Cum arată și ce meserie are fiica Monicăi Pop. Medicul dezvăluie că Letiția câștigă mai bine decât ea: "Are un salariu mai mare ca al meu, ca director de spital"

 Dumba Gabriela
.

De peste 40 de ani, Monica Pop este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați medici oftalmologi din România, însă fiica ei, Letiția, nu îi calcă pe urme, așa cum se obișnuiește în familiile de medici. Tânăra a ales un cu totul alt drum și Monica Pop este fericită pentru ea, afirmând cu mândrie că Letiția câștigă mai bine decât ea, deși este director de spital.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Atât Monica Pop, cât și soțul ei, Mircea Pop, au o carieră în lumea medicală, însă fiica lor, Letiția, a ales o altă cale pentru ea. Medicul nu a încercat niciodată să o facă pe fiica ei să urmeze același drum profesional, ci a încurajat-o pe Letiția să facă ceea ce îi place.

6767

Cu ce se ocupă Letiția, fiica Monicăi Pop

Medicul oftalmolog Monica Pop are o fiică pe nume Letiția, în vârstă de 36 de ani, care a devenit mamă pentru prima dată în anul 2019. Letiția, fata Monicăi Pop cu Mircea Pop, cercetator chimist, are două mastere – unul la științe politice, făcut în engleză, și altul la ASE, în franceză. Aceasta are o reputație foarte bună și este apreciată de cei din jur pentru blândețea și inteligența ei.

Letiția este profesoară de limba franceză, însă, deși nu a ales profesia mamei, i-a moștenit dragostea pentru animale. Deși fiica Monicei Pop nu i-a călcat pe urme celebrei sale mame, Letiția împărtășește aceeași pasiune pentru animale și este deosebit de implicată în protejarea acestora. Tânăra este voluntar pentru salvarea câinilor fără stăpân, dar și a altor animale aflate în suferință.

„A făcut franceza și acum vorbește în această limbă poate mai bine ca în română. Acum este profesoară la un cunoscut liceu particular și are un salariu mai mare ca al meu, ca director de spital', a declarat Monica Pop despre singurul ei copil. 

Citește și: E oficial! Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după doi ani de căsnicie. Artista a depus actele: „Este foarte dezamăgită și tristă. El nu i-a dat niciun semn…’ / Și-au petrecut vara separat

Citește și: Dana Roba s-a despărțit de iubitul ei, Beniamin, după un an de relație: „S-a terminat aici! Viața merge înainte și fără mine…’ / În urmă cu câteva luni anunțau că se căsătoresc

Citește și: Andrei Rotaru de la Insula iubirii a confirmat că este plecat cu Cristina în vacanță. Ce poză a postat bărbatul cu soția lui, după ce mama ei a anunțat că au divorțat

Monica Pop a devenit bunică acum 5 ani

Monica Pop a fost crescută de bunicii ei, iar în urmă cu cinci ani, fiica ei i-a făcut cel mai frumos dar, cel de a deveni bunică. Modul în care a aflat Monica Pop despre sarcina fetei sale a fost unul inedit, în cadrul unui eveniment de familie.

Letiția a venit la mama sa cu două pachețele în care se aflau două perne pe care era notat „aţi devenit părinţi în mai 1987, veţi deveni bunici în mai 2019”, a povestit Monica Pop.

În anul 2019, Letiția a adus pe lume primul ei copil, iar Monica Pop a dorit să împărtășească acest moment important din viața ei cu persoanele ce o urmăresc pe rețelele sociale, astfel a postat un mesaj emoționant pe Facebook:

Un eveniment fericit ne-a dat prilejul şi privilegiul de a „cunoaşte' un spital modern, cochet, curat, cu profesionişti desăvârşiţi! Mâini şi suflete de aur! Medici, de la primari la rezidenţi, asistente, infirmiere! Comportament profesional şi uman, impecabil! Oameni cu inimă mare!'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton