Cum arată Marina Florea la 62 de ani. Artista nu s-a căsătorit niciodată: „Dacă o femeie nu s-a măritat până la 45 de ani, atunci proastă să fie să se mai mărite după. Singuratatea nu e neapărat o povară"

 Tudorache Simona
.

Marina Florea are, astăzi, 62 de ani, dar apare tot mai rar pe scenă. În anii 80, muzica ei era un balsam pentru suflet. Cânta despre dragoste ca nimeni alta, avea un lipici fantastic la public și o anume eleganță. După Revoluție, când era deja un nume în muzica românească, Marina Florea a început să își rărească aparițiile. Motivul pentru care a luat această hotărâre rămâne un mister.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Solista nu s-a căsătorit niciodată și a susținut întotdeauna că singurătatea nu a fost povară pentru ea, deși în trecut se specula că i-ar fi plăcut să formeze un cuplu cu Gabriel Dorobanțu. Mihaela Runceanu a remarcat-o pe Marina Florea la un concurs pentru artiştii amatori. Pe atunci, Marina lucra la AMC Otopeni, dar visa să cânte. Aceasta a insistat ca Marina să se înscrie la clasa ei, la Şcoala Populară de Artă. Acela a fost momentul în care viața avea să i se schimbe radical.

marina florea 70marina florea 70

Cum arată Marina Florea la 62 de ani. Artista nu s-a căsătorit niciodată, dar nu regretă

Școlită de Mihaela Runceanu, artista începe să atragă atenția cu glasul ei. În 1983, participă la Festivalul de la Mamaia cu o piesă compusă de George Grigoriu, „Marea mea, iubirea marea”, și câștigă trofeul la secţiunea de interpretare a festivalului. Marina Florea a îmbrățișat trecerea anilor cu grație. Are 62 de ani, dar nu îi dai vârsta.

„După cum spunea o prietenă: dacă o femeie nu s-a măritat până la 45 de ani, atunci proastă să fie să se mai mărite după. Eu chiar mă simt bine așa. Singuratatea nu e neapărat o povară, ci poate să fie de-a dreptul un răsfăț', mărturisea ea într-un interviu.

Pe cine are aproape Marina Florea, acum

Deși nu are o familie a ei, Marina Florea se bucură de dragostea nepoților, a fratelui și a cumnatei ei.

„Optimismul şi veselia îmi sunt alimentate şi de iubirea cu care sunt încon­jurată de familia mea, de ma­ma, de fratele şi de cumnata mea, dar şi de cei doi nepoţi şi de prietenii mei', spunea artista, într-un interviu mai vechi.selia îmi sunt alimentate şi de iubirea cu care sunt încon­jurată de familia mea, de ma­ma, de fratele şi de cumnata mea, dar şi de cei doi nepoţi şi de prietenii mei.

Nu am mulţi prieteni, probabil că-mi ajung degetele de la o mână ca să-i număr, dar ei reprezintă pentru mine un reazem psiho­logic şi emoţional nepreţuit. Unul dintre aceşti pri­eteni este Aurora Andronache, un muzician desăvârşit, una dintre vocile de aur ale Corului Ma­­drigal, unul dintre realizatorii cei mai impor­tanţi de emisiuni din Televiziunea Română şi un om cu-adevărat înţelept şi generos', declara Marina Florea pentru revista Formula As.

Marina Florea crede că optimismul o împiedică să se îmbolnăvească

Recunoaște că a încercat întotdeauna să nu își piardă optimismul, indiferent de obstacole, pentru că nu a vrut să dea cale liberă bolilor. Are convingerea că și omul bun are parte de răutăți, dar trebuie să dea dovadă de toleranță.

„În primul şi-n primul rând, energia şi op­timismul îmi vin din încrederea în Dumnezeu, în inteligenţa şi-n bunătatea Lui fără margini. Eu, în fiecare dimineaţă, mă trezesc şi-i mulţumesc lui Dumnezeu, pur şi simplu pentru că exist şi pentru că mi-a mai dăruit încă o dimineaţă. Unde mai pui că psihicul (după tot ceea ce am citit), este cel care „domină” trupul, care ne „dictează” şi starea de sănătate. Dacă eşti mar­cat de frustrări, de temeri, de răutăţi, de ne­mul­ţumiri, şi bolile au cale liberă. Din acest punct de vedere, cred că veselia şi optimismul sunt adevărate terapii. În al doilea rând, starea asta de spi­rit îmi vine şi din realism: viaţa nu poate fi mereu lină, obstacolele mai mici sau mai mari sunt inerente. Cheia este să iei lucrurile aşa cum vin şi, când te poticneşti, să lupţi cu în­credere şi cu speranţă. Chiar şi om bun fiind, nu în­tot­deauna calea care ţi se aşterne în faţă e doar cu soare şi cu cer senin.

Şi omul bun are parte de răutăţi, de injustiţie, de necazuri, dar eu cred că ele ne sunt date ca lecţii de viaţă, ca tes­te: omul bun şi în­ţelept nu trebuie să răspundă la răutăţi cu răutate, ci trebuie să dea do­va­dă de înţe­le­gere şi de to­leranţă', mai spune ea pentru aceeași publicație.

Citește și: Fiica lui Cătălin Crișan, scene romantice cu iubitul, în vacanța din Turcia. Daria locuiește deja împreună cu magicianul Darisian

Citește și: Cum și-a educat actrița Tania Popa cei doi copii: „Fata e la casa ei de la 18 ani, se descurcă singură, nu cere nimic. Băiatul nu mă lasă să car o sacoșă, e un gentleman”. Cu ce se ocupă Daria, în vârstă de 25 de ani și fiul adolescent, Slavic / EXCLUSIV

Citește și: Diana Matei, afectată că nu și-a crescut singură fiul și că a apelat la o bonă încă de când l-a născut: 'Plângeam isteric. Vinovăția mă rodea. Mă consumam foarte mult…'. A urcat pe scenă la o săptămână după ce a devenit mamă

Citește și: Doinița Oancea, despre trauma cauzată de lipsa tatălui biologic: „Eu am închis 98% dintre relațiile din viața mea. Au fost relații de lungă durată, cu oameni care păreau a fi foarte în regulă. Nu voiam să ajung mai departe, ca nu cumva să fiu abandonată”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Dana Nălbaru și Călin Goia: au fost împreună 7 ani și au existat zvonuri legate de infidelitate / Fosta solistă de la Hi-Q: „M-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică zilnic'

Marina Florea are casă la munte

În urmă cu mai mulți ani a reușit să își achiziționeze o casă la munte și trăirile ei s-au schimbat. Acum, dimineața se trezește altfel. Cu toate astea, nu stă acolo în permanență.

„Apoi foar­te impor­tantă pen­tru starea mea in­te­rioară e na­tura. Dum­­nezeu m-a ajutat şi, în urmă cu mulţi ani, am izbutit să-mi fac o căsuţă la munte, un­de mă mut de când dă colţul ier­bii şi pâ­nă toamna, târziu. Nici nu ştii cât de mult înseamnă pen­tru mine acele luni pe care le petrec aco­lo! Cât de mult în­seamnă să mă tre­zesc dimineaţa în ciripit de păsări, şi nu în hu­ruit de tramvaie sau în claxoane de ma­şini, cât de mult în­seamnă florile cu ca­re mi-am umplut gră­­dina şi pe care le îngrijesc ca pe nişte copii, cât de mult în­seamnă arborii din pădurea aflată în apropiere', adaugă Marina Florea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton