Cum arată mama lui Răzvan Botezatu. A serbat-o la munte, pe banii iubitului său: „Am adus-o acasă, din Germania, pentru că...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum arată mama lui Răzvan Botezatu. Răzvan Botezatu și-a serbat mama la munte, pe banii iubitului său. Ce surpriză i-a făcut acesteia în weekend ne spune chiar el într-un interviu pentru viva.ro. Acesta i-a pregătit femeii o masă mare și niște baloane în formă de cifre, simbol al vârstei împlinite de cea care i-a dat viață lui Răzvan Botezatu. În plus, el i-a comandat și un tort delicios, din care s-au înfruptat cu toții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum arată mama lui Răzvan Botezatu. Răzvan Botezatu și-a serbat mama la munte, pe banii iubitului fostului prezentator. Vedeta a surprins-o pe cea care i-a dat viață cu mai multe surprize plăcute, una dintre ele fiind una dulce. Tortul aniversar comandat a fost extrem de delicios. Dar nu au lipsit nici baloanele colorate!

307307153_663571201795729_503589458443421243_n307307153_663571201795729_503589458443421243_n

Citește și: Ce cadou neașteptat a primit Răzvan Botezatu de la iubitul lui, la prima lor întâlnire: „La mine trebuie să fie ceva să mă dea pe spate'. De ce nu s-au mutat împreună

Citește și: Răzvan Botezatu, ținută excentrică la Petrecerea VIVA! 2023. Cine s-a ocupat de outfit-ul lui: „Ceva ce n-a văzut Parisul'

Citește și: De ce și-au înscris Andreea Ibacka și Cabral fiica la o grădiniță de stat: „Nu credem că face diferența o grădiniță de fițe, cu heliport și nume bombastic'. Cine îi ajută la creșterea copiilor / EXCLUSIV

Citește și: Lavinia Petrea, 9 ani de mariaj și 3 copii. Ce spune vedeta despre întâlnirea cu soțul ei: „A fost dragoste la prima vedere…. aveam să aflăm asta când am ieșit prima dată împreună” / EXCLUSIV

Cum arată mama lui Răzvan Botezatu. A serbat-o la munte, pe banii iubitului său

Răzvan Botezatu și-a serbat mama la munte, pe banii iubitului său. Vedeta a adus-o pe cea care i-a dat viață într-un sejur la munte, unde i-a făcut o mulțime de surprize. Pe de altă parte, e bucuros că mama sa era fericită. În plus, el e mulțumit că magazinul pe care îl are în Eforie Sud merge bine.

'I-am făcut ziua mamei. Am adus-o la munte. Mi-a dat iubi bani… Am adus-o acasă din Germania, pentru că ea stătea acolo. Sunt în renovări cu casa. Magazinul merge din plin. De curând, am deschis și magazinul online', a declarat Răzvan Botezatu, pentru viva.ro.

Răzvan Botezatu vrea să slăbească, dar i se pare greu, pentru că el este gurmand. De aceea, cu dieta i se pare foarte complicat, dar face eforturi în acest sens.

'Mă lupt cu kilogramele în plus. Am dat așa, mai multe, dar mai am. Încerc să țin dietă dar e greu, pentru că sunt o fire gurmandă', a mai spus Răzvan Botezatu.

Răzvan Botezatu, cadou inedit de la iubit

De-a lungul anilor, Răzvan Botezatu a lucrat pentru mai multe posturi de televiziune, printre care și Antena 1, unde a prezentat emisiuni de succes precum „Acces Direct' sau „Star Matinal'. Acesta este apreciat pentru abordarea sa energică și amuzantă, dar și pentru abilitatea sa de a stabili o conexiune autentică cu telespectatorii.

Răzvan Botezatu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul său. Cei doi sunt împreună de trei ani și, chiar dacă au trecut prin mai multe încercări, dragostea i-a adus din nou împreună.

Recent, în cadrul emisiunii moderate de Bianca Drăgușanu, acesta a dezvăluit motivul pentru care nu s-a mutat cu iubitul său.

Da, am o relație. Sunt cu un băiat de vreo trei ani de zile, sunt foarte fericit. În viață te gândești că nu o să îți meargă și cu afacerea, și cu banii, și cu dragostea. Nu știu cum s-a întâmplat, dar mi-a pus Dumnezeu mâna în cap și s-au potrivit toate astrele. Azi dimineață (n.r – a spus te iubesc). Cred că gândesc eu pozitivNu, nu e o persoană cunoscută. Nu locuim încă împreună, e mai greu.

Petrecem mai mult timpul în vacanțe împreună. Eu stau în Constanța, el se mai duce la București, e mai greu să ne mutăm, momentan, împreună. El are afacerile lui, eu sunt cu reveneala mea', a spus Răzvan Botezatu la Detectorul de minciuni.

Răzvan Botezatu: „M-am îndrăgostit pe loc…'

Fire deschisă, Răzvan Botezatu a recunoscut că trebuie să primească daruri scumpe, pentru a fi impresionat la prima întâlnire. Înainte de a forma un cuplu cu actualul iubit, acesta a primit o cutie cu eclere, însă i s-a părut atât de puțin, încât a refuzat să mai aibă vreo legătură cu persoana respectivă.

Actualul iubit al lui Răzvan Botezatu a reușit să-l cucerească din prima, venind la prima întâlnire cu o șampanie scumpă.

Aici, e puțin ciudat la mine, pentru că mă îndrăgostesc… dacă vine la prima întâlnire cu ceva… iubi mi-a venit cu o sticlă din aia de șampanie scumpă, m-am îndrăgostit instant. La mine trebuie să fie ceva să mă dea pe spate, nu mă dau așa ușor. M-am îndrăgostit pe loc și, din momentul ăla, am rămas împreună, că nu i-am mai dat drumul', a mai spus acesta.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton