Cum arată mama Iulianei Pepene de la America Express. Jurnalista a postat o fotografie rară alături de cea care i-a dat viață

 Dumitrache Laura
.

Cum arată mama Iulianei Pepene de la America Express. Iuliana Pepene și Sonia Simionov participă la America Express 2023, alături de alte opt echipe. Prezentatoarea de știri are o carieră de succes, dar puțini știu cum arată mama Iulianei Pepene. Vedeta a postat o imagine rară alături de cea care i-a dat viață!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată mama Iulianei Pepene de la America Express. Iuliana Pepene se numără printre vedetele care participă la America Express 2023. Prezentatoarea de știri formează o echipă cu colega sa de breaslă, Sonia Simionov, iar împreună merg pe Drumul Soarelui.

iuliana si mama eiiuliana si mama ei

Cum arată mama Iulianei Pepene de la America Express. Iuliana Pepene este o persoană discretă și preferă să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Deși nu postează des imagini cu familia ei, jurnalista le-a prezentat-o internauților pe mama ei. Iuliana Pepene a postat o imagine rară cu cea care i-a dat viață.

Citește și: Iuliana Pepene de la America Express are planuri de nuntă cu noul iubit: „I-am zis să stea cuminte. Ne iubim. Doamne ajută să urmeze și…'

Citește și:Cum s-a schimbat Iuliana Pepene după America Express. A căpătat un obicei neașteptat: „Știu că m-am întors diferită. Am crezut că m-am îmbolnăvit sau ceva'

Citește și:Victor Vrînceanu dezvăluie ce neînțelegeri are cu Andreea Antonescu privind creșterea fiicei lor: „Mi-a cerut o sumă de bani pe lună. I-am dat. Pentru Victoria nu am limite”

Citește și:Dragoș Pătraru o atacă pe Mihaela Bilic: „S-a transformat într-un mall al tuturor nenorocirilor alimentare”. Reacția nutriționistei

Cum arată mama Iulianei Pepene de la America Express

Iuliana Pepen participă alături de Sonia Simionov la America Express 2023. Cele două jurnaliste au decis să meargă împreună pe Drumul Soarelui și să aibă parte de o aventură de neuitat. Iuliana Pepene este cunoscută de multă lume, dar putini știu cum arată mama vedetei. Știrista preferă să fie discretă cu viața sa personală și rareori se afișează în compania familiei ei.

În urmă cu câțiva ani, Iuliana Pepene a postat pe rețelele de socializare o imagine cu mama sa. La acea vreme jurnalista era vopsită roșcat, și a făcut această postare cu ocazia zilei de naștere a mamei sale. Nu putem trece cu vederea faptul că Iuliana Pepene a moștenit frumusețea mamei sale. „La multi ani, mamica mea! Te iubesc!', este mesajul pe care l-a scris Iuliana Pepene, alături de fotografia în care apare alături de mama ei în mașină.

Iuliana Pepene iubește din nou, după despărțirea de chef Dragoș Bercea

Iuliana Pepene s-a despărțit de chef Dragoș Bucur, cu care a avut o relație încă din 2019. În prezent, prezentatoarea de știri iubește din nou și este fericită alături de noul ei partener, Alex. În luna aprilie, cei doi au plecat într-o vacanță de vis, în Maldive, unde au petrecut momente de neuitat.

Alex, iubitul Iulianei Pepene nu este o persoană celebră, iar pe Instagram, știrista postează numeroase poze cu iubitul ei.Deși multi se așteptau ca Iuliana Pepene să îmbrace rochia de mireasă, vedeta s-a despărtit de Dragos.  „Nu toate relațiile duc la căsătorie, unele te vor ajuta să descoperi noi restaurante'scria Iuliana Pepene în mediul online, la acea vreme.

Concurenta de la America Express a urmat cursurile Intact Media Academy, iar la început a prezentat rubrica Meteo, apoi a ajuns la Observator Matinal, alături de Mircea Ivan. Iuliana este pasionată de gătit, călătorii și modeling.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton