane , #polivalenta din bucuresti sold out de cateva ori pe an si vanduse deja milioane de albume cu primul disc Buna seara, iubite..record neegalat inca.

loredana-groza-6loredana-groza-6

Cum arăta Loredana Groza în liceu. Debutase deja în muzică, la Festivalul Mamaia

A știut permanent să rămână în atenția fanilor, și-a păstrat prospeținea, dar și energia incredibilă peste ani, așa că este greu să-i dai Loredanei Groza 53 de ani. Mai degrabă 35, dacă o vezi pe scenă, la un concert. Se poate spune că acum este chiar mai plină de energie decât pe vremea adolescenței, fiindcă pentru ea timpul pare să se scurgă în sens invers. Desigur, nu este vorba aici doar despre moștenirea genetică, ci și despre o viață disciplinată, în care alimentația și sportul au un rol important.

Citește și: Cum arată Brigitte Pastramă în costum de baie, după cele mai recente operații estetice.Numărul lor a sărit deja de 20!

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față:„După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft’/ EXCLUSIV

În urmă cu ceva timp, Loredana a postat o amintire dragă ei, clasica poză de la bac din liceu – aceea cu bentiță și matricola vizibilă la uniformă, pentru care a primit mii de laike-uri și de comentarii apreciative.

„Poza de absolvire… 18 ani tocmai împliniți… Lori din Onești, fata cu matricolă și sarafan, câștigase deja toate marile concursuri de cântat posibile în România, umplea stadioane , Polivalenta din București sold out de câteva ori pe an și vânduse deja milioane de albume cu primul disc Buna seara, iubite… record neegalat încă.
Toate astea în timpul unui regim comunist atunci la apogeu.
Când am făcut poza, tocmai ce-mi sărbătorisem majoratul după un turneu de 45 de zile prin țară și venisem acasă cu 2 zile înainte că să dau Bacu”,
a scris Loredana în mediul online.

Loredana, adevărul despre operațiile estetice

Într-un interviu pentru VIVA!, în care am abordat și subiectul fierbinte al operațiilor estetice, Loredana Groza a măerturisit că are un ritual de înfrumusețare, însă nu a apelat până acum la medicul estetician pentru operații invazive. Cât despre siluetă, vedeta își supraveghează alimentația și nici măcar în vacanțe nu exagerează…

„Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație  de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine.

Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi„, a spus Loredana Groza pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton