Cum arată mama Monicăi Bârlădeanu la 70 de ani: "Tu ai mai multă vitalitate, chef de viață și entuziasm acum decât aveai probabil la 30"

 Dumitrache Laura
.

Cum arată mama Monicăi Bârlădeanu la 70 de ani. Îndrăgita actriță a moștenit frumusețea de la mama ei, care recent a împlinit frumoasa vârstă de 70 de ani. Monica Bârlădeanu și mama ei seamănă ca două picături de apă, iar fanii actriței s-au bucurat să vadă câteva imagini cu cea care i-a dat viață Monicăi Bârlădeanu. Iată cum arată mama vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum arată mama Monicăi Bârlădeanu la 70 de ani. Monica Bârlădeanu se numără printre cele mai frumoase actrițe de la noi din țară. Vedeta a moștenit frumusețea de la mama ei, iar fanii au rămas surprinși când au văzut cât de bine seamănă cele două.

mama monicaimama monicai

Monica Bârlădeanu, în vârstă de 44 de ani și-a sărbătorit mama recent, care a împlinit 70 de ani. Vedeta se mândrește cu cea care i-a dat viață și a postat câteva imagini cu aceasta, făcute de-a lungul anilor. Fanii actriței au rămas uimiți de asemănarea celor două!

Citește și: Monica Bârlădeanu spune cum face față criticilor din partea publicului: „E firesc să ai nesiguranțe”

Citește și:Monica Bârlădeanu a spus cum scapă de coșuri peste noapte, la 44 de ani: „Un episod acneic, dacă e absolut punctual, îl rezolvi foarte bine cu un bețișor de urechi pe care îl…”

Citește și:Cu ce probleme se confruntă Theo Rose, în luna a șaptea de sarcină: 'E cam greu cu arsurile astea…' Câte kilograme are acum

Citește și:Florin Dumitrescu și-a sărbătorit fiica în prima zi de Paște: „Pokemonul ăsta mic o să ajungă departe…”Ce promisiune emoționantă i-a făcut fetiței

Cum arată mama Monicăi Bârlădeanu la 70 de ani

Monica Bârlădeanu este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Zilele trecute, mama sa, a împlinit 70 de ani, iar cu această ocazie, Monica Bârlădeanu a postat câteva imagini cu ea. Minodora Tătărușanu a schimbat prefixul, dar nu își arată deloc vârsta. Vedeta a publicat imagini în care apare alături de mama ei, însoțite de un mesaj emoționant.  

„La mulți ani, mamă blândă! La mulți ani, mamă bună! La mulți ani, mamă iubitoare! La mulți ani buni, înțelepți și binecuvântați! P.S. Tu ai mai multă vitalitate, chef de viață și entuziasm acum, la 70, decât aveai probabil la 30. Și iată că și în sensul ăsta, ești un model.Te iubim tare tare!', a scris Monica Bârlădeanu pe Instagram. Fanii actriței au rămas surprinși de asemănarea celor două: „Doamneee, o asemanare mai mare intre mama si fiica nu am vazut , sa fiti sanatose!”, „Esti o norocoasa ca ai pe cine strânge in brate! Sa fie sănătoasa si … inca o data constat ca indiferent de trecerea anilor, femeile frumoase nu si pierd trăsăturile !” , „Ce mamica frumoasa!!! Multa sanatate ii dorim! „, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la postările Monicăi Bârlădeanu.

Părinții Monicăi Bârlădeanu au divorțat când actrița avea 12 ani

Părinții Monicăi Bârlădeanu au divorțat când actrița avea 12 ani. Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că a fost martora violenței dintre părinții săi. De asemenea, actrița a trăit o mare dramă când tatăl său s-a sinucis. Vedeta a lucrat încă de mică pentru a-și ajuta mama cu cheltuielile casei.

Separarea e destul de urâtă, dar, chiar şi aşa, mi s-a părut că e mai bine ca ei să fie fericiţi separat decât să continue împreună, dar nefericiţi.

Cred că divorţul lor m-a făcut să cred mai puţin în ideea de mariaj. N-am simţit că am această aspiraţie nici când aveam o doză de naivitate şi abia descopeream lumea.E îngrozitor să spui „cu mama în timp ce-ţi ţii tatăl de mână. Nu te mai poţi uita la el de ruşine pentru că a fost nevoit să îndure umilinţa abandonului unui copil care, în momentul ăla, poate să însemne întreaga lume pentru el', a povestit actrița pentru Adevărul.

Monica Bârlădeanu a început să lucreze la vârsta de 16 ani

Actrița a povestit în trecut, că familia ei s-a confruntat cu o situație financiară precară, motiv pentru care a decis să se angajeze la vârsta de 16 ani. Monica Bârlădeanu s-a angajat ca ospătăriță și o ajuta pe mama ei la cheltuielile casei. Vedeta mai are doi frați.

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus că ai trei copii. Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16, exact în vara din a 10-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă. Lucram 24 cu 48, tu ştii ce înseamnă asta?Astăzi nici nu pot să-mi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta. Când eşti ospătar eşti în picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. a spus Monica Bârlădeanu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton