Cum arăta Mădălina Ghenea la începutul carierei: "În timp, am învățat mici trucuri, dar nu mi-am operat nasul! Nu mi-am tăiat niciodată fața!". Avea 14 ani când a devenit model

 Oana Pantazi
.

Acum are 36 de ani apariția ei declanșează blițurile în cascadă, însă puțini știu cum arăta Mădălina Ghenea la începuturile carierei. De-a lungul timpului, s-a speculat că artista și-a făcut mai multe operații estetice, că și-a operat nasul, că și-a pus implanturi mamare, însă Mădălina a venit întru edificare cu fotografii de pe vremea când abia se lansase și era doar o copiliță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arăta Mădălina Ghenea la începutul carierei. Mădalina Ghenea postează de obicei pe rețelele sociale fotografii cu mesaje pozitive sau cu iubitul ei. Mai mult, actrița nu are nicio problemă în a li se arăta fanilor complet nemachiată la 36 de ani. Din păcate, e greu să mulțumești pe toată lumea, așa că n o dată actrița a fost acuzată că s-a operat. Sătulă însă de gurile rele care îi pun frumusețea pe seama operațiilor estetice, vedeta a luat luat atitudine la un moment dat și a venit și cu dovezi foto.

10400233_66457797436_5719506_n-110400233_66457797436_5719506_n-1

Cum arăta Mădălina Ghenea la începutul carierei

Fără doar și poate, Mădălina Ghenea este nu doar una dintre cele mai frumoase femei din România, ci și din lume, iar asta o dovedește succesul pe care îl are la nivel profesional și nu numai. fiecare apariție a actriței este un eveniment îndelung comentat, însă asta nu înseamnă că nu au existat speculații și cu privire la lookul ei, care e… mult prea perfect. S-a spus că și-a operat nasul, sânii și nu numai. Sătulă de toate aceste comentarii, acum 7 ani, actrița a luat pentru prima dată atitudine, postând niște fotografii de la începutul carierei sale și explicațiile de rigoare.

Citește și: Cum arată fetița Mădălinei Ghenea și a lui Matei Stratan, la 5 ani. Charlotte îi seamănă leit mamei sale

Citește și: Mădălina Ghenea, pictorial sexy în lenjerie intimă, de ziua ei. Ce a scris despre Grigor Dimitrov: ‘A ințeles că trebuie să sacrific… / Vedeta a împlinit 36 de ani

Citește și: Dan Negru explică de ce i s-a dus faima de zgârcit și ce discuții sunt în familie despre bani:Când ajung prin piață, iau mai ieftin/ EXCLUSIV

Citește și: Bianca Brad, despre relația cu Ștefan Bănică Jr:„M-a prins flama, când l-am văzut

În dreptul unei fotografii făcute în 2008 și postate pe social media, care o înfățișează în costum de baie pe malul mării, Mădălina Ghenea a postat:

„Pentru oligofrenii care spun că mi-am operat nasul sau că mi-am tăiat fața ca să îmi schimb înfățișarea am publicat pe Facebook aceste poze realizate în 2008 și postate în 2009. Am început moda la 14 ani, m-au machiat câteodată groaznic, ajungând să îmi schimbe înfățișarea.

Am recunoscut în toate interviurile că nu mă consider o frumusețe, la 14 ani când am început moda nu știam să mă machiez sau să mă aranjez. În timp, am învățat mici trucuri, dar nu mi-am operat nasul! Nu mi-am tăiat niciodată fața! Voi cum arătați la 14 ani?„, a scris atunci Mădălina Ghenea în social media.

Ce dietă ține Mădălina Ghenea

 Mădălina Ghenea este adepta unui stil sănătos și face mult sport pentru a se menține în formă. Actrița e foarte atentă la alimentație și consumă preparate cu puține calorii, iar acest lucru o ajută să aibă o siluetă de invidiat. Recent, frumoasa actriță a dezvăluit ce dietă ține.

Vedeta își menține formele cu ajutorul postului intermitent. Mădălina Ghenea spune că este mai mult o curățare decât o dietă și o face să se simtă foarte bine. Cu toate astea, actrița susține că cei care vor să-i încerce dieta ar fi bine să ceară recomandarea unui specialist.

„Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut’, a povestit Mădălina Ghenea pe InstaStory.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton