Cum arată Elena, mama lui Marcel de la Insula Iubirii. Ispita se mândrește cu ea ori de câte ori are ocazia și merg împreună în numeroase vacanțe

.

Cum arată mama lui Marcel de la Insula Iubirii. Marcel de la Insula Iubirii, sezonul 8, a atras toate privirile după ce a apărut pe micile ecrane, iar numele lui se află pe buzele tuturor în acestă perioadă. Deși la TV s-a prezentat drept „Maluma Baby', dând impresia că este un bad boy la prima apariție, mai ales prin structura corpului său și numeroasele tatuaje, Marcel a demonstrat că este un bărbat familist și foarte afectuos! Iată cum se fotografiază alături de mama lui!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Marcel Andrei se bucură de faimă acum, după ce replicile sale de la Insula Iubirii au ajuns virale și toată lumea vrea colabărări cu el, însă are un trecut dureros. Părinții lui s-au despărțit pe când avea doar 15 ani, iar de atunci și-a luat viața în mâini și s-a asigurat că o să aibă un viitor frumos.

whatsapp-image-2024-07-26-at-12.10.57whatsapp-image-2024-07-26-at-12.10.57

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii. S-au afișat prima dată împreună la finalul lunii mai și postează numeroase poze în ipostaze tandre

Citește și: Drama neștiută a lui Marcel Andrei, ispita de la Insula Iubirii: „De la vârsta de 15 ani am rămas singur. Eu am o istorie…”. Ce s-a întâmplat cu părinții lui

Citește și: Sânziana Negru, primele declarații după ce a aruncat la gunoi produse alimentare și a pierdut colaborarea cu Lidl: „Am greșit, a fost un gest pripit. Nu a fost făcut din răutate și… '

Citește și: Gabi Bădălău plănuiește să-și ia copiii în București, ca să nu mai locuiască la Constanța, cu mama lor, Claudia Pătrășcanu: „Sunt convins că băieții au un viitor mult mai bun lângă mine și lângă familia mea. O să lupt…'

Cum arată mama lui Marcel de la Insula Iubirii

Marcel, ispita masculină care la Insula Iubirii a dat impresia că este un bărbat dur, a demonstrat, de fapt, în viața de zi cu zi că este un familist convins, iar asta nu este tot. Se comportă foarte frumos cu iubita lui și este mereu atent cu ea, însă nici de mama lui nu a uitat. Ori de câte ori are ocazia se fotografiază cu ea, fiind mândru de ființa care i-a dat viață.

Ce-i drept, Elena, mama lui Marcel, arată foarte bine și își trăiește viața din plin, așa cum se poate vedea pe conturile ei de socializare. Postează numeroase poze de la mare sau de prin vacanțe, dar și alături de fiul ei.

Ispita se mândrește cu ea ori de câte ori are ocazia și merg împreună în numeroase vacanțe

Marcel are o poveste de viață dureroasă, însă acum se bucură de tot ceea ce îi oferă destinul. Descoperă numeroase țări și locații de lux alături de iubita lui, Armina, dar și în compania mamei lui. Recent, Elena a postat pe pagina ei de Tiktok un clip video în care se afla alături de fiul ei și iubita lui, fiind toți trei fericiți și împliniți.

Marcel are grijă să se împartă între cele două femei importante din viața lui, astfel că pe lângă momentele frumoase alături de iubita lui, Armina, publică și numeroase poze când se plimbă de mână cu cea care i-a dat viață, dar și când o pupă pe frunte.

Ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii, poveste impresionantă de viață

În cadrul emisiunii Insula Iubirii, Marcel a creat o primă impresie de bad boy, dar mai apoi și-a deschis sufletul în fața Mariei, concurenta care i-a atras atenția și cu care petrece cel mai mult timp. Ispita masculină i-a povestit că a crescut singur de la 15 ani, după ce familia lui au divorțat, situație despre care spune că l-a marcat la momentul respectiv.

A crescut mai mult singur de atunci, dar cu toate acestea a reușit să se bucure de succes și să aibă viața la care a visat.

„Eu sunt plecat de acasă de la vârsta de 15 ani. Ai mei lucrau ca și gardieni publici amândoi și după aceea nu le-a mai convenit salariul, nu mai era suficient și după aceea, a plecat mama mea, după aceea și tatăl meu și pe parcurs s-au despărțit.

Așa a fost să fie… De la vârsta de 15 ani am rămas singur. Eu am o istorie (n.r. arată către tatuaje). Este sora mea, nepoata mea, mama și numele tatălui meu. Am și un soldat pentru că am lucrat cinci ani în armată și mi-am făcut tatuajele astea ca să fiu aproape de familie pentru că mereu eram departe’, a povestit ispita Marcel, la Insula iubirii.

Sursă foto: Instagram / tiktok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton