Cum arată Mara Bănică după încă o operație estetică la față: "M-a costat 3.200 de euro. Sunt foarte mulțumită!"/ Acum câteva luni și-a făcut lifting facial total

 Dumba Gabriela
.

Mara Bănică a trecut printr-o nouă operație estetică, după liftingul facial suferit în urmă cu patru luni și despre care spunea că a fost o intervenție extrem de dureroasă. Mara Bănică a fost criticată de numeroase ori pe rețelele de socializare, fanii reproșându-i că operațiile estetice i-au schimbat înfățișarea, însă ea este foarte mulțumită de felul în care arată acum, la 48 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mara Bănică a fost întotdeauna sinceră cu privire la intervențiile estetice pe care și le-a făcut. Primul implant mamar a avut loc în 2007, apoi a suferit un accident auto, în urma căruia a fost nevoită să facă noi modificări la nivelul bustului și a mai trecut prin patru alte operații estetice la sâni. Recent, însă, și-a îndreptat atenția spre zona feței și a trecut prin două intervenții dureroase.

277757402_10227939760020553_5953489282387613151_n277757402_10227939760020553_5953489282387613151_n

Mara Bănică și-a mai făcut încă o operație estetică- blefaroplastie inferioară. Cum arată acum

Mara Bănică a suferit recent o blefaroplastie inferioară, o intervenție de redefinire a conturului ochilor, de îndepărtarea pungilor de sub ochi și de ridicare a sprâncenelor, după ce în urmă cu patru luni a trecut printr-un lifting facial. Mara Bănică a postat pe Facebook și o fotografie cu rezultatul operației.

„Am făcut o blefaroplastie inferioară, este ultima etapă a unui lifting. Procedura nu se putea face odată cu liftingul, a trebuit să aștept nu mai puțin de patru luni!

După șase luni, pot să spun că doctorul e un profesionist desăvârșit, nu degeaba i se spune Regele liftingurilor. 

Sunt foarte bine, vineri îmi scoate firele. Nu am vânătăi, nimic! A durat o oră și jumătate intervenția și alte 30 de minute procedura de scoatere a cearcănelor. Mi-am ridicat și sprâncenele, Brow lift se cheama procedura. 3.200 de euro m-au costat aceste proceduri la nivelul feței. Sunt foarte mulțumită!', a declarat Mara Bănică, pentru click.ro.

Citește și: „Mă simt singură și a nimănui. Simt nevoia de iubire…'. Mara Bănică, mesaj emoționant pe rețelele de socializare, chiar de ziua sa

Citește și: Mara Bănică, un nou mesaj dur la adresa Oanei Roman, după scandalul cu Selly: ‘Păi nu este arogantă? Părerea mea este că…’

Citește și: Toma Cuzin a fost condamnat la 1 an de închisoare cu amânare. Firicel din Las Fierbinți a condus fără permis sub influența substanțelor interzise

Chinurile prin care a trecut Mara Bănică, în timpul operației de lifting facial

Mara Bănică a mărturisit că cea mai recentă dintre intervenții, aceea de lifting facial parțial a durat 12 ore și a fost, de departe, cea mai dureroasă dintre toate. Deși a fost anesteziată local, Mara Bănică a avut dureri groaznice și, timp de trei săptămâni după operație, nu a putut nici măcar să mănânce.

„Am făcut un lifting facial, nu total, nu am făcut la frunte, că vreau să am încă expresie la față. Este cea mai dureroasă operație estetică. Zici că cineva m-a bătut cu un ciocan în mandibulă, nu am putut să mănânc vreo trei săptămâni.

Ți-o zice un om care și-a făcut cam toate intervențiile, nasul, sânii de patru ori, liposucție, am trecut prin toate. În plus, mie mi-a făcut și o blefaroplastie și mi-a făcut și un lip lift.12 ore a ținut operația cu anestezie locală și a fost cumplit. M-am întrerupt la jumătatea operației, m-am dat jos de pe masă, am mers să beau o gură de cafea, nu mai puteam’, a declarat Mara Bănică, în cadrul unei emisiuni de televiziune, la vremea aceea.

Deși a suferit foarte mult în urma intervenției, Mara Bănică este mulțumită de rezultatele intervenției estetice.

„Am înțeles în ultimul an că expresia «A te schimonosi de durere» chiar există. Am avut acel necaz în familie, pierderea tatălui meu. Nu cred că o să-mi revin niciodată după povestea asta, dar uite, unii oameni albesc în momentul în care au șocuri. Sunt nu știu câți oameni care albesc, sunt alți oameni, îmi spunea o prietenă, fiica unei persoane publice care a făcut cancer după ce a și-a pierdut tatăl.

Mie mi-a picat fața, la propriu. Eu mă trezeam de la lună la lună văzând o femeie din ce în ce mai bătrână, din ce în ce mai schimonosită de durere. Cred că în momentele în care eram fără copii mă încrâncenam, mă strâmbam, nu știu cum să spun. Nu mai eram fericită cu mine. De aceea m-am dus să mă repar’, a mai spus Mara Bănică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton