Cum arată mama Ancăi Serea. Femeia a învins cancerul și a crescut-o singură pe vedetă: „Mi-aș dori să fiu la fel de bună ca ea. Nu știu dacă sunt"

.

Cum arată mama Ancăi Serea. Anca Serea are șase copii și un ajutor de nădejde. Vedeta îi e recunoscătoare mamei sale pentru tot sprijinul pe care i l-a dat de-a lungul anilor în creșterea copiilor. Cele două formează astăzi o echipă imbatabilă și sunt acolo una pentru cealaltă. Femeia a câştigat în trecut și lupta cu o boală grea, motivată fiind de prezenţa nepoţilor.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cum arată mama Ancăi Serea. Anca Serea, mama ei și Sarah, fiica vedetei, au ținut să aibă o amintire împreună și au pozat împreună, îmbrăcate identic. Trei generații și o legătură care trece dincolo de cuvinte. Anca Serea recunoștea că și-a dorit întotdeauna să fie ca cea care i-a dat viață, care a crescut-o și a protejat-o așa cum a știut mai bine.

anca serea 5anca serea 5

Mama Ancăi Serea a crescut singură doi copii

Mama Ancăi Serea a crescut singură doi copii și s-a descurcat de minune, iar astăzi e întotdeauna lângă nepoți, pe care îi înconjoară cu dragostea ei.

„Eu am fost crescută doar de mama mea. Mi-aș dori să fiu la fel de bună ca ea. Nu știu dacă sunt. Când aveam 16 ani a plecat la muncă în străinătate pentru că și-a dorit mai bine pentru noi. De Paște cel mai mare cadou pentru noi era venirea mamei, o așteptam mereu cu sufletul la gură, era tot ce ne doream', mărturisea Anca Serea cu ani în urmă.

Mama Ancăi Serea a învins o boală gravă

Mama vedetei a dezvăluit că în urmă cu mai mulţi ani a fost diagnosticată cu cancer mamar, iar la scurt timp a contactat şi o hepatita C dintr-un spital de la noi.

„Boala mea a venit ca un fulger. Am descoperit că aveam un cancer mamar. Noi aveam un căţel şi îl plimbam cu lesa. A început să mă doară sânul stâng. Lumea spunea că e de la căţel, dar Anca a insistat să merg să fac o mamografie şi apoi am aflat că am cancer. Eram lângă pupitrul asistentelor, la primire şi mi-a spus: „Uitaţi, aveţi un nodul la sân şi mi-a pus dosarul în braţe”. După un an am avut „norocul” să iau hepatita C dintr-un institut medical faimos. Prima fază a bolnavului de cancer este că nu vrea să accepte. Eu am suferit mult după cine nu mai este şi am chemat într-un fel boala. Pe mine dintr-o hepatita C şi cancer m-au salvat nepoţii”, a declarat mama Ancăi Serea la Antena Stars.

Ce mesaj a avut Anca Serea pentru mama ei

Anul trecut, când cea care i-a dat viață împlinea 72 de ani, Anca Serea a avut un mesaj de suflet.

„O zi importantă în viața mea: astăzi s-a născut mama mea. Eroina mea! La mulți ani celei mai bune mame și bunici ever! Singurul om care îmi este alături oricât de greu mi-ar fi. Mulțumesc mama…'.

Citește și: Monica Pop a fost aspru criticată de mama ei în fața viitorului ei soț, chiar înainte de căsătorie: „Fii atent, că e rea de gură! Nu este o mare gospodină și o să stea mult la spital…”. Cum a reacționat Mircea Pop / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Ibrahim Ibru. A divorțat de Raluca Pastramă după doi ani de căsnicie și au o fiică împreună / Ce job are și din ce câștigă bani

Citește și: Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-a aliat cu Pepe împotriva ei: „Ne-am împrietenit datorită fetelor. Odată cu divorțul, am găsit în acest om un sprijin moral. M-a întristat…'

Citește și: Andreea Răducan povestește cum tatăl ei i-a insuflat pasiunea pentru gimnastică: „A considerat educația prin sport una necesară și potrivită pentru copii. Mie mi-au atras atenția bârna și, mai apoi, o groapă cu bureți…” / EXCLUSIV

Citește și: Luca Reghecampf a răbufnit la adresa Anamariei Prodan: „Să înceteze cu intrigile! Am tăcut până acum din respect față de tatăl meu. Nu sunt fiul ei, am o singură mamă”

Anca Serea s-a înscris la un concurs de Miss la sfatul fratelui ei

Anca Serea are și un frate, cu care a împărțit de-a lungul timpului multe trăiri. Răzvan a făcut-o pe vedetă să participe și la un concurs de Miss. Frumoasa brunetă avea 18 ani atunci.

„Am un frate mai mare decât mine cu şapte ani, Răzvan, care s-a născut la Galați, iar eu m-am născut la Tecuci, într-un orășel de provincie mic, dar în care nu ne-a lipsit nimic, și sper ca oamenii să fi rămas la fel de drăguți ca odinioară.

Am crescut lângă familie, cu unchi, cu mătuși și cu verișori, fratele meu care mă „altoia' tot timpul, iar vacanța de vară mi-o petreceam fie în Delta Dunării, fie la Galați.

Fratele meu m-a forțat să merg, când a văzut un anunț în ziarul local, că Agenția Elite Model Look face preselecții pe județ pentru concursul de modelling, pe care l-am și câștigat de altfel. Însă, la acel moment, trebuia să mă prezint la casting cu o rochie, cu o fustă, cu un costum de baie, iar eu nu aveam deloc rochii și fuste. A trebuit să merg cu mama la croitor, să-mi fac una. După preselecție, am rămas trei fete, am venit la București, am legat prietenii cu toată lumea, păstrez amintiri minunate de atunci, și astfel a început cariera mea de model', povestea la un moment dat Anca Serea, conform taifasuri.ro.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton