Margherita de la Clejani, transformată radical la trei ani și jumătate după ce s-a retras din viața publică. Cum s-a îmbrăcat la un eveniment

 Tudorache Simona
.

Margherita, fiica Clejanilor a revenit pe scenă, iar transformarea ei i-a uimit pe fani. Margherita nu mai pare fata rătăcită care, în urmă cu trei ani și jumătate, în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise, era implicată într-un accident rutier din Capitală. Artista a primit atunci o amendă de 40.000 de lei și interdicția de a conduce pentru o perioadă de trei ani. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

După acest episod, Margherita nu a mai apărut în lumina reflectoarelor sau cu familia ei pe scenă. Acum și-a reluat activitatea și impresionează. Margherita a cântat alături de părinții ei la un eveniment și a afișat o altă imagine, semn că lucrurile arată altfel în viața ei. Fiica Clejanilor pare mult mai liniștită și cântă iar cu dragoste și foc.

margherita 56margherita 56

Margherita a revenit pe scenă. A îmbrăcat o ținută mult mai cuminte, ca în trecut

Margherita a revenit în showbiz și i-a surprins în mod plăcut pe fani, care au ținut să aplaude această schimbare și să o felicite că și-a găsit drumul.

Bravo, Marga, ți-ai revenit. Să-ți asculți părinții/ Și-a revenit Margerita/ Bravo, Marga… Bine ai revenit. Respect părinților/ Marga, arăți super bine! Felicitări! Frumoasa e Marga. Bine ai revenit. Mult succes/ Doamne, și-a revenit Margherita. Și Fulgy, și ea! Doamne ajută, cred că nu mai consumă substanțe interzise. Doamne ajută!', sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Citește și: Cum gestionează Cristina Stroe și Damian Drăghici certurile în relație: „Amândoi avem momente de orgoliu. El are un mod foarte special de a-mi spune cât de mult mă iubește. Punctul nostru sensibil…” / EXCLUSIV

Citește și: Drama pe care o ascunde Selina, iubita lui Victor Slav. De ce a plâns la Asia Express

Citește și: De ce surprize au avut parte Ioana State și Mane Voicu la Asia Express: „E nebunie! Se întâmplă atât de multe lucruri, e mult diferit față de cum ne așteptam să fie'

Citește și: Ce diferență de vârsta este între Daniel Iordăchioaie și Rosa, iubita lui. Cei doi s-au logodit într-un cadru de poveste: „M-am îndrăgostit și e foarte frumos!'

Citește și: Cum a fost căsătoria dintre Marina Voica și Viorel Teodorescu: „Dacă bărbatul vine acasă să doarmă cu tine, să doarmă acasă, înseamnă că e în regulă totul”

Margherita, sprijinită de părinți

Deși a trecut prin multe, Margherita a avut întotdeauna familia aproape. Viorica și Ioniță au susținut-o necondiționat și au susținut că fiica lor a lăsat în urmă anturajul din care ajunsese să facă parte.

Margherita e bine, ascultă, muncește mult, e o fată frumoasă și înțeleaptă. Se poate întâmpla oricui, bine că a scăpat din acel anturaj, le-am spus mereu să fie atenți cu cine umblă, unde se duc, pentru că trăim într-o lume mai ciudată. Pe vremea lui Ceaușescu, mă lua mama cu ciomagul, acum sunt conturile astea sociale, copiii sunt greu de controlat, ce să facem, să stăm treji, ca să-i păzim? Are doi părinți cu care merge înainte. A fost un accident…', au declarat Ioniță și Viorica de la Clejani, la vremea respectivă, potrivit romaniatv.net.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton