Cum arată Mariana Mihuț la 80 de ani. Povestea de dragoste dintre actriță și Victor Rebengiuc: „Era o tânără studentă când ne-am cunoscut. Întâmplător, am aflat ca eram vecini de bloc” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum arată Mariana Mihuț la 80 de ani! Celebra actriță a fost premiată la Gala UCIN alături de Dan Condurache și Horațiu Mălăele. La eveniment a luat parte și Victor Rebengiuc. Anul acesta, Gala Premiilor UCIN s-a desfășurat sub semnul a 100 de ani de la nașterea a două mari personalități care au înnobilat lumea teatrului: Liviu Ciulei și Ion Popescu Gopo.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum arată Mariana Mihuț la 80 de ani! Celebra actriță a fost premiată la Gala UCIN alături de Dan Condurache și Horațiu Mălăele. Evenimentul s-a desfășurat sub semnul a 100 de ani de la nașterea a două personalități marcante din lumea filmului.

bkyhb6t9hcgfwu1atdq04mohkbvbkyhb6t9hcgfwu1atdq04mohkbv

Citește și: „Trupul meu nu-mi mai permite, sănătatea mea e în mare suferință”. La 90 de ani, Victor Rebengiuc s-a retras din teatru, cu ropote de aplauze și lacrimi

Citește și: Premiile Gopo 2022 – lista câștigătorilor. Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc, premiați pentru întreaga carieră

Citește și: „Mi s-a spus în față cu ură și invidie că: da, ești talentată și frumoasă, dar ești femeie, nu ai nicio putere să schimbi lucrurile. Cătălina Toma a fost victima discriminării. Ce spune despre hărțuirea sexuală / EXCLUSIV

Citește și: Fiica adoptivă a lui Aurelian Preda, dezamăgită la parastasul de 7 ani al artistului: „Nu m-a mai sunat niciun coleg de-al tatălui meu. S-au schimbat multe de când l-am pierdut' / A venit și mama ei biologică EXCLUSIV

Cum arată Mariana Mihuț la 80 de ani

Cum arată Mariana Mihuț la 80 de ani! Celebra actriță a fost premiată la Gala UCIN alături de Dan Condurache și Horațiu Mălăele. Toți cei prezenți s-au bucurat să îi revadă pe marii actori, a căror prezență este rară la evenimente.

Premiile UCIN au răsplătit, de fiecare dată, valoarea filmului românesc. Anul acesta, Gala s-a aflat sub semnul a 100 de ani de la nașterea a două personalități care au înnobilat lumea teatrului, a filmului și a animației românești și internaționale: Liviu Ciulei și Ion Popescu Gopo.

Premiul Academic „Mihnea Gheorghiu' a răsplătit anul acesta creația unor mari personalități din lumea filmului și teatrului precum: Mariana Mihuț, Horațiu Mălăele și Dan Condurache.

Povestea de iubire dintre Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc: „A fost dragoste la prima vedere'

Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc alcătuiesc un cuplu longegiv în lumea teatrului. Atunci când s-au cunoscut, Mariana era studentă. A fost dragoste la prima vedere, iar de atunci sunt de nedespărțit…

„Mariana era o tânără studentă când ne-am cunoscut. Cum ar fi putut să nu-mi placă? Era tânără, frumoasă, era atrăgătoare. Cu Mariana a fost dragoste la prima vedere. Ne-am întâlnit în 1964, când filmam „Pădurea spânzuraților'. Ea juca rolul logodnicei mele. Era tânără, încă studentă, în ultimul an la institut, drăguță, frumușică.

Am avut o tresărire, un fior, un zvâc. A fost un ‘coup de foudre. Mi-a plăcut când am cunoscut-o, am început s-o curtez chiar în timpul filmărilor.(…) Întâmplător, am aflat ca eram vecini de bloc. Ne-am propus să ne întâlnim mai des și din chestia asta a ieșit ce-a ieșit', a povestit marele actor, într-un interviu, în trecut, pentru Adevărul.

Victor Rebengiuc a părăsit scena teatrului anul acesta

La 90 de ani, Victor Rebengiuc a părăsit anul acesta scena teatrului într-un ropot de aplauze din partea sibienilor. După o carieră de peste şapte decenii, maestrul a reuşit să aducă pentru ultima oară lacrimi în ochii spectatorilor, în cadrul ediţiei cu numărul 30 a faimosului Festival de Teatru de la Sibiu.

Actorul Victor Rebengiuc a interpretat în luna iunie ultimul rol din cariera sa – în piesa „Tatăl' – o poveste realistă, care tratează aspecte dureroase din viaţa de familie, la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu. De mai bine de 7 decenii, maestrul şi-a încântat publicul cu rolurile sale, iar anul trecut anunța că își pregătește retragerea cu acest ultim rol, pentru că „sănătatea sa este în mare suferință'.

Victor Rebengiuc: „Nu mai merge'

În urmă cu patru luni, cu prilejul repetițiilor pentru avanpremiera spectacolului „Tatăl’, Victor Rebengiuc a dezvăluit că rolul tatălui din piesa cu același nume va fi cel de final de stagiune pentru Teatrul Bulandra și, totodată, pentru finalul unei cariere pentru care a primit, printre numeroase distincții, Ordinul Național „Steaua României’ în grad de cavaler, dar și decorația „Nihil Sine Deo’ din partea regelui Mihai I.

Nu mai merge! Trupul meu nu-mi mai permite, sănătatea mea e în mare suferință, e greu. M-am luptat foarte tare în repetițiile astea ca să pot juca rolul ăsta. Sper să-l pot juca și în fața publicului de câte ori voi putea, dar nu mai vreau să mai antamez un alt rol. Gata! E ultimul rol pe care-l joc!„, spunea Victor Rebengiuc în urmă cu un an la digi24.ro.

Victor Rebengiuc, în lacrimi la final de carieră

Piesa jucată pe scena Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu a adus emoții uriașe spectatorilor.

„M-a rupt! Ne-a marcat, a fost un subiect care te pune, te pune foarte mult pe gânduri și trebuie să ne schimbăm comportamentul.’,

„Ne-a plăcut foarte mult.. Și spectacolul în sine și să îl vedem pe Victor Rebenciuc. Înțeleg că este una dintre ultimele reprezentații sau ceva de genul. Și a ieșit în lacrimi de acolo.’,

„Și eu am fost printre persoanele care au lăcrimat în timpul spectacolului‘, sunt doar câteva dintre reacțiile spectatorilor care au asistat la ultima interpretare a maestrului Victor Rebengiuc.

Foto: Facebook, arhiva personală, UCIN.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton