Cum arată Mihaela Borcea, la 12 ani de la divorțul de Cristi Borcea. Apariție rară alături de actualul partener: "Acest premiu îl dedic familiei..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată Mihaela Borcea, la 12 ani de la divorțul de Cristi Borcea. Mihaela, fosta soție a lui Cristi Borcea, a primit o importantă distincție la Gala Campionilor, pentru activitatea sa în managementul hotelier. La eveniment, Mihaela Borcea s-a afișat zâmbitoare și fericită, fiind însoțită de iubitul ei, Sorin Rap. Soția lui Cristi Borcea a posta câteva imagini fabuloase alături de partener.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Mihaela Borcea, la 12 ani de la divorțul de Cristi Borcea. . Mihaela Borcea și iubitul ei, Sorin Rap, au avut parte de un weekend de vis. Fosta soție a lui Cristi Borcea și partenerul s-au cazat la un hotel de lux din centrul Brașovului. Vizita celor doi nu a avut drept scop doar relaxarea. Mihaela Borcea a fost invitată la un eveniment cu ștaif, Gala Campionilor, unde i s-a oferit un premiu de Excelență în mangement hotelier. Fosta soție a lui Cristi Borcea a urcat pe scenă unde a ținut un discurs de mulțumire, apoi a făcut poze alături de partenerul ei, Sorin Rap.

412169589_9246753968692978_7009683374734490904_n412169589_9246753968692978_7009683374734490904_n

Cum arată Mihaela Borcea, la 12 ani de la divorțul de Cristi Borcea

Duminică, 17 decembrie, Mihaela Borcea demonstrează că este o femeie puternică, realizaă și iscusită în domeniul afacerilor. Fosta soție a lui Crisi Borcea a urcat pe scena Galei Campionilor, weekendul trecut, unde a ridicat Premiul de Excelență în managementul hotelier, notează Fanatik.ro. Fosta soție a lui Borcea este managerul unui hotel de lux din stațiunea Olimp. Aceasta a fost însoțită la eveniment de iubitul ei Sorin Rap. Mihaela a postat și un mesaj pe social-media, în care mulțumește, în special, familiei și partenerului de viață, cei care au susținut-o necondiționat.

Citește și:De ce Mădălin Ionescu a fost dat afară de la Acces Direct: „Nu au putut să gestioneze scandalul imens’. Prezentatorul TV s-a răzbunat pe șefii trustului

Citește și:Cine e Chef Richard Abou Zaki, noul jurat de la Chefi la Cuțite. Are origini libaneze, a locuit în Italia și deține un restaurant cu o stea Michelin

Este cu adevărat o onoare să primesc Premiul de Excelență în Management Hotelier, o distincție pe deplin meritată pentru eforturile mele în calitate de coordonator de proiect. Ani de sacrificii, provocări și ambiție, toate împărțite cu o echipă profesionistă pe care o consider cu căldură ca parte integrantă a familiei mele.

Acest prestigios premiu îl dedic cu recunoștință celor care m-au sprijinit necondiționat: familiei mele, partenerului meu de viață, prietenilor și colaboratorilor fără de care această performanță nu ar fi fost posibilă.„, a scris Mihaela Borcea pe Instagram.

Mihaela Borcea și Sorin Rap sunt împreună de opt ani

Mihaela și Cristi Borcea au divorțat în urmă cu 12 ani și împreună au trei copii. Deși nu mai sunt soț și soție de ceva timp, Mihaela și Cristi Borcea sunt în relații apropiate. Ea este managerul hotelului din Olimp deținut de omul de afaceri.

În plan personal, Mihaela Borcea și-a refăcut viața alături de Sorin Rap, cei doi fiind împreună de opt ani.

„Am făcut două piscine. Avem cu apă sărată, terapeutică. E o piscină desenată personal de mine. Mi-a plăcut să-mi pun amprenta în tot ceea ce am făcut. Investițiile sunt majore, altfel cum poți oferi confort și să meargă o afacere?

Și anul acesta venim cu noutăți, o să avem piscina încălzită, avem una și pentru copii, cu un joc înăuntru, Caracatița, cu tobogane. Am creat un loc de joacă și pentru copii. Standardul hotelului s-a ridicat. E un hotel normal, de trei stele, pentru toată lumea', spunea Mihaela Borcea, citată de gsp.

Evenimentul s-a desfășurat la un hotel de 5 stele din Brașov, iar gazde au fost Denisa Dogaru și Filip George. Elisabeta Lipă, Mihai Leu, Camelia Potec, Mihaela Borcea, Bănel Nicoliță, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, Roxana Nemeș, Alina Petre și Bogdan Vasiliu, Emil Săndoi, Amatto Zaharia au fost prezenti la Gala Campionilor de la Brașov.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton