Cum arată mama Andei Adam, care locuiește de 35 de ani în America. Angela a întors toate privile la nunta fiicei ei, într-o ținută albastră: "Am început ca asistent stomatolog. Între timp, m-am reprofilat. Acum sunt hair-stylist şi make-up artist"

 Dumba Gabriela
.

Mama Andei Adam locuiește în America de mulți ani, în jur de 35, și nu i-a fost deloc ușor să-și lase fiica în România și să ia viața de la zero peste Ocean. A luptat mult să să se adapteze acolo, dar a reuşit să-şi facă o carieră de hair-stylist şi make-up artist la New York. Nu putea lipsi de la nunta fiicei sale și a întors toate privile cu o ținută albastră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Anda Adam are o relație minunată cu mama ei și nu a fost niciodată supărată pe ea că a plecat în America atunci când ea era încă o adolescentă. Știe că a făcut-o pentru binele ei. Angela spera ca Anda Adam va studia mai târziu în Statele Unite și a mers să-i depundă dosarul la Harvard, doar că artista prinsese gustul succesului în România și nu a mai vrut să plece.

mama-anda-adam-1mama-anda-adam-1

Cum a arătat Angela, mama Andei Adam, la nunta fiicei sale

Pe 29 iunie, Anda Adam și Yosif Mohaci și-au jurat iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu, iar de la nunta lor fabuloasă, de inspirație libaneză, nu putea lipsi cel mai important invitat: Angela, mama miresei, care locuiește de aproape 35 de ani în America.

Angela este foarte încântată de alegerea fiicei sale și îl place foarte mult pe Yosif, despre care spune că seamănă cu actorul Jason Momoa.

„Aquaman! Cel mai tare, nu? Ce putea să fie mai tare de atât?! Se înțeleg foarte bine. El e pașnic, ea e mai agitată, dar e foarte bine, o să fie perfect’, a spus ea.

Pentru slujba de la biserică, mama Andei Adam a ales o ținută într-o nuanță albastru electric, care a atras toate privirile, mai ales datorită contrastului cu părul său blond. Pentru că și-a făcut o carieră de hair-stylist şi make-up artist la New York, Angela a fost impecabilă din punct de vedere al coafurii și machiajului.

În România, mama Andei Adam era avocat: A durat ceva până m-am obişnuit în America…Eu eram avocat şi aici, în ţară, am lucrat la un birou de avocatură româno-american…Ajunsă în America, a trebuit să aştept să-mi facă actele ca să mă pot angaja…am început ca asistent stomatolog. Între timp, m-am reprofilat. Acum sunt hair-stylist şi make-up artist şi lucrez la un salon foarte bine văzut dintr-un cartier de bogaţi, din Manhattan.”, spunea Angela, acum câțiva ani.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma:'Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat'/ EXCLUSIV

Citește și: Anda Adam, adevărul despre căsnicia cu Sorin și zvonurile că ar divorța:'Oamenii se mai și ceartă. Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului' / EXCLUSIV

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:'M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…'/ EXCLUSIV

Ce spune Anda Adam despre relația cu mama ei

Anda Adam nu a avut o copilărie ușoară, însă totul a contribuit la formarea sa ca adult, fiind acum o femeie puternică, capabilă să depășească obstacolele pe care viața i le pune în cale. Cântăreața povestea, acum câțiva ani, într-un interviu pentru VIVA! cum este relația cu mama ei.”

NICIODATĂ nu am fost suparată, fiindcă ea pentru mine a plecat acolo! Ca să îmi depună actele la Harvard, să vin la studii. Lucru pe care l-a și făcut, dar eu între timp am scos piesa „Nu mă uita cu RACLA și nu am mai plecat după ea. Ea, practic, s-a sacrificat pentru mine, ca să îmi facă un viitor!

Mama mea este inima și sufletul meu, este omul care are cea mai puternică conexiune cu mine și ne vedem cât de des se poate! Facem vacanțe împreună, facem party împreună. Și când eu nu am zburat la ea, a venit ea în România sau ne-am întâlnit direct în Dubai sau Cancun, unde ne-am făcut vacanțele cu ea și cu cea mică, evident. Nu am plecat absolut nicăieri fără Evelin.„, declara Anda Adam.

Vezi pe Libertatea rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro!

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton